واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون استاندار گيلان خبر داداختصاص يك درصد بودجه عمراني گيلان به پژوهش
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گيلان از اختصاص يك درصد بودجه عمراني دستگاههاي اجرايي امسال به فعاليتهاي پژوهشي در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از رشت، صفرعلي كريمي بعد از ظهر امروز در مراسم اختتاميه چهاردهمين جشنواره هفته پژوهش و فناوري گيلان در مجتمع فرهنگي هنري خاتمالانبياء (ص) اظهار كرد: كارگروه پژوهش و فناوري در قالب سه كميته در گيلان تشكيل شده است.
وي گيلان را داراي پيشينه قوي علمي عنوان كرد و افزود: گيلان از لحاظ فرهنگي، علمي و نخبهپروري در سطح ملي و جهان بسيار غني است.
كريمي با اشاره به مشكلات پژوهشگران، تصريح كرد: پژوهشگر با راهكارهاي ويژه مشكل را به مسئله تبديل كرده و با انجام آزمايشها مشكلات را برطرف ميكند.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گيلان به رهنمودهاي مقام معظم رهبري اشاره كرد و گفت: پژوهش بايد در خدمت علم باشد و علم براي ثروتآفريني تلاش كند.
وي فعاليتهاي پژوهشي را زيربناي توسعه پايدار در كشورها خواند و بيان كرد: بعضي از مشكلات مانع از رسيدن به جايگاه واقعي كشور به لحاظ پژوهشي شده است.
كريمي خواستار دانشافزايي در مراكز پژوهشي گيلان شد و خاطرنشان كرد: نگرش مثبت به انجام فعاليتهاي پژوهشي موجب ايجاد باور در افراد ميشود.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گيلان تصريح كرد: دانش بايد توام با نگرش مثبت و باور باشد.
وي با تاكيد بر حمايت دستگاههاي اجرايي از پژوهش، اظهار كرد: سال گذشته نيم درصد از اعتبارات عمراني دستگاههاي گيلان صرف پژوهش شد و امسال يك درصد اعتبارات عمراني دستگاهها به امر پژوهش اختصاص داده ميشود.
كريمي با بيان اينكه كارگروههاي پژوهشي بايد فعال شوند، يادآور شد: دستگاههاي موفق در امر پژوهش تشويق ميشوند.
معاون توسعه مديريت و منابع انساني استاندار گيلان خواستار آموزش پژوهش در مهدهاي كودك شد و بيان كرد: تقويت فضاي پژوهشي در جامعه نيازمند فرهنگسازي است.
وي توجه مادي و معنوي به پژوهشگران را الزام خواند و اضافه كرد: پژوهش بايد مناسب با نيازهاي جامعه براي توليد علم و ثروتآفريني به منظور برطرف كردن نياز مردم بهكار گرفته شود.
*گيلان حلقههاي مفقوده علمي بسيار دارد
رئيس مجمع نمايندگان گيلان نيز با قدرداني از برگزاركنندگان جشنواره هفته پژوهش در استان، گفت: ايران در جايگاه علمي و پژوهشي خوبي است.
حسن تاميني با اشاره به روند توسعه گيلان، اظهار كرد: حلقههاي مفقوده علمي بسياري در استان وجود دارد و با تعامل مديران بايد اين كاستي برطرف شود.
وي، ايجاد فضاي رقابتي و انگيزه را سبب حضور جوانان در فعاليتهاي پژوهشي عنوان كرد.
انتهاي پيام/84001/ح30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]