تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سلام را رواج ده تا خير و بركت خانه ‏ات زياد شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801775050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فيلترينگ به بررسي عميق نياز دارد


واضح آرشیو وب فارسی:آفتانا: فيلترينگ به بررسي عميق نياز دارد
دبير شوراي عالي فضاي مجازي در رابطه با وضعيت فيلترينگ شبكه‌هاي اجتماعي نظير فيس بوك و توئيتر مطرح كرد: اين بحث به بررسي عميقي نياز دارد و بايد آن را كارشناسي كرد.


دبير شوراي عالي فضاي مجازي در رابطه با وضعيت فيلترينگ شبكه‌هاي اجتماعي نظير فيس بوك و توئيتر مطرح كرد: اين بحث به بررسي عميقي نياز دارد و بايد آن را كارشناسي كرد.

به گزارش افتانا (پايگاه خبري امنيت فناوري اطلاعات)، محمدحسن انتظاري در جمع خبرنگاران در رابطه با وضعيت فن‌آوري اطلاعات كشور نسبت به ساير نقاط دنيا اظهار كرد:‌ اميدواريم در سال‌هاي آينده پيشرفتي در فن‌آوري اطلاعات كشور حاصل شود و قدم‌هاي بيشتري دراين زمينه برداريم.

وي در ادامه به بحث آمارگيري در اين حوزه اشاره كرد و گفت: به نظر ما آمارگيرهايي كه توسط وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات صورت مي گيرد بايد توسعه يابد و اطلاعات قوي‌تر و متمركزتري را اندازه گيري كند.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي در ادامه به وضع زيرساخت كشور اشاره و تاكيد كرد: در بحث زيرساخت وضعيت ما بد نيست اما در بحث كاربرد فن‌آوري اطلاعات در كشور بايد پيشرفت‌هاي زيادي حاصل شود.

او ادامه داد: در رابطه با وجود و ايجاد شبكه‌هاي اجتماعي، گروهي فرهنگي - اجتماعي در دبيرخانه شوراي عالي فضاي مجازي تاسيس شده و در اين رابطه چندين جلسه را نيز برگزار كرده‌اند و اين موضوع در دستور كار است در آينده نزديك نتايج را اعلام مي‌كنيم.

وي همچنين در رابطه با بحث بانكداري الكترونيكي و ارزيابي سامانه‌هايي همچون شاپرك اظهار كرد: بحث بانكداري الكترونيك و بحث سامانه‌هاي مجازي از اهميت بسيار زيادي برخوردار است و در واقع يكي از پايه‌هاي توسعه اقتصادي كشور به حساب مي‌آيد. ما در نظر داريم كميسيون مخصوصي در اين زمينه در دبيرخانه ايجاد كنيم.

به گفته او زيرساخت‌هاي چنين شبكه‌هايي در حال بررسي است و ما از تمام دستگاه‌ها به خصوص دستگاه‌هاي بانكي تقاضا كرديم كه تمام نيازها و نظرات خود را به ما ابلاغ كنند تا اين پيشنهادها مورد بررسي قرار گيرد.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي در رابطه با شبكه ملي اطلاعات و نشستي كه ديروز در مركز شوراي عالي فضاي مجازي برگزار شده افزود: اين جلسه، بسيار خوب بود به اين معنا كه در رابطه با فضاي مجازي و زيرساخت آن و اين كه چه ابعادي را در برگيرد توافقاتي صورت گرفت كه اين توافقات را به شوراي عالي فضاي مجازي خواهيم برد تا ابعاد آن را به تصويب برسانيم. تصميمات نهايي اين موضوع در شوراي عالي فضاي مجازي گرفته خواهد شد.

انتظاري در ادامه در رابطه با وضعيت پژوهشگاه فضاي مجازي گفت: ما در حال بررسي جدي اين موضوع هستيم چرا كه پژوهشگاه‌ فضاي مجازي براي ما به عنوان يك پژوهشگاه راهبردي مطرح است.

وي در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا در رابطه با محدوديت ۱۲۸ كيلوبيتي سرعت اينترنت براي كاربران خانگي عنوان كرد: وزارتخانه فن‌آوري اطلاعات در حال بررسي اين محدوديت‌ها است؛ بحثي وجود دارد مبني بر اين كه شركت‌هايي كه اين خدمات را به كاربران ارائه مي‌دهند استانداردي كه وجود دارد را رعايت نمي‌كنند.

او افزود: در رابطه با قوانين و مقررات در اين زمينه وزارتخانه بايد با شوراي عالي فضاي مجازي در ارتباط باشد و ما در زمينه مقررات و قوانين معاونت تنظيم مقررات مركز ملي فضاي مجازي از ديروز كار خود را آغاز كرده است و اميدواريم دراين زمينه اقدامات مناسبي صورت گيرد.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي در ادامه به ايجاد شبكه ملي اطلاعات اشاره كرد و گفت: با ايجاد چنين شبكه‌اي بسياري از مشكلات كاربران در زمينه اينترنت برطرف مي‌شود.

انتظاري در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني بر لزوم ساماندهي بر شبكه‌هاي اجتماعي داخلي پاسخ داد: ما دراين زمينه گروه فرهنگي -اجتماعي را تشكيل داديم و از افراد صاحب نظري در اين كميته استفاده كرديم.

وي در ادامه در رابطه با تماس‌هاي تصويري اپراتور سوم يا همان رايتل گفت: اين مسائل در دوره قبلي دبيرخانه مطرح بود و مدارك آن در آنجا موجود است بايد دراين رابطه ملاحظه مجددي صورت گيرد در رابطه با پيوست‌هاي فرهنگي كه رايتل ارائه داده، من به شخصه با چيزي مواجه نشدم.

دبير شوراي عالي فضاي مجازي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر رفع انحصار پهناي باند اينترنت مطرح كرد:‌ شايد با چنين اتفاقي رقابت در بين شركت‌ها بيشتر شود. اما در رابطه با اعمال بحثهاي فيلترينگ و پالايش اين پهناي باند اين موضوع يك مبحث حاكميتي است و چنين ساختاري بايد اعمال شود.

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن