محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852590627
واكنش ها به طرح واگذاري زمين هاي ملي به پيمانكاران طلبكار
واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: واكنش ها به طرح واگذاري زمين هاي ملي به پيمانكاران طلبكار
طرح ۲ فوريتي با عنوان «طرح تامين غيرنقدي مطالبات پيمانكاران پروژه هاي عمراني حمل و نقل و آب و فاضلاب» در مجلس مطرح شده است كه بر اساس اين طرح، به جاي تامين اعتبار مالي براي پيمانكاران به آنها از منابع طبيعي و اراضي ملي داده خواهد شد. حال اين سوال مطرح مي شود كه چگونه منابع طبيعي و اراضي ملي را كه انفال محسوب مي شود مي توان به جاي طلب پيمانكاران به آن ها واگذار كرد؟
دلايل ارائه طرح
طراحان اين طرح بر اين اعتقادند كه هزينه هاي طرح ها و فعاليت هاي عمراني دولت، از جمله پروژه هاي بخش راه و آب و فاضلاب زياد است و دولت به طور كامل نمي تواند، تمام يا حتي بخشي از اين هزينه ها را تامين كند.
به گزارش فارس بر اساس اين طرح به شوراي برنامه ريزي و توسعه استان ها اجازه داده خواهد شد كه براي تامين بخشي از منابع مالي طرح هاي تملك دارايي هاي سرمايه اي نيمه تمام و آماده بهره برداري فصل حمل ونقل و آب و فاضلاب روستايي و شهري و انتقال آب از محل تغيير كاربري زمين هاي ملي خارج از حريم و در محدوده پروژه هاي راه و آب و فاضلاب اراضي مورد درخواست اداره كل راه و شهرسازي و آب و فاضلاب شهري و روستايي و آب منطقه استان واقع در حاشيه پروژه هاي موجود يا تازه احداث را به صورت رايگان در اختيار ادارات كل كه پروژه ها در حيطه كار آن هاست قرار دهد تا به واگذاري اراضي مذكور به قيمت كارشناسي روز با شيوه تهاتر به متقاضيان بخش هاي خصوصي و تعاوني و پيمانكاران اقدام كند و براي نگه داري يا ساخت پروژه ها هزينه شود.
چگونگي تامين منابع
رئيس كميسيون كشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس كه مخالف اين طرح است با استناد به اصل ۵۰ و بند ۹ اصل ۴۳ قانون اساسي در اين باره مي گويد: با اين طرح همه مراتع و حواشي آن به ويژه جنگل ها به تاراج گذاشته مي شود بدون ترديد اين اتفاق محيط زيست و كشاورزي را دچار مشكلاتي مي كند.
وي مي افزايد: با اجرايي شدن اين طرح برخي اصول قانون اساسي زير سوال خواهد رفت، زيرا لازمه اين طرح تخريب محيط زيست است.
اما ابوالفضل ابوترابي نماينده مردم نجف آباد در مجلس كه از طراحان اين طرح است در باره طرح تهاتر زمين هاي ملي به پيمانكاران پروژه هاي راه و آب مي گويد: بدهي دولت به پيمانكاران سنگين است از اين رو در طرح آمده است كه كميته برنامه ريزي استان ها مي تواند با تغيير كاربري، زمين ها و اراضي را كه ارزش افزوده پيدا مي كنند به صورت ۹۹ ساله بابت بدهي ها به پيمانكاران به شيوه تهاتر واگذار كند.
ابوترابي در پاسخ اين سوال كه آيا غير از اين طرح راه ديگري براي پرداخت چنين بدهي هايي وجود دارد مي گويد: قطعاً همين گونه است و غير از اين طرح راه ديگري براي پرداخت بدهي هاي پيمانكاران وجود ندارد، زيرا در روستاها با مشكل آب رساني و تكميل پروژه هاي حمل ونقل مواجه هستيم كه همه اين ها به دليل نبود اعتبارات است.
اين نماينده مردم نجف آباد متذكر مي شود: بنابراين ما راه ديگري نداريم و براي اين كه مشكلات حوزه انتخابيه را حل كنيم، راهي جز تصويب اين طرح نداريم.
نادر قاضي پور عضو كميسيون صنايع مجلس نيز تصويب اين طرح را به معناي تغيير كاربري و فروش بهترين زمين هاي كشاورزي مي داند و مي گويد: اجازه نمي دهيم بيت المال حيف و ميل شود، زيرا در اين طرح موضوع تهاتر آمده كه اين به معناي نبود اجازه مناقصه و مزايده و فروش يك طرفه زمين هاي بيت المال و مرغوب به پيمانكاران است.
نماينده مردم اروميه متذكر مي شود: اين موضوع در مجلس مطرح شده كه ۲۰۰ هزار ميليارد تومان طلب پيمانكاران براي انجام ۷۰ هزار پروژه وجود دارد.
او مي گويد: اكنون بايد پرسيد كه اگر منابعي وجود نداشت چرا اين پروژه ها بايد به مرحله اجرا درآيد؟
ميرمحمدي نماينده گلپايگان هم كه گويا موافق چنين طرحي است مي گويد: امروز دغدغه مجلس و دولت چگونگي نحوه تامين منابع براي پروژه هاي عمراني است، دولت اعلام كرده كه محدوديت شديدي براي تامين منابع براي انجام پروژه ها و پرداخت مطالبات پيمانكاران دارد، پس راهي بايد پيدا كرد تا اين وضعيت حل شود.
اين عضو كميسيون اقتصادي مي گويد: بيش از ۹۰ درصد پروژه هاي عمراني متوقف شده و اين ناتواني در پرداخت مطالبات پيمانكاران روند تكميل پروژه ها را با مشكل مواجه كرده است، پس بايد مجلس مسيري را هموار كند تا دولت قبل از آن مطالبات پيمانكاران را براي تكميل پروژه هاي عمراني پرداخت كند.
تصويب كليات
با آن كه كميسيون برنامه و بودجه مجلس با تامين غيرنقدي مطالبات پيمانكاران عمراني مخالف است اما كميسيون عمران خبر از تصويب كليات اين طرح مي دهد.
قاسم عزيزي عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس در اين باره مي گويد: كميسيون برنامه و بودجه با تهاتر زمين به پيمانكاران پروژه هاي عمراني به منظور تامين مطالبات آن ها به صورت غيرنقدي مخالف است.
وي مي گويد: اين طرح در كميسيون مذكور مطرح شد و به دليل اين كه شايد شرايط زيست محيطي رعايت نشود، همچنين زمين ها در موارد غير اهداف مصرف شود و از طرفي با اصل ۵۳ قانون اساسي مبني بر اين كه همه درآمدهاي دولت بايد به خزانه واريز شود مغايربود ، از اين رو كميسيون موافق تهاتر زمين به پيمانكاران پروژه هاي عمراني به منظور تامين مطالبات آن ها نبود. محمد قسيم عثماني عضو ديگر كميسيون برنامه و بودجه نيز دراين باره مي گويد: اين چه منطقي است كه زمين هاي ملي را براي بازپرداخت بدهي به پيمانكاران بدهيم! ما مي دانيم كه تعداد زيادي از طرح هاي عمراني معطل مانده اند، اما قرار نيست به خاطر فشارهاي به وجود آمده وضع را بدتر از قبل كنيم.
نماينده مردم بوكان در مجلس يادآور مي شود: اين طرح بدان معناست كه شوراي برنامه ريزي متصدي واگذاري و فروش زمين هاي كشور شود تا اين زمين ها صرف كارهاي عمراني شود، حال سوال از طراحان اين است كه مگر كارهاي عمراني توسط شوراي برنامه ريزي مديريت مي شود؟ عثماني متذكر مي شود: اين كه زمين هاي استان ها براي كارهاي عمراني فروخته شود، بدان معناست كه ماچون درآمد و منابع نداريم، زمين هاي ملي را بفروشيم و آن را صرف كارهاي عمراني كنيم، يعني دارايي هاي بلندمدت را به دارايي هاي ديگر تبديل كنيم.
اين عضو كميسيون برنامه و بودجه مي گويد: در اين طرح آمده كه واگذاري اين اراضي با تهاتر به متقاضيان داده مي شود، در حالي كه فروش منابع ملي، همچون نفت است كه اول بايد به خزانه واريز و سپس در مورد آن تعيين تكليف شود.
اما دكتر محمدرضا رضايي عضو كميسيون عمران مجلس با بيان اين مطلب كه كليات طرح تصويب شده مي گويد: كميسيون عمران مجلس طرح نحوه تامين غيرنقدي مطالبات پيمانكاران پروژه هاي عمراني را مورد بررسي قرارداد كه بر اساس آن اگر پيمانكاران از شهرداري ها يا وزارت راه و شهرسازي مطالباتي دارند، با تغيير كاربري يا فروش زمين هاي متعلق به شهرداري و يا دولت، مطالبات پيمانكاران پرداخت شود كه كليات آن به تصويب كميسيون عمران رسيد.
خسروي عضو ديگر كميسيون عمران مجلس كه از موافقان اين طرح است مي گويد: با آن كه كليات طرح به تصويب رسيده است اما براي جزئيات آن پيشنهادهايي شده كه اين پيشنهادها در حال بررسي است زيرا نگراني هايي در بخش هاي مختلف وجود دارد.
از نايب رئيس كميته آب مجلس سوال مي كنيم، اغلب كارشناسان و حتي نمايندگان چنين طرحي را مغاير با قانون اساسي مي دانند، چگونه كليات اين طرح به تصويب رسيده است؟ خسروي در پاسخ مي گويد: وقتي كه در حلقه اي از تحريم محصور شده ايم بايد با ابتكار و شيوه هاي جديد بتوانيم پروژه هاي عمراني را هدايت كنيم و پاسخ گوي مطالبات پيمانكاران اين حوزه باشيم.
وي مي افزايد: بايد شرايط به گونه اي باشد كه هم چرخ عمراني كشور بچرخد و هم ضوابط و مقررات محفوظ بماند. هم اكنون تعداد زيادي پيمانكار از دولت طلبكارند (حدود ۳ هزار پروژه عمراني به شكل نيمه تمام معطل مانده است).
خسروي در پاسخ به ما مي گويد: اگر اين اقدام را نكنيم، شما بگوييد چه بايد بكنيم؟ نايب رئيس كميته آب مجلس نيز روند پيشرفت پروژه هاي نيمه تمام عمراني موجود در كشور را بين ۲۰ تا ۸۰ درصد اعلام مي كند و مي گويد: پروژه هاي عمراني ضرورت كشور است و ما نمي توانيم براي حركت چرخ آن ها هيچ اقدامي انجام ندهيم و منتظر باشيم كه اعتبار و بودجه اي را براي تكميل اين پروژه ها به دست آوريم.
مغاير با قانون اساسي
اراضي ملي و منابع طبيعي انفال جامعه است، اكنون اين سوال مطرح مي شود، چگونه قانون گذار مي تواند انفال را به غير واگذار كند، مگر مغاير با قانون اساسي نيست؟
ا...كرم جلالي رئيس سازمان جنگل ها، منابع طبيعي و آبخيزداري نيز در اين باره به ايسنا گفته است: فروش منابع ملي هدر دادن و تاراج بيت المال و انفال است و در واقع اين طرح كاملاً غير كارشناسي بوده و بايد متوقف شود، زيرا كساني كه اين طرح را پيشنهاد داده اند اطلاعاتشان در مورد منابع ملي كم است.
وي افزود: مجلس از سازمان جنگل ها براي شركت در كميسيون هاي مختلف دعوتي به عمل نياورده و اين حركت معنادار است، اما حتماً در كميسيون كشاورزي و منابع طبيعي حضور پيدا خواهيم كرد.
حجت ا... رحماني مشاور امور مجلس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري نيز منابع طبيعي را انفال جامعه مي داند و به ما مي گويد: منابع طبيعي انفال است و انفال دراختيار حاكميت اسلامي و نظام است.
وي مي افزايد: طرحي كه ارائه شده حتي اگر كليات آن به تصويب رسيده باشد نمي تواند عملي شود زيرانمايندگان مجلس اختيار تصميم گيري براي انفال را ندارند و نمي توانند چنين اراضي و منابع ملي را بفروشند.
وي در ادامه مي افزايد: مديران بايد به اندازه قدرت و توانشان از پيمانكاران كار بخواهند تا بتوانند هزينه هاي آن را هم بپردازند و در واقع انصاف نيست كه در اين ميان حق مردم ضايع شود.
رحماني متذكر مي شود: ارائه چنين طرحي خلاف قانون و خلاف شرع است زيرا صدمات تصويب چنين طرحي بسيار مخرب و جبران ناپذير خواهد بود. به عنوان مثال اگر بخشي از جنگل ها براي پرداخت بدهي پيمانكاران فروخته شود، طي مدت كوتاهي تمام درختان قطع و اراضي آن تبديل به زمين لم يزرع خواهد شد و در نهايت شاهد روزي خواهيم بود كه فضاي سبز كشور تبديل به آپارتمان شده است.
رحماني در پاسخ اين سوال كه آيا احتمال تصويب نهايي اين طرح در مجلس وجود دارد، مي گويد: اين مسئله به نظر نمايندگان مجلس بستگي دارد اما در سازمان جنگل هاي كشور به عنوان متولي اصلي حفظ منابع طبيعي با جديت از حقوق مردم دفاع خواهيم كرد و در نهايت از شوراي نگهبان به عنوان نهادي كه از قانون صيانت مي كند مي خواهيم كه اجازه ندهد، اين طرح تصويب شود.
دكتر كهرم مشاور رئيس سازمان محيط زيست كشور هم با اين طرح مخالف است و آن را نابودي محيط زيست و منابع طبيعي مي داند و به ما مي گويد: نمايندگان نبايد منابع طبيعي و محيط زيست را با چنين طرح هايي تهديد كنند.
وي مي افزايد: منابع طبيعي و محيط زيست جزو انفال است و قانون گذار نمي تواند طرحي مغاير با قانون اساسي ارائه دهد.
از وي سوال مي كنيم برخي از طراحان اين طرح تحريم را مطرح مي كنند و براي خروج از اين مسئله اين راه را انتخاب كرده اند؟ دكتر كهرم در پاسخ مي گويد: خوشبختانه در حال گذر از تحريم هستيم و نبايد به بهانه كمبود اعتبار و بودجه محيط زيست و منابع طبيعي را تخريب كنيم.
اين مقام مسئول متذكر مي شود: هم اكنون محيط زيست و منابعي طبيعي ما از بي مهري رنج مي برند و هر روز شاهد تخريب و نابودي بخشي از آن ها هستيم، پس چگونه نمايندگان مجلس كه خود بايد مدافعان محيط زيست و طبيعت باشند چنين طرحي را ارائه كرده اند؟
يك فعال محيط زيست نيز اولين قدم براي دست اندازي به انفال را واگذاري اراضي جنگل هاي شمال براي تامين هزينه هاي احداث بزرگراه تهران- شمال مي داند. او مي گويد: چنين اقدامي نتيجه اش چيزي جز تخريب بخشي از جنگل هاي منحصر به فرد در جهان نبود.
وي اظهار مي دارد: اگر به طرح هاي نمايندگان مجلس كه در دولت گذشته مطرح شده است نگاهي داشته باشيم. اغلب اين طرح ها طبيعت ستيز است. در اواخر دولت دهم حق واگذاري جنگل ها و مديريت آن ها به مردم مطرح شد.
در حالي كه مسئولان و فعالان اين حوزه حدود ۳ دهه تلاش كردند كه دام ها از جنگل ها و مراتع خارج شود تا بتوانيم جلوي فرسايش خاك را بگيريم.
اين فعال محيط زيست، واگذاري اراضي ۹۹ ساله اطراف پروژه ها را به پيمانكاران نوعي تعرض به تمام جنگل ها، مراتع و حاشيه اين زمين ها مي داند و معتقد است چنين اقدامي اصل ۵۰ و بند ۹ اصل ۴۳ قانون اساسي را زير سوال مي برد.
او يادآور مي شود: جاي تاسف است كه واگذاري ها از منابع طبيعي و جنگل ها به سمتي مي رود كه مناطق تحقيقاتي كشور نظير باغ تحقيقاتي نوشهر هم به طرح هاي عمراني واگذار مي شود.
در حالي كه محيط زيست و منابع طبيعي ميراث ملي هر سرزمين است و اين ميراث نسل به نسل به امانت سپرده مي شود، امانت داري از اين منابع وظايف ماست، پس نبايد با تصميم گيري هاي غيراصولي و غيركارشناسي چوب حراج به اين ميراث گران بها بزنيم و آيندگان را از حقشان بي نصيب كنيم.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]
صفحات پیشنهادی
اجرا ي عمليات بيابان زدايي در هفت ميليون هكتار از زمين هاي كشور
اجرا ي عمليات بيابان زدايي در هفت ميليون هكتار از زمين هاي كشور مديركل دفتر امور بيابان سازمان جنگل ها مراتع و آبخيزداري كشور از اجرايي شدن عمليات بيابان زدايي در هفت ميليون هكتار از زمين هاي كشور خبر داد كه دو ميليون هكتار از آن جنگل دست كاشت است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارونمايي از نخستين طرح ملي موقعيت يابي زمين پايه
رونمايي از نخستين طرح ملي موقعيت يابي زمين پايه تهران واحد مركزي خبر اجتماعي 1392 09 24 نخستين طرح ملي موقعيت يابي زمين پايه جي پي اس در مراسمي با حضور وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح رونمايي شد به گزارش خبرنگار واحد مركزي خبر سردار سرتيپ حسين دهقان در گفتگو با خبرنگارادرختكاري دو هكتار از زمين هاي منابع ملي محدوده سد خرسان 3
درختكاري دو هكتار از زمين هاي منابع ملي محدوده سد خرسان 3 دو هكتار از زمين هاي منابع ملي محدوده سد خرسان 3 با همكاري تيم هاي مردمي حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست و جمعي از مسئولان شهرستان لردگان درختكاري شد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهركرد مديركل منابع طبيعي و آبخيزداارائه پيشنويس نهايي طرح شبكه ملي اطلاعات به مركز ملي فضاي مجازي
ارائه پيشنويس نهايي طرح شبكه ملي اطلاعات به مركز ملي فضاي مجازي معاون وزير ارتباطات و رئيس سازمان فناوري اطلاعات در گردهمايي فعالان فناوري اطلاعات و روساي دانشگاهها تاكيد كرد در اين جلسه در نهايت به پيشنويس نهايي طرح شبكه ملي اطلاعات براي ارائه به مركز ملي فضاي مجازي خواهيمواكنش ماساژور سابق تيمهاي ملي به اظهارات علي اكبري/ از او به خدا شكايت مي كنم
واكنش ماساژور سابق تيمهاي ملي به اظهارات علي اكبري از او به خدا شكايت مي كنم ماساژور سابق تيمهاي ملي كشتي پاسخ اتهاماتي كه علياكبري درباره مثبت اعلام شدن دوپينگش به او نسبت داده بود را داد امير علي اكبري فرنگيكار سنگينوزن تيم ملي كه در مسابقات جهاني ۲۰۱۳ در بوداپست مجارسدر نشست شوراي شهر بوشهر مطرح شدطرح لغو واگذاري بيلبوردهاي تبليغاتي در بوشهر
در نشست شوراي شهر بوشهر مطرح شدطرح لغو واگذاري بيلبوردهاي تبليغاتي در بوشهر قام مقام شهرداري بوشهر گفت در كميسيون فرهنگي نيز مطرح كرديم كه بايد طرح واگذاري بيلبوردها را لغو كنيم تا از اين طريق بتوانيم بهطور فراگيرتري پيامهاي شهروندي را به شهروندان منتقل كنيم به گزارش خبرگزاريبازار صادرات صنعت نساجي با ركود مواجه شده است/لزوم طرح ايده هاي نو در زمينه پوشاك
بازار صادرات صنعت نساجي با ركود مواجه شده است لزوم طرح ايده هاي نو در زمينه پوشاك اصفهان - خبرگزاري مهر مديركل دفتر نساجي و پوشاك وزارت صنايع با بيان اينكه بازار صادرات صنعت نساجي با ركود مواجه شده است به برخي ضعف هاي اين صنعت اشاره كرد و گفت در تهيه مواد اوليه و طراحي در حوزهاستاندار بوشهر مطرح كردراهكارهاي لازم براي جذب اعتبارات ملي در بودجه
استاندار بوشهر مطرح كردراهكارهاي لازم براي جذب اعتبارات ملي در بودجه استاندار بوشهر گفت فرصتها و راهكارهاي لازم براي جذب اعتبارت ملي و رديفها ارائه شده است به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر مصطفي سالاري شامگاه شنبه در نشست تخصصي با رئيس آمايش معاونت برنامهريزي راهبردي رياست جمبه بهانه 26 آذر روز ملي حمل و نقل در منطقه همدان برگزار شدتجليل از رانندگان و پيمانكاران فرآوردههاي نفتي
به بهانه 26 آذر روز ملي حمل و نقل در منطقه همدان برگزار شدتجليل از رانندگان و پيمانكاران فرآوردههاي نفتي به بهانه 26 آذر روز ملي حمل و نقل در منطقه همدان از رانندگان و پيمانكاران فرآوردههاي نفتي در همدان تجليل شد به گزارش خبرگزاري فارس از همدان به نقل از روابط عمومي شركت ملي پنخستين طرح ملي «موقعيتيابي زمينپايه» رونمايي شد
نخستين طرح ملي موقعيتيابي زمينپايه رونمايي شد نخستين طرح ملي موقعيتيابي زمينپايه با حضور وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح رونمايي شد يه گزارش خبرگزاري مهر به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در دومين روز از هفته پژوهش و همزمان با برگزوزير كشور در همايش روز ملي ثبت احوال؛ طرح خوشه بندي و دهكها در دولت دهم اعتراضهايي را به همراه داشته است
وزير كشور در همايش روز ملي ثبت احوال طرح خوشه بندي و دهكها در دولت دهم اعتراضهايي را به همراه داشته است طرح خوشه بندي و دهكها بگونهاي مطرح شده بود كه اعتراضات و مشكلاتي رابه همراه داشت به دليل عدم تعامل و هماهنگي سازمانها هنوز به اطلاعات جامع دربحث هدفمندي دست نيافتهايم امطرح هاي كلان ملي به مجلس مي روند
طرح هاي كلان ملي به مجلس مي روند در حاشيه جلسه كميسيون دايمي شوراي عالي علوم تحقيقات و فناوري و در جلسه توديع و معارفه رئيس مركز تحقيقات علمي كشور اعلام شد كه براي تأمين منابع مالي طرح هاي كلان ملي به مجلس مي روند به گزارش خبرنگار مهر در آغاز جلسه يكصد و يازدهمين جلسه شوراي عابا حضور وزير دفاع رونمايي شد؛ نخستين طرح ملي موقعيت يابي زمين پايه
با حضور وزير دفاع رونمايي شد نخستين طرح ملي موقعيت يابي زمين پايه انحصار شكني در حوزه فناوريهاي پيشرفته آن هم در اوج تحريمهاي دشمنان نشان از ايمان اراده مستحكم دانش و توانمندي بالاي دانشمندان و متخصصان كشورمان است كه امروز يكي از مصاديق آن را در فناوري موقعيت يابي زمين پايه-
گوناگون
پربازدیدترینها