تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868833097




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عربستان آماده اقدام عليه ايران و سوريه است


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عربستان آماده اقدام عليه ايران و سوريه است
سفير عربستان در انگليس ضمن انتقاد از سياست هاي غرب در قبال ايران و سوريه تصريح كرد كشورش آمادگي دارد به تنهايي و بدون كمك غرب عليه اين دو كشور وارد عمل شود و به حمايت از مخالفان سوريه ادامه دهد.

به گزارش فارس، شاهزاده «محمد بن نواف بن عبدالعزيز» سفير عربستان در انگليس در يادداشتي در روزنامه آمريكايي «نيويورك تايمز» تصريح كرد كه سياست هاي غرب در قبال ايران و سوريه يك قمار خطرناك است و عربستان آمادگي دارد به تنهايي براي تأمين امنيت منطقه وارد عمل شود.

وي تصريح كرد: ما معتقديم كه بسياري از سياست هاي غرب در قبال ايران و سوريه ثبات و امنيت خاورميانه را در خطر مي اندازد. اين يك قمار خطرناك است كه ما نمي توانيم ساكت بمانيم و همينطور ساكن نخواهيم ماند. عليرغم آنكه عربستان سعودي از مواضع آمريكا در قبال ايران و سوريه چندان خشنود نبود اما تا همين روزهاي اخير، رهبران اين كشور به ندرت به صورت آشكارا به انتقاد از همپيمانان غربي خود پرداخته بودند.

تصميم واشنگتن براي جلوگيري از اقدام نظامي در سوريه و همچنين توافق اخير هسته اي ايران و ۱+۵ (آمريكا، انگليس، فرانسه، روسيه، چين بعلاوه آلمان) وحشت و رعبي در اين كشور عربي به وجود آورد. سفير عربستان در انگليس با اشاره به حمايت ايران از دولت سوريه ادامه داد: برخي از شركاي غربي ما به جاي آنكه دولت هاي سوريه و ايران را به چالش بكشند، از اقدام عمل لازم و ضروري در قبال آنها امتناع مي ورزند.

وي ادامه داد: غرب به يك رژيم (سوريه) اجازه احيا داده و به ديگري اجازه داده تا به غني سازي اورانيوم، با تمام خطرات بعدي تسليحاتي شدن، ادامه دهد. محمد بن نواف با اشاره به مذاكرات ايران و ۱+۵ در ژنو گفت كه گفت وگوهاي ديپلماتيك با ايران، احتمالاً تمايل غرب براي تقابل با دمشق و تهران را كاهش مي دهد.

سفير عربستان در انگليس اينگونه ادامه داد: قيمت صلح وقتي كه با اين چنين رژيم هايي ساخته شود، چه خواهد بود؟ در نتيجه، عربستان سعودي چاره اي جز اينكه در امور بين المللي مدعي باشد و براي ثبات واقعي منطقه مصمم تر از گذشته باشد ندارد. وي تصريح كرد كه سلطنت خليج فارس مسووليت جهاني هم از نظر سياسي و هم اقتصادي دارد و گفت: ما براي تحقق اين مسووليت ها وارد عمل مي شويم، خواه حمايت غرب را داشته باشيم خواه حمايت شركاي غربي را نداشته باشيم.

سفير عربستان در انگليس در يك ضربه پنهاني به «باراك اوباما» رئيس جمهور آمريكا گفت: براي تمام سخنان آنها از «خطوط قرمز»، به نظر مي رسد شركاي ما همگي آمادگي دارند كه امنيت ما را واگذار كنند و ثبات منطقه ما را به خطر بياندازند. اوباما براي هشدار به سوريه در خصوص سلاح هاي شيميايي، از عبارت «خطوط قرمز» استفاده كرد و هشدار داد كه به اين كشور حمله نظامي مي كند اما بعد از آنكه عواقب اقدام نظامي را ارزيابي كرد، از حمله به سوريه اجتناب كرد كه خشم سعودي ها از اين امر برانگيخته شد.

سفير عربستان در سوريه غرب را به دليل عدم تمايل براي ارائه كمك قطعي به تروريست هاي سوريه محكوم كرد و متعهد شد كه به حمايت از ارتش آزاد سوريه و مخالفان سوري ادامه دهند. وي با اعتراف به تهديد گروه هاي مرتبط با القاعده در سوريه گفت كه بهترين راه مهار ظهور افراط گرايي در بين شورشيان سوريه حمايت از «قهرمانان ميانه رو» است.

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن