واضح آرشیو وب فارسی:فارس: با حضور دانشجويان البرز انجام شداجراي سومين مرحله تور علمي ايران مرز پرگهر در استان البرز
سومين مرحله از تورهاي علمي ويژه طرح ايران مرز پرگهر با حضور دانشجويان البرز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرج، طي سالهاي اخير طرح ايران مرز پرگهر در سراسر كشور و با هدف آگاهسازي جامعه دانشگاهي از توانمنديها و دستاوردهاي علمي برگزار شده است.
تاكنون 8 مرحله از اين طرح در كشور اجرا و مرحله نهم اين طرح نيز از ابتداي آبان ماه به صورت همزمان آغاز شده است.
در اجراي اين طرح تاكنون 2 مرحله تور علمي – گردشگري در استان البرز برگزار و امروز سومين مرحله از اين تورها با حضور دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي استان انجام شد.
بر اساس اين گزارش، 40 دانشجوي دانشگاه علوم پزشكي استان البرز به همراه اساتيد و برخي از مديران دانشگاه با حضور در مركز ملي ذخاير ژنتيكي و زيستي ايران از آخرين دستاوردها و توانمنديهاي علمي كشورمان بازديد كردند.
دانشجويان البرزي حاضر در اين اردوي علمي از بخشهاي مختلف مركز ذخاير ژنتيكي و زيستي ايران از جمله بانكهاي ذخيرهسازي گياهي، سلولهاي انساني، جانوري، ميكروارگانيسمها و مولكولي ديدن كردند.
بازديد از آزمايشگاه مركزي بيولوژي مولكولي، آزمايشگاههاي قارچشناسي، جلبكشناسي و اتاق شناسايي پروكاريوتها از جمله بخشهايي بود كه دانشجويان البرزي از آن بازيد كردند.
لازم به توضيح است، پيش از اين احمدرضا فيروزي معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي البرز به خبرنگار فارس در كرج گفته بود: طرح ملي ايران مرز پرگهر حدود سال 84 و با همكاري دو نهاد علمي و فرهنگي يعني جهاد دانشگاهي و مركز گردشگري علمي و فرهنگي دانشجويان ايران پايهگذاري شد.
وي تصريح كرد: هدف از اجراي اين طرح كه به صورت اردوهاي دورهاي انجام ميشود، آشنايي نخبگان، پژوهشگران، اساتيد دانشگاههاي كشور، دانشجويان و جوانان نخبه با دستاوردهاي انقلاب اسلامي و رشد و توسعه علمي كشور است و اين افراد با حضور در اردوها از توانمنديهاي علمي كشور بازديد و با آنها آشنا ميشوند.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي البرز افزود: در سالهاي اخير كشورهاي غربي با دسيسهها و توطئههاي مختلف تلاش داشتند تا ايران از دستيابي به توسعه و پيشرفت باز بماند و از طريق رسانهها اقدام به فضاسازي منفي كردهاند.
فيروزي گفت: با وجود همه كاستيها و موانع باز هم شاهد بوديم كه جوانان ايران اسلامي با تلاش بيوقفه به موفقيتهاي بزرگ علمي دست يافتند كه هدف از اجراي طرح ايران مرز پرگهر آشنايي جامعه دانشگاهي با اين توانمنديها و دستاوردها است.
وي متذكر شد: به طور قطع اگر مردم ما به خوبي از دستاوردهاي علمي كشور آگاه شوند، روحيه خودباوري، نشاط و عزت و سربلندي در آنها تقويت شده و در همين زمينه جهاد دانشگاهي و مركز گردشگري علمي و فرهنگي دانشجويان كشور طرح فوق را عملياتي كردهاند.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي البرز ادامه داد: تاكنون 8 دوره اردوهاي ايران مرز پرگهر برگزار شده و از امروز دوره نهم اين طرح همزمان با سراسر كشور در استان البرز آغاز شده است.
فيروزي با بيان اينكه در دوره نهم طرح فوق 20 اردوي علمي و فرهنگي در استان البرز با حضور نخبگان و جامعه دانشگاهي برگزار ميشود، گفت: اردوي امسال بر اساس برنامهريزي صورت گرفته در 2 بخش علمي و ميراث فرهنگي برگزار ميگردد.
وي ادامه داد: در بخش نخست كه مربوط به اردوهاي علمي و صنعتي است، دانشجويان، اساتيد دانشگاه و نخبگان استان البرز از پروژهها و طرحهاي مهم صنعتي، علمي، عمراني استان بازديد خواهند كرد.
معاون فرهنگي جهاد دانشگاهي البرز افزود: در بخش فرهنگي و گردشگري نيز شرايط بازديد اين افراد از جاذبههاي باستاني، تاريخي، فرهنگي و موزههاي استان البرز فراهم شده است و در مجموع 20 دوره اردويي در دور نهم طرح ايران مرز پرگهر در استان البرز برگزار ميشود.
انتهاي پيام/2302
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]