محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826141919
چاپ 3200 مقاله در زمينه دانش و تندرستي در كشور/ برگزاري سيزدهمين سمينار ملي دانش و تندرستي در شاهرود
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: چاپ 3200 مقاله در زمينه دانش و تندرستي در كشور/ برگزاري سيزدهمين سمينار ملي دانش و تندرستي در شاهرود
شاهرود - خبرگزاري مهر: دبير علمي سمينار ملي دانش و تندستي در شاهرود، با اشاره به چاپ سه هزار و 200 مقاله در زمينه دانش و تندرستي در كشور گفت: با وجود منابع انساني پر كار، معتقد و مومن، توليد مقالات و علم كشور شتاب رو به رشدي داشته است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن اماميون عصر چهارشنبه در سيزدهمين سمينار كشوري دانش و تندرستي كه در سالن همايش هاي شركت ذغال سنگ البرز شرقي شاهرود برگزار شد با اشاره به اينكه مهم ترين منبعي كه يك سازمان پژوهشي در اختيار دارد، خزانة علمي آن است و هيچ سازماني بدون استعدادها، ذهنيت ها و تصورات كنجكاوانه افراد آن نمي تواند دانش نوين مهمي توليد كند از برگزاري اين سمينار كشوري با محوريت ويژه فشار خون در شاهرود خبر داد.
او با تاكيد بر اينكه عنصر انسان، در سازمان پژوهشي نسبت به سازمان هاي ديگر نقش مهم و كليدي تري دارد، افزود: سرمايه گذاري علمي بر روي اين عنصر تنها سرمايه گذاري انساني است كه نه عمده ترين منبع استراتژيك هر سازمان و يا هر جامعه محسوب مي شود بلكه جوامعي در بلند مدت موفق هستند كه بتوانند منابع انساني خود را به طور صحيح و اصولي توسعه و پرورش دهند و در كنار آن معرفت و مهارت هاي فني لازم، افرادي پر كار و معتقد و مومن بسازند.
چاپ 3200 مقاله در زمينه دانش و تندرستي در كشور
سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شاهرود با اشاره به اينكه در شرايط امروز، توليد مقالات و علم كشور شتاب رو به رشدي داشته است، افزود: تا به حال سه هزار و 200 مقاله در زمينه دانش و تندرستي به چاپ رسيده كه اين رشد با تلاش پژوهشگران ايجاد شده و زمينه ساز استقلال و خودكفايي در كشور است.
اماميون با بيان اينكه مقام معظم رهبري همواره تاكيد دارند كه بايد امواج نشاط آور"ما مي توانيم " را تقويت كنيم تا چرخه پيشرفت كشور كند نشود، گفت: در اين راستا تامين بخش عمده نيروي انساني متخصص مورد نياز بر عهده دانشگاه ها و ديگر موسسات آموزشي و پژوهشي داخل است كه خلاقيت ها در محيط هاي مناسب شكوفاتر مي شوند.
وي، علم و پژوهش را نتيجه خلاقيت دانست و تصريح كرد: آزادي انديشه و عمل، شك و ترديد علمي، انتقاد كردن و انتقادها را پذيرفتن، تجربه كردن و در راه پژوهيدن از اشتباه نترسيدن، از جمله زمينه هاي لازم براي ايجاد روحيه علمي و پژوهشي است بنابر اين در سياست گذاري ها، بايد بستر لازم براي اين روحيه فراهم شود.
ارسال 258 مقاله به ملي دانش و تندستي "فشار خون" در شاهرود
دبير علمي سمينار ملي دانش و تندستي شاهرود با يادآوري اينكه 258 مقاله به اين سمينار ارسال شده است كه در همان بررسي اوليه تعداد 19 خلاصه مقاله سخنراني در دو بخش مقاله و پوستر برگزيده شدند گفت: هدف اصلي از برگزاري اين سمينار توليد علم و ثروت است تا بتوانيم محصول محور باشيم و دانش كشورمان از كارايي بالاتري برخوردار شود.
وي، تحقيق و توسعه بدون بكارگيري نسل جوان را ناپايدار دانست و گفت: نسل جوان با انرژي زياد و با توانايي امكان تمركز بيشتر تحت حمايت يك پژوهشگر با سابقه مي تواند نقش بسيار بارزي در انجام تحقيقات داشته باشد چرا كه جوان با استعداد يا براي ادامه تحصيل به خارج مي رود كه در صورت موفقيت، احتمال بازگشتن او به ايران، كمتر از پنجاه درصد است و به علاوه ثمرة تحقيقاتش نصيب ديگران مي شود، يا مجبور است در ايران بماند و در صورت عدم ادامه تحصيل ثمر ندهد.
اماميون با بيان اينكه سرمايه گذاري علمي تنها سرمايه گذاري انساني است كه مستهلك نمي شود، افزود: بازده سرمايه گذاري انساني بطور فزاينده اي افزايش مي يابد و ميزان آن قابل اندازه گيري نيست.
وي همچنين با بيان اينكه براي توليد علم و دانش زمينه هايي لازم است كه عمده ترين آن آموزش است تصريح كرد: چرا كه اهميت بينش علمي و پژوهشي يك ضرورت اجتناب نا پذير است و نقش آموزش و پرورش، از طريق آموزش مستمر، در توليد و توسعه علمي و پژوهشي كاملاً مشخص و واضح است.
23 درصد از توليد علم57 كشور اسلامي به ايران اختصاص دارد
سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شاهرود همچنين در حاشيه برگزاري اين همايش در گفتگو با خبرنگار مهر، سهم ايران را از كل توليد علم خاورميانه در دورههاي سهساله مورد ارزيابي قرار داد و گفت: توليد علم كشور، جايگاه خود را به سرعت مناسبي رشد ميدهد، در حالي كه در دوره سهساله 1998 تا 2000، ايران تنها پنج درصد از علم خاورميانه را توليد ميكرد ولي در سهساله اخير، يعني 2010 تا 2012، تقريباً 28 درصد از علم خاورميانه را توليد كرده است.
اماميون اين افزايش را محدود به منطقه خاورميانه ندانست و تصريح كرد: اين روند در بين كشورهاي اسلامي نيز مشاهده ميشود به نحوي كه در سهساله 1998 تا 2000، ايران تنها شش درصد از مجموعه توليدات علمي كشورهاي اسلامي را در اختيار داشت، در حالي كه در سهساله 2010 تا 2012، 23 درصد از توليد علم57 كشور اسلامي را به خود اختصاص داده است.
وي، فراگرد توسعة علم و تكنولوژي را كليد اصلي توسعه دانست و دست يافتن به بينش علمي و توسعه را نيازمند محيط مناسب و شرايط خاص ذكر كرد و افزود: پيشرفت و تحولي كه در جامعه صورت مي گيرد، بر خواسته از تفكر و فعاليت هاي انسانهاي آن جامعه است.
اماميون ضمن بيان اينكه انسان با تلاش و كوشش و پشتكار سعي در پيشرفت جامعه خود دارد تصريح كرد: بر اساس شواهد تجربي و روند تحولات اقتصادي كشورهاي پيشرفته جهان، ثابت شده است كه دستيبابي به توسعه اقتصادي، اجتماعي، علمي و فرهنگي بدون سرمايه گذاري گسترده در زمينه آموزش و پژوهش امكان پذر نيست.
براي تربيت پژوهشگر خبره و صنعتگر توانا گذراندن دورة آموزش عالي ضرورت دارد
به گفته سرپرست معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شاهرود، براي شروع كار در يك زمينه جديد، به فردي نياز است كه توان خلق تئوري هاي مختلف و يافتن فرضيه هاي جديد كه متكي بر حقايق باشد، پس نياز به احاطه كافي بر مطالب از يك سو و علاقه به بهبود فرضيات از سوي ديگر دارد.
اماميون خاطرنشان كرد: آينده توسعه جهاني و جايگاه هر كشور در جهان، منوط به ايجاد ظرفيت بالا در كسب، نگهداري و بالا بردن سطح علم ودانش نيروي انساني آن كشور است.
وي با تاكيد بر اينكه تجربه نشان داده كه محققان تراز اول معمولاً در دانشگاه هاي معتبر پرورش مي يابند بيان كرد: به عبارت ديگر براي تربيت پژوهشگر خبره و صنعتگر توانا گذراندن دورة آموزش عالي ضرورت دارد و از طرفي آموزش هاي فني و حرفه اي در ترقي تكنولوژي سهم بسزايي دارند و سياست گذاري هاي علمي و پژوهشي و آموزشي بايد به گونه اي تدوين و طراحي شوند كه دانشجويان و دانش پژوهان دانش لازم براي شناخت بهتر خود و ديگر جوامع را بشناسند و آن را كسب كنند.
رتبه 25 پزشكي باليني ايران در سطح جهان
دبير علمي سمينار ملي دانش و تندستي شاهرود با يادآوري اينكه كشورهاي آمريكا، انگلستان، آلمان، ژاپن و ايتاليا پنج كشور نخست جهان هستند كه مطابق گزارش پايگاه اطلاعات علمي تامسون رويترز (ISI) در سال 2010، رتبههاي اول تا پنجم را در رشته پزشكي باليني، به خود اختصاص دادهاند، گفت: فرانسه، كانادا، چين، هلند و استراليا نيز در مقامهاي بعدي قرار دارند، رتبه تركيه با توليد هشت هزار و 741 مقاله 14 است و ايران نيز در اين رشته، با كسب رتبه 25، تعداد سه هزار و 178 مقاله توليد كرده است.
اماميون همچنين با اشاره به اينكه بر اساس نتايج منتشر شده در پايگاه اطلاعات علمي «Scimago»، علم پزشكي با 14.53 درصد سهم از كل توليدات علمي كشور در ميان ساير گرايشهاي علوم، بيشترين سهم را از كل توليدات علمي كشور داراست خاطرنشان كرد: گرايشهاي علمي مهندسي 11.48 درصد، شيمي 8.45 درصد، كشاورزي و علوم زيستي 8.39 درصد و علم مواد 7.61 درصد در رتبههاي بعدي قرار گرفتهاند.
وي تاكيد كرد: بيشترين حوزههاي موضوعي كه مقالات نمايهشده به آن پرداختهاند شامل علوم كشاورزي، علوم شيمي، علوم مهندسي، علوم پزشكي، علوم كامپيوتر و رشتههاي مربوط به انرژي بوده است.
كسب رتبه اول توليد علم در منطقه توسط ايران طي سالجاري
اماميون همچنين با اشاره به اينكه تا تاريخ پنجم خرداد ماه سال 92، برابر با 26 ماه مي 2013، تعداد توليدات علمي كشور كه در پايگاههاي استنادي جهاني ثبت و نمايهسازي ميشود رشد قابل توجهي را نسبت به ماههاي قبل نشان ميدهد گفت: تعداد مقالات دانشمندان و پژوهشگران ايران در پايگاه اسكوپوس تا تاريخ مزبور، يعني از اول سال ميلادي، در عرض پنج ماه، به 14 هزار و 228 مقاله بالغ شده است كه اين رقم، ايران را در جايگاه 16 توليد علم جهان و رتبه اول منطقه نشانده است.
او با بيان اينكه تنها توليد علم و ثبت مقاله در مجله هاي معتبر علمي جهان مهم نيست بلكه مهمترين مولفه در عرصه پژوهش اين است كه تحقيق بايد منجر به توليد علم و علم بايد منجر به توليد فن آوري و در نهايت منجر به توليد ثروت شود افزود: در شش ماهه سال 2013 نيز ايران 17 هزار و 995 مورد مقاله ثبت شده در مجله هاي معتبر ISI دارد و در اين مدت كشور رتبه 15 را كسب كرده كه 57 درصد توليدات علمي ايران مربوط به علم پزشكي بوده است.
سيزدهمين سمينار ملي دانش و تندرستي شاهرود طي روزهاي ۲۷ و ۲۸ آذرماه سالجاري در دانشگاه علوم پزشكي اين شهر درحال برگزاري است.
كد خبر: 2198737
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۲۱:۰۱
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
برگزاري نخستين جشنواره ملي باشگاه پژوهشگران دانشجو
برگزاري نخستين جشنواره ملي باشگاه پژوهشگران دانشجو همزمان با هفته پژوهش نخستين جشنواره ملي باشگاه پژوهشگران دانشجو به همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها برگزار ميشود نيره قوي مدير باشگاه پژوهشگران دانشجو در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي باشگاه خبرنگاران افزود ايننماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان:وحدت حوزه و دانشگاه پيشرفت كشور را به دنبال خواهد داشتخبرگزاري مو
نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان وحدت حوزه و دانشگاه پيشرفت كشور را به دنبال خواهد داشتخبرگزاري موج - ۲۶ آذر ۱۳۹۲ ۱۴ ۱۰ب ظ نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اصفهان وحدت حوزه و دانشگاه پيشرفت كشور را به دنبال خواهد داشت خبرگزاري موج - آيت الله سيد يوسف طباطبائيرئيس دانشگاه مازندران خبردادچاپ مقالات هستهاي اساتيد دانشگاه مازندران در كشورهاي اروپايي و امريكايي
رئيس دانشگاه مازندران خبردادچاپ مقالات هستهاي اساتيد دانشگاه مازندران در كشورهاي اروپايي و امريكايي رئيس دانشگاه مازندران گفت در شاخههاي هستهاي همكاران موفق دانشگاه مازندران مقالات خود را در كشورهاي اروپايي و آمريكايي به چاپ رساندهاند به گزارش خبرگزاري فارس از بابلسر احمد امرور دانشگاه آزاد اسلامي در عرصههاي بينالملل بهت و حيرت مخاطباني بود كه خود از فرهيختگان بودند دكتر عبداله ج
مرور دانشگاه آزاد اسلامي در عرصههاي بينالملل بهت و حيرت مخاطباني بود كه خود از فرهيختگان بودند دكتر عبداله جاسبي در سومين جشنواره ملي تجليل از تلاشگران كيفيت كشور ما زبالاييم و بالا ميرويم ما زدرياييم و دريا مي رويم ما از آنجا و ازاينجا نيستيم ما ز بيجاييم و بيجا مي رويم بسمهمزمان با هفته پژوهش در دانشگاه پيام نور زنجان صورت گرفت؛ برگزاري كارگاه علمي مقاله نويسي و فرآيندهاي پژوهش در
همزمان با هفته پژوهش در دانشگاه پيام نور زنجان صورت گرفت برگزاري كارگاه علمي مقاله نويسي و فرآيندهاي پژوهش در پيام نور زنجان همزمان با هفته پژوهش كارگاه علمي مقاله نويسي و فرآيندهاي پژوهش و ارتقاء در دانشگاه پيام نور استان زنجان برگزار شد همزمان با هفته پژوهش در دانشگاه پيام نومعاون دانشگاه سما چالوس خبر دادبرگزاري همايش ملي «مدرسه فردا» در چالوس
معاون دانشگاه سما چالوس خبر دادبرگزاري همايش ملي مدرسه فردا در چالوس معاون دانشگاه سما چالوس از برگزاري دومين همايش ملي مدرسه فردا در چالوس خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان چالوس مسعود رباني امشب در نخستين همايش منطقهاي مدرسه فردا در اين شهرستان اظهار داشت نخستين هاعزام 650 دانش آموز فارس به مناطق عملياتي جنوب كشور
اعزام 650 دانش آموز فارس به مناطق عملياتي جنوب كشور شيراز واحد مركزي خبر اجتماعي 650 دانش آموز دختر از شهرستانهاي جهرم و فسا امروز به اردوي راهيان نور مناطق عملياتي جنوب كشور اعزام شدند فرمانده سپاه ناحيه شهرستان جهرم گفت 500 دانش آموز دختر جهرمي مقطع راهنمايي در قالب 8 دستگمعاون دانشگاه علوم و فنون خرمشهر خبر دادبرگزاري سمينارهاي هفته پژوهش در دانشگاه علوم وفنون خرمشهر
معاون دانشگاه علوم و فنون خرمشهر خبر دادبرگزاري سمينارهاي هفته پژوهش در دانشگاه علوم وفنون خرمشهر معاون دانشگاه علوم و فنون خرمشهر از برگزاري سمينارهاي هفته پژوهش در دانشگاه علوم وفنون خرمشهر خبرداد وحيد ياوري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمشهر اظهار كرد اين اساتيد كه جچاپ مقاله ISI توسط محققين گروه مهندسي متالوژي دانشگاه آزاد زنجان
چاپ مقاله ISI توسط محققين گروه مهندسي متالوژي دانشگاه آزاد زنجان زنجان-خبرگزاري مهر مهندس حسام ابراهيم خاني براي اولين بار در گروه مهندسي متالوژي و مواد دانشگاه آزاد زنجان موفق به چاپ مقاله ISI كه از مقالات معتبر جهان محسوب مي شود در زمينه توليد كامپوزيتهاي ريخته گري شد حسام اببرگزاري هفتمين همايش ملي بهداشت رواني دانشجويان دردانشگاه صنعتي اصفهان
برگزاري هفتمين همايش ملي بهداشت رواني دانشجويان دردانشگاه صنعتي اصفهان هفتمين همايش سراسري بهداشت رواني دانشجويان 21و 22 ارديبهشت 1393 دردانشگاه صنعتي اصفهان برگزار خواهد شد به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان رئيس مركز مشاوره دانشجويي دانشگاه صنعتي اصفهان با اعلام اين خبرگفت ايندر هفته پژوهش صورت ميگيردبرگزاري بيش از 20 سمينار تخصصي در دانشگاه پيام نور دهدشت
در هفته پژوهش صورت ميگيردبرگزاري بيش از 20 سمينار تخصصي در دانشگاه پيام نور دهدشت مدير پژوهشي دانشگاه پيام نور دهدشت از برگزاري بيش از 20 سمينار تخصصي در هفته پژوهش در اين واحد دانشگاهي خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس از كهگيلويه به مناسبت هفته پژوهش نمايشگاه آثار پژوهشي اساتيدرئيس جمهور در همايش تجليل از پژوهشگران كشور؛ توسعه ملي در سايه توسعه علمي امكان پذير است/ بايد سهم پژوهش را در
رئيس جمهور در همايش تجليل از پژوهشگران كشور توسعه ملي در سايه توسعه علمي امكان پذير است بايد سهم پژوهش را در دانشگاهها بالا برد رئيسجمهور گفت ترديدي نداريم كه توسعه ملي در سايه توسعه علمي خواهد بود هيچ شكي نيز در اين زمينه وجود ندارد كه توسعه علمي ما در سايه تحقيق و پژوهش محمركز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران برگزار ميكند؛ اعلام فراخوان مقاله دهمين همايش ملي علمي- پژوهشي خليج
مركز گردشگري علمي-فرهنگي دانشجويان ايران برگزار ميكند اعلام فراخوان مقاله دهمين همايش ملي علمي- پژوهشي خليج فارس همايش ملي علمي- پژوهشي خليج فارس در دهمين دوره برگزاري خود به بررسي مسائل فرهنگي اجتماعي تاريخي و باستانشناسي جغرافيايي و محيط زيست فرهنگ هنر و معماري خليج فار-
گوناگون
پربازدیدترینها