واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: فريبرز عسگري: مسابقات منچستر پايان همه چيز نيست شرايط احساسي در تكواندو حاكم شده است
تيم ملي تكواندوي كشورمان با سه مدال برنز در رقابتهاي منچستر كه از سري مسابقات رتبهبندي المپيك برزيل محسوب ميشود به كار خود پايان داد. پاياني كه با هجمه زيادي از انتقادات روبرو شد.
انتقاداتي كه به يك علامت سوال ختم ميشود. چرا تيم ملي مقتدر تكواندوي ايران چنين نتيجهاي را در رقابتهاي منچستر به دست آورد؟ براي پاسخگويي به اين سوال فريبرز عسگري سرمربي سابق تيم ملي تكواندوي كشورمان به دلايلي استناد ميكند كه شايد كمتر به آن پرداخت شده است. «متأسفانه هماكنون در تكواندو يك شرايط احساسي حاكم است و همه انتظار دارند كه تكواندوي ايران در هر مسابقهاي كه حاضر ميشود، با دست پر برگردد و هميشه قهرمان بشود، اگرچه به يقين ميگويم كه تكواندوي ايران توانايي بسيار بالايي دارد اما بايد واقعبين باشيم، اين تيم اعزامي براي مسابقات تدارك لازم را نديده بود.»
او ميگويد: «قهرماني و موفقيت يك تيم به عوامل زيادي بستگي دارد، فدراسيون تكواندو مدتهاست با كمبود بودجه روبرو است و در اين شرايط تيم ملي تكواندو چندمين مسابقه مهم را هم پشت سرگذاشت، به طور حتم اين كمبود بودجه تأثيراتي را در اردوهاي تداركاتي مليپوشان خواهد داشت.» عسگري ادامه ميدهد: «رقابتهاي منچستر چون بر اساس رنكينگ تكواندوكاران بوده است، تنها يكسري از تكواندوكاران كشورمان ميتوانستند در اين مسابقات حضور پيدا كنند، متأسفانه از اين تعداد تكواندوكاري كه عازم منچستر شد، معتمد، عبداللهي و تاجيك به دليل مصدوميت مدتها از اردوهاي تمريني دور بودهاند و برخي از تكواندوكاران هم آمادگي لازم را براي مسابقات نداشتند.»
عسگري معتقد است كه در اين شرايط پيدا كردن مقصر دردي از تكواندو را دوا نميكند: «در اين شرايط خيليها به دنبال مقصر هستند و درصدد برآمدهاند تا همه كاسه، كوزهها را سر او بشكنند، به نظرم اين كار تنها زمان را از ما ميگيرد، در اين شرايط بايد به دنبال يك راه حل منطقي براي برون رفت از اين وضعيت بود، اين كه مدام افراد را متهم كنيم، تنها حاشيهها را زياد ميكند و مسير را براي تكواندوكاران سختتر خواهد كرد. اگر دلمان براي تكواندو ميسوزد بايد دست به دست هم بدهيم تا تكواندو از اين وضعيت خارج بشود.»
عسگري در ادامه صحبتهاي خود به پرورش نسل جديد براي تكواندو اشاره ميكند: «در حال حاضر بسياري از كشورهاي دنيا براي موفقيت در تكواندو روي بازيكنان بلندقامت سرمايهگذاري كردهاند، اين مسأله را در رقابتهاي مختلف از جمله المپيك جهاني هم شاهد بوديم، فاكتوري كه باعث ميشود تكواندوكاران به راحتي در شياپچانگ امتياز بگيرند. اين در حالي است كه تعدادي از تكواندوكاران ما از نظر قدي مثل حريفان خود نيستند! او ادامه ميدهد: «ما هم اگر ميخواهيم موفق باشيم بايد به دنبال نسل جديدي باشيم كه در المپيك برزيل از آنها رونمايي كنيم. در حال حاضر تكواندوكاران قابلي را داريم كه شايد از رنكينگ بالايي برخوردار نباشند اما فاكتورهاي لازم براي مليپوش شدن را دارند، ميتوانيم با اعزام اين تكواندوكاران در مسابقات مختلف، رنكينگ آنها را بهبود ببخشيم و در مسابقات امتيازي المپيك از آنها بهره بگيريم.» سرمربي پيشين تيم ملي تكواندو با بيان اين مطلب كه مسابقات منچستر پايان همه چيز نيست ميگويد: رقابتهاي منچستر را متأسفانه از دست داديم اما آن مسابقه تمام شد و حالا بايد به رقابتهاي بعدي فكر كنيم. منچستر هم پايان همه چيز نيست، همچنان چند مسابقه ديگر پيش رو داريم و دو سهميه هم ميتوانيم در رقابتهاي آسيايي به دست بياوريم، پس جاي نگراني از اين بابت نخواهد بود، تنها بايد آرامش را در تكواندو حاكم كرد و در سايه آن كارها را پيش برد.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]