تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819831242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا اینها که توان مقابله با تحریم داشتند، تعطیل شدند؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: چرا اینها که توان مقابله با تحریم داشتند، تعطیل شدند؟
رییس هیات مدیره انجمن شرکت‌ها و موسسات پژوهشی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از کاهش اعتبارات پروژه‌های پژوهشی نفت در چهار سال گذشته انتقاد کرد.
آفتاب: دنیای اقتصاد در ادامه نوشت: فرزان نیکپور، روز گذشته در نشست خبری که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد، با انتقاد از کم توجهی به توانایی بخش خصوصی در تحقیقات و پژوهش‌های صنعت نفت، اظهار کرد: تحریم‌ها فرصت مناسبی را برای بهره‌مندی از توانایی بخش خصوصی کشور فراهم کرد، اما متاسفانه آن‌گونه که شایسته است نتوانسته‌ایم از این ظرفیت استفاده کنیم.


وی با اشاره به سابقه تشکیل انجمن شرکت‌ها و موسسات پژوهشی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی افزود: بیش از 20شرکت و 400 پژوهشگر ایرانی در این انجمن عضویت دارند.


نیکپور اضافه کرد: اعضای انجمن تاکنون 270 پروژه تحقیقاتی را برای صنعت نفت کشور انجام داده‌اند.


وی با اشاره به دستاوردهای اعضای این انجمن اظهار کرد: پژوهشگران داخلی توانسته‌اند به فناوری ساخت جدیدی در حوزه صنعت نفت دست یابند که بسیار ارزنده است.


وی با اشاره به چالش‌های پیش روی بخش خصوصی در صنعت نفت، گفت: پس از ابلاغ نظامنامه پژوهشی کشور، بخش خصوصی از پژوهش‌های صنعت نفت کشور کنار گذاشته و مورد بی‌مهری قرار گرفت و شرکت‌های نفتی به سراغ دانشگاه‌ها و پژوهشکده‌های دولتی رفته‌اند.


وی اظهار امیدواری کرد: دولت یازدهم باید به جایگاه بخش خصوصی در صنعت نفت توجه کرده و زمینه افزایش فعالیت شرکت‌های پژوهشی غیردولتی را فراهم کند.


رییس هیات مدیره انجمن شرکت‌ها و موسسات پژوهشی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با انتقاد از کاهش اعتبارات پروژه‌های پژوهشی نفت گفت: در سال 1387 و پیش از ابلاغ نظامنامه پژوهشی کشور چهار هزار میلیارد ریال (400 میلیارد تومان) برای پژوهش‌های نفتی اختصاص داده شده بود، اما به تدریج این اعتبارات تقلیل یافت تا جایی که در سال 1390 به صفر رسید.


نیکپور با مطرح کردن این سوال که با وجود اینکه می‌دانستیم تحریم‌ها افزایش می‌یابد، چگونه مغز صنعت نفت کشور یعنی بخش پژوهش را متلاشی کردیم، اظهارکرد: نهادهای دولتی باید برای حضور بخش خصوصی در حوزه پژوهشی صنعت نفت ظرفیت‌سازی کنند و نه اینکه به دنبال رقابت منفی باشند.


وی تاکید کرد: نظامنامه پژوهشی کشور مغایرت‌های جدی با قانون اساسی، سیاست‌های ابلاغی اصل 44 و قانون مناقصات دارد.






تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن