تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872043627




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دايي: سوءتفاهم‌ها در جلسه با كميته استيناف برطرف شد/ كاش از اول حرف‌هاي ما را گوش مي‌دادند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دايي: سوءتفاهم‌ها در جلسه با كميته استيناف برطرف شد/ كاش از اول حرف‌هاي ما را گوش مي‌دادند
علي دايي نشست امروز خود با مسئولان كميته استيناف را مثبت توصيف كرد.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره نشست امروز خود در كميته استيناف و مباحثي كه در چند هفته گذشته پيرامون راي او به وجود آمد، صحبت كرد.

* نشستي با مسئولان كميته استيناف داشتيد. مثل اينكه خروجي اين نشست مثبت بوده است.

جلسه‌ي خيلي خوبي بود. اي كاش اين جلسات را قبل از اينكه راي صادر شود، با يكديگر برگزار مي‌كرديم و خيلي از مسائل به صورت شفاف حل مي‌شد. ما امروز تمام مسئله را به طور واضح با دوستان در ميان گذاشتيم و خيلي از ابهامات و شبهه‌هايي كه به وجود آمده بود حل شد. هم من صحبت‌هاي آن‌ها را شنيدم و هم آن‌ها به حرف‌هاي من گوش دادند. باز هم مي‌گويم اي كاش مي‌شد قبلا در اين رابطه صحبت مي‌كرديم. خيلي از برداشت‌ها درست نبود و با توضيحاتي كه داده شد، به نتايج خوبي رسيديم.

* پس از اينكه شما مباحثي را در نشست خبري بعد از بازي با سپاهان مطرح كرديد،‌جريان‌هايي به وجود آمد اما مثل اينكه كم كم همه چيز مسير خود را پيدا كرده است آيا امكان دارد باز هم شاهد اختلاف شما و فدراسيون باشيم؟

من يك پيشنهاد دادم و آن هم اين بود كه كميته انضباطي و كميته استيناف از اين پس پيش از صدور راي طرفين پرونده را دعوت كنند و حرف‌هاي آن‌ها را بشنوند. خوشبختانه امروز جلسه‌ي مثبتي داشتيم و همان طور كه گفتم خيلي از سوء تفاهم‌ها برطرف شد. ما هميشه دنبال حق بوده‌ايم و شايد در اين ميان نحوه عنوان كردن مسائل باعث شد چنين اتفاقاتي پيش بيايد اما صحبت‌هاي خوبي با آقاي صالحي و موسوي داشتيم و فكر كنم خدا را شكر اين مسئله حل شده باشد. خداي ناكرده نه من قصد بي احترامي به آنها و نه آنها قصد توهين به من را داشتند.

* يعني مي‌توانيم فردا شما را روي نيمكت پرسپوليس در بازي مقابل سايپا ببينيم؟

اين مسئله بستگي به تصميم كميته استيناف دارد. اي كاش اعضاي كميته انضباطي اول ما را مي‌خواستند و اگر آن زمان با هم صحبت كرده بوديم، همه چيز حل مي‌شد و ديگر كار به اينجا نمي‌رسيد. از كميته استيناف هم تشكر مي‌كنم كه وقت گذاشتند و به واخواهي ما رسيدگي كردند.

* پس از محروميت مجدد شما اين سوال در اذهان شكل گرفت كه برخي افراد ديگر هم جملاتي مشابه شما در انتقاد از داوران گفته بودند اما محروميتي براي آن‌ها در نظر گرفته نشده بود.

به نظر من كميته انضباطي بايد تمهيداتي بينديشد و به اين مسائل به خوبي رسيدگي كند. هميشه گفته‌ام كه قانون بايد براي همه اجرا شود و اگر براي شخص علي دايي هم باشد، من تبعيت مي‌كنم و به هيچ عنوان ناراحت نمي‌شوم.

* به نظر مي‌رسد به دليل پرونده‌اي كه امسال در رابطه با اعتراض پرسپوليس به داوري‌ها به وجود آمده، بعضي مربيان از جمله فيرات در نشست خبري امروز در صحبت‌هاي خود به اين موضوع واكنش نشان مي‌دهند و معتقدند به خاطر شرايط به وجود آمده سوت‌هاي داوران به سود پرسپوليس شده است.

آقاي فيرات نظر خودش را گفته است. ما فردا در زمين بازي تلاش مي‌كنيم سايپا را شكست دهيم. اين مسائل نبايد روي فكر و ذهن بازيكنان ما اثر بگذارد. اميدوارم با تلاش و همت بازيكنان و همچنين با حمايت هواداران بتوانيم فردا مقابل سايپا پيروز شويم.

انتهاي پيام

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن