تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860360667




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توافق‌نامه باطل شود، احتمال غني سازي 60درصد وجود دارد باهنر در نشست خبري:


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: توافق‌نامه باطل شود، احتمال غني سازي 60درصد وجود دارد باهنر در نشست خبري:
دبير كل جديد جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت:اگر توافق ژنو به هم بخورد همه چيز امكان دارد، غني سازي 20 درصد كه موجود است غني سازي 60 درصد نيز مي‌تواند وجود داشته باشد.


محمدرضا باهنردبير كل جديد جبهه پيروان خط امام و رهبري در اولين نشست خبري جبهه متبوعش در پاسخ به سوالي مبني براينكه نمايندگان از توليد اورانيوم 60 درصد صحبت كردند، توليد اين ميزان چه قدر جدي است؟ اظهار داشت: اگر توافق ژنو به هم بخورد همه چيز امكان دارد، غني سازي 20 درصد كه موجود است غني سازي 60 درصد نيز مي تواند وجود داشته باشد كه ممكن است حتي بالاتر هم برود بنده اعتقاد دارم اگر مذاكرات به درستي دنبال شده و طرفين به گفتار و موازي با آن عملكرد خود پاي بند باشند، اين توافق امكان دارد.

باهنر با اشاره به صلح آميز بودن فعاليت هاي هسته اي كشورمان اضافه كرد: بالاترين مراجع تقليد ما استفاده از سلاح كشتار جمعي را حرام اعلام كردند و ما بارها اعلام كرديم كه سلاح كشتار جمعي نداريم و اين در دنيا يك سند رسمي است آن ها خودشان نيز مي دانند اما خود را به نفهمي مي زنند.

باهنر در پاسخ به سوال ديگري مبني براينكه چه مقدار شفاف سازي بحث تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعي و برخوردهاي متفاوت نمايندگان مجلس ضرورت دارد؟ گفت: اين گزارش ها بايد موثر باشد و طوري تاكيد كند كه اقدامي به جهل نباشد اين گزارش بايد بهتر و دقيق تر تنظيم مي شد من معتقدم به هم خوردن مسئله شفاف سازي آن را مبهم مي كند ما در تحقيقات اعتقاد داريم كه تخلفات براساس قانون بايد صورت بگيرد كه مي تواند قابل نقد هم باشد.

وي با بيان اين كه قانون مبرا از خطاست و مشكل جدي تخلف غيرقانوني است، تصريح كرد: متاسفانه در اين گزارش برخي گزارش ها مطابق با واقعيت بود كه قابل نقد نيز است اما با فعل غيرقانوني همراه شده بود، مسئولين كشور از شخص رئيس جمهور تا وزرا و مديران كل و نماينده ها اختيارات قانوني دارند و متناسب با اين اختيارات به ارباب رجوع خود رسيدگي مي كنند.

دبير كل جبهبه پيروان خط امام و رهبري در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه آينده جبهه پيروان چگونه دنبال مي شود و آيا با جريان اصلاح طلب ديداري داشته ايد؟ گفت: بنده از ديدار با حزب اصلاح طلب اطلاعي ندارم و اگر بخواهيم تعريفي از عملكرد جبهبه داشته باشيم بايد بگويم جبهه يك ائتلافي براي انتخابات بود كه عملكرد حزبي نداشت و تنها در زمان انتخابات ظهور و بروز داشت.

وي پيرامون آينده جبهه و رويكرد متناسب با آن اضافه كرد: جبهه پيروان مي تواند هم به صورت يك ائتلاف باقي بماند و يا ممكن است رويكرد و كاركرد حزبي داشته باشد كه اين مهم هيئت اجرايي قوي و دفاتر استاني احتياج دارد بنابراين ما تحت عنوان جبهه هنوز مكان و واحد اجرايي نداريم.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با ابراز اميدواري نسبت موفقيت دولت يازدهم تاكيد كرد: دكتر روحاني خود به شرط خردگرايي، اعتدال و حركت هاي علمي به ميدان آمده است و ما نيز با پشتوانه هاي تحقيقات درست از عملكرد دولت يازدهم دفاع مي كنيم البته در سياست هاي كلي نظام موظفيم كه درچارچوب عمل كنيم.

باهنر در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه بعد از ارائه بودجه توسط دولت شاهد استعفاي برخي نمايندگان بوديم شما به عنوان هيئت رئيسه مجلس تا چه اندازه بودجه سال 93 را منطبق بر واقعيت مي دانيد؟ گفت: دولت عقيده داشته كه بودجه پروژه هاي نيمه تمام تا چهارصد و پنجاه هزار ميليارد تومان بوده است اما ما مي گوييم تنها سيصد هزار ميليارد تومان هزينه استهلاك پروژه هاي نيمه تمام است كه آن هم بايد اولويت بندي شود.

وي با بيان اينكه قرار نيست استان هاي برخورداربرخوردارترشده و استان هاي محروم محروم تر شوند، اضافه كرد: در برخي شاخص ها استان هايي رتبه اول و برخي رتبه آخر را دارند، زماني فاصله استان اول و آخر سي تا پنجاه برابر و زماني فاصله ها كمتر در حد يك دهم است از طرفي نيز صحبت نماينده هاي مجلس درست است و از طرفي بودجه عمومي و درآمدي دولت كشش ندارد.

نايب رئيس مجلس اضافه كرد: پيشنهاد ما به نماينده هاي مجلس اين بود كه به دنبال اين رويكرد رويم كه پروژه هاي بالاي هشتاد درصد و نيمه تمام را تكميل كنيم كه اين رويكرد به شرط تعادل منطقه اي مثبت ارزيابي مي شود بنابر اين خوب است بخشي از بودجه را براي تعادل منطقه اي جدا كرده و استان هاي محروم و برخوردار را درجهت برخورداري از بودجه متمايز كنيم و اين بايستي يك اعتدال را به وجود آورد.

وي با اشاره به استعفاي برخي نمايندگان افزود: نمايندگان براي ابراز نارضايتي خود اين حركت را انجام داده اند اما معتقدم استعفا و صندلي را خالي كردن به مصلحت مسائل كشور نيست.

باهنر در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني براينكه درباره انتقادهاي برخي نمايندگان مجلس به وزير امور خارجه و نامه 60 نفره آن ها براي تقويت تيم مذاكره كننده توضيحاتي ارائه كنيد، اظهار داشت: در مسئله تيم هسته اي و ديپلماسي يك بحث كلي اين است كه تيم مذاكره كننده سربازان و سرداراني هستند كه در جبهه ديپلماسي نبرد جدي و جانانه اي دارند كه مي تواند حافظ منافع باشد ما از اين نيروها با تمام توان حمايت كرده و معتقديم تضعيف آن ها هم اكنون به مصلحت نيست. همان طور كه مقام معظم رهبري فرمودند "ما با تمام گوشت و پوست و استخوانمان بي اعتمادي طرف مقابل را حس كرده ايم."

وي ادامه داد: ما در يك آزمون و خطا وارد شده ايم و به دنبال يك بازي برد - برد هستيم و در اين مذاكرات به وظايف حقوقي خود عمل كرده و به تعهدات خود نيز پايبنديم، طبيعي است كه ما از طرف مقابل انتظار داريم كه به تعهدات خود پايبند باشد لذا لحظه به لحظه و قدم به قدم مسئله هسته اي را رصد مي كنيم.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد براينكه باز هم اعلام مي كنم ما اعتمادي به تعهد طرف مقابل نداريم، تصريح كرد: بعضي از انتقادهايي كه انجام مي شود ممكن است تندروي باشد كه اين باعث تضعيف تيم مذاكره كننده است؛ من معتقدم استيضاح و تعويض تيم مذاكره كننده را تضعيف مي كند اما در تذكر و هشدار به تيم مذاكره كننده بايد دقت كرده و اشتباه نكنيم.

وي با بيان اين كه تيم مذاكره كننده نيز بايد مواظبت كند، ادامه داد: طرفين مذاكره نيز بايد موقعيت همديگر را درك كنند و در اين راستا بعضي گاف ها و اشتباهات در صحبت هاي رئيس جمهور آمريكا و بعضي سران كشورهاي اروپايي پيدا مي شود كه ممكن است مصرف داخلي داشته باشد.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاكيد براينكه آمريكا تحت فشار شديد لابي صهيونيستي است كه مشكل كشور ما نيز با آمريكا همين مسئله است، تاكيد كرد: آمريكا نشان دهند در مذاكرات و عملكردهايش در مقابل لابي صهيونيسم توان مقاومت دارد و مي تواند به حرف هاي خود عمل كند؛ من معتقدم تفاهم نامه اخير تعهدات يا همه يا هيچ است به اين معنا كه هر كدام از بندهاي تعهدات امضا شده توسط طرفين شكسته شود اين توافق نامه باطل است.

نايب رئيس مجلس اظهار داشت: هيئت رئيسه مجلس تخلفات خلاف قانون را به قوه قضاييه ارجاع مي دهد و مرتضوي بايد در اين تحقيق و تفحص جواب قانوني دهد. وي بايد ثابت كند كه آيا با زنجاني معامله كرده است يا خير؟ بنابراين رسانه اي كردن اين بحث ها فايده اي ندارد.

باهنر در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني براينكه آيا اين پرونده به قوه قضاييه ارجاع داده شده است يا خير؟ گفت: ما تحقيق را شروع كرده ايم و بايد اسناد آن مشخص شود.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه آيا جبهه پيروان مي تواند در يك ساز و كار جبهه فراگير قرار بگيرد؟ اظهار داشت: خير جبهه پيروان به سمت حزب نمي رود، اعتقاد دارم كه نظام مردم سالاري در ايران نيازمند دو حزب فراگير شناسنامه دار است و در اين رابطه جريانات مختلف سياسي اعم از اعتدال، اصلاح طلب و اصولگرا بايد احزابي قوي داشته باشند تا كار به درستي سامان يابد.

دبير كل جبهه پيروان خط امام و رهبري با اشاره به اينكه زماني كه كشور به دست راديكال ها افتاد، دچار ضرر و زيان شديم، گفت: چه در جريانات اصلاحات و دولت خاتمي و چه در دوره اصولگرايان در دولت نهم و دهم، كار نبايد به دست راديكال ها بيافتد.

وي در توصيف وي‍ژگي هاي "مرحوم حبيب عسگراولادي" دبير كل پيشين اين جبهه اظهار داشت: عسگراولادي شخصيت كم نظير انقلاب اسلامي بود كه از زمان 15 سالگي مبارزه با رژيم طاغوت را شروع كرد چراكه وي تلاش مجدانه همراه با مراجع عظام تقليد در آن زمان داشت و تلاش كرد كه اعدام امام(راحل) در آن زمان تبديل به تبعيد ايشان به نجف اشرف شود.

وي با بيان اين كه اگر عسگراولادي را تراز يك شخصيت مسلمان ولايي بگوييم اغراق نكرده ايم، اضافه كرد: اين مرحوم چه در زمان حضرت امام(ره) و چه در زمان مقام معظم رهبري سربازي با بصيرت، ديدگاهي عميق و براي خدمت به نظام و انقلاب آماده ركاب بود.

باهنر با بيان اين كه مرحوم عسگراولادي همواره تفكرات نو و جواني داشت و از هدايت كسي نااميد نمي شد، ادامه داد: مرحوم عسگراولادي براي برگرداندن سران فتنه به دامن انقلاب و مردم از هيچ تلاشي فروگذاري نمي كرد.

دبيركل جبهه پيروان افزود: اميدواريم راه مرحوم عسگراولادي پر رهرو باشد كه قطعا جايگزيني براي ايشان نيست.(باشگاه خبرنگاران)

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن