واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: هفته يازدهم سوپرليگ بسكتبال اولين باخت مهرام به دست بندريها
تيم بسكتبال پتروشيمي اولين باخت مهرام در سوپرليگ بسكتبال را رقم زد و دانشگاه آزاد نهمين برد نيمفصل خود را با پيروزي مقابل افراي خليج فارس در پايان نيمفصل به دست آورد.
دو تيم تهراني دانشگاه آزاد و افراي خليج فارس شروع كننده هفته يازدهم سوپرليگ بودند و تيم دانشگاه آزاد كه برخلاف افرا آخرين ديدار نيمفصل خود را انجام ميداد بازهم با برد از زمين خارج شد و در جمع بزرگان ليگ با دو باخت ماند. دانشگاه آزاد در نيمفصل اول تنها به تيمهاي مهرام و پتروشيمي باخت. شاگردان شاهين طبع كوارترهاي اول، دوم و چهارم بازي با افرا را با نتايج 20-19، 20-12 و 12-11 بردند و تنها كوارتر سوم را با نتيجه 21-20 واگذار كردند.
نتيجه نهايي بازي هم 71-64 به نفع دانشگاه بود. ابراهيم توماس با 17 امتياز، 11 ريباند و 3 بلاك شات بهترين بازيكن دانشگاه آزاد بود و صالح فروتن كه مقابل تيم سابق خود دانشگاه قرار ميگرفت با 15 امتياز، 6 ريباند و 3 بلاك شات بهترين بازيكن تيمش بود.
محمد حسن زاده با 12 امتياز و 9 ريباند در كنار محمد جمشيدي با 18 امتياز و 7 ريباند بهترينهاي آماري دانشگاه بعد از توماس بودند و پتكوويچ يار خارجي افرا هم با 17 امتياز، 5 ريباند و 3 پاس گل بهترينهاي تيمشان بودند.
تيم پتروشيمي در تكرار ديدار فينال فصل قبل موفق به شكست 80-68 مهرام شد و تعداد بردهاي خود را با تيم صدر جدولي برابر كرد.
پتروشيمي در اين ديدار تغييري نداشت و با كامراني، آفاق، اسپنسر، كاظمي و اسماعيلي مقابل مهرام قرار گرفت كه اصلاني، داورپناه، اوجاقي، ساهاكيان و نبي پور را در تركيب اوليه به ميدان فرستاد. ارسلان كاظمي كه در پايان بازي هم موثرترين بازيكن زمين بود شروع بسيار خوبي در بازي داشت و كار مهرام را در همان دقايق اول سخت كرد.
ارسلان كاظمي بعد از شروع خوب خود در كوارتر دوم تنها دو امتياز و 2 ريباند داشت اما اسپنسر بازيكن آمريكايي اين تيم 10 امتياز پياپي شامل دو پرتاب سه امتيازي به دست آورد.
اسپنسر كه بازي خوبي هم مقابل مهرام انجام داد به دليل مشكلات خانوادگي در پايان نيمفصل از تيم ماهشهري جدا ميشود، با توجه به اين موضوع بين دو نيمه مسوولان پتروشيمي از اين بازيكن تقدير كردند.
در اين بازي كه به سود بندريها به اتمام رسيد. ارسلان كاظمي با 19 امتياز، 18 ريباند و 3 بلاك شات موثرترين بازيكن اين ديدار بود و البته 7 ترن اور (توپ از دست رفته) هم داشت.
حامد آفاق 14 امتياز، 3 ريباند و 3 پاس؛ مهدي اسماعيلي 10 امتياز، 9 ريباند و 3 بلاك شات و اسپنسر 21 امتياز و 4 ريباند در اين ديدار داشتند. سعيد داورپناه با 18 امتياز، بهترين امتيازآور و اوشين ساهاكيان با 10 امتيازو 8 ريباند موثرترين بازيكن مهرام بودند.
فريد اصلاني هم 13 امتياز، 3 ريباند و 3 پاس گل داشت و آرمان زنگنه 13 امتياز و 8 ريباند به آن اضافه كرد.
پتروشيمي در مجموع بازي 46 ريباند مقابل 33 ريباند مهرام داشت. تيم ماهشهري با وجود پيروزي در اين ديدار هنوز هم به صدر جدول نرسيده و در صورت برد يا باخت مقابل ذوبآهن با توجه به پيروزي در ديدار مستقيم با مهرام به صدر جدول ردهبندي ميرسد و قهرماني نيمفصل را به دست ميآورد.
بازيهاي نيمفصل دوم ليگ برتر بسكتبال نيز روز 16 دي آغاز ميشود. نتيجه كامل رقابتهاي هفته يازدهم به اين ترتيب است.
دانشگاه آزاد 71-64 افرا، پتروشيمي 80-68 مهرام، گرگان 77-70 همياري زنجان، صنايع ماهشهر 68-55 هفت الماس
فولاد ماهان 43-50 ذوبآهن، نيروي زميني 74-72 استقلال قشم
در جدول رده بندي ليگ در پايان نيمفصل مهرام تهران با 21 امتيار، پتروشيمي بندرامام با 20 امتياز و دانشگاه آزاد با 20 امتياز تيمهاي اول تا سوم هستند.
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]