واضح آرشیو وب فارسی:ايپنا: مصاف غولهاي ميلاني در ال مادونينا/ ماتزاري به دنبال نخستين برد، آلگري به فكر بقا
ميليونها فوتبالدوست در سرتاسر جهان روز يكشنبه شاهد ال مادونينايي ديگر خواهند بود.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، هفته هفدهم سري آ ايتاليا در حالي از روز شنبه آغاز مي شود كه در مهمترين و حساس ترين ديدار نيم فصل نخست تيمهاي فوتبال اينتر ميلان و آ.ث ميلان در ورزشگاه سن سيرو ديدار رفت ال مادونينا را برگزار خواهند كرد.
تيم فوتبال اينتر كه در اين فصل با هدايت والتر ماتزاري، سرمربي سابق ناپولي نسبت به 2 فصل پيش نتايج بهتري كسب كرده مي خواهد حضور خود در جمع 5 تيم برتر را با پيروزي در دربي ميلان ادامه دهد.
ماتزاري كه در ناپولي كارنامه درخشاني در برابر ميلان از خود بر جاي گذاشت اينبار بايد در قامت رقيب ديرينه روسونري ها نشان دهد كه مي تواند فرد شايسته اي براي سكان داري آبي و سياه هاي شهر ميلان باشد. بازگشت مجدد خاوير زانتي تمام نشدني در كنار گلزني هاي پالاسيوي آرژانتيني و البته درخشش فردي گواريني كه اين روزها پيشنهادهاي جدي از ليگ برتر دريافت كرده مي تواند ضامن موفقيت نراتزوري در اين ديدار حيثيتي باشد.
در سوي ديگر ميدان تيم فوتبال ميلان در اين هفته ها هرچند كمي بهتر از ابتداي فصل شده اما باز هم نتايج پر نوساني را در سري آ مي گذراند. تساوي هاي يك هفته در ميان اين تيم روسونري را همچنان در كمركش جدول و جابجايي بين رتبه هاي هشتم و نهم و دهم قرار داده و درحالي كه فوتبال اروپا به نيم فصل خود نزديك مي شود اما تيم آلگري به ثبات لازم دست نيافته است. اتفاقي كه شايد همچون فصل گذشته از نيم فصل دوم آغاز شود.
نقطه اتكاي ميلان در بازي يكشنبه ماريو بالوتلي، ستاره سيه چرده و پرحاشيه اين تيم در نوك خط حمله است. بازيكني كه با تمام فراز و نشيب هاي خود در اين فصل باز هم با 10 گل زده بهترين گلزن ميلان به شمار مي آيد و البته در برابر اينتر ميلان، تيمي كه از آنجا به دنياي فوتبال شناخته شد انگيزه هاي دو چنداني خواهد داشت. در كنار بالوتلي، استفان الشراوي و روبينيو دو ستاره اي كه بر خلاف فصل گذشته در اين فصل افت محسوسي داشته اند به دليل مصدوميت نمي توانند تيمشان را همراهي كنند اما در غياب اين دو مونتاري انگيزه هاي زيادي براي اثبات توانايي هاي خود خواهد داشت.
دربي ميلان در حالي يكشنبه شب برگزار خواهد شد كه نتيجه آن هيچ تاثيري در تعيين صدرنشين سري آ نخواهد داشت اما با اين وجود باز هم ميليون ها بيننده را از سر تا سر جهان پاي گيرنده ها خواهد نشاند تا بار ديگر شاهد مصاف ديدني و تاريخي روسونري و نراتزوري در ال مادونينا باشند.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايپنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]