واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در 8 ماه نخست سال جاري صورت گرفتكاهش 3.5 درصدي ازدواج در كاشمر
فرماندار كاشمر از كاهش 3.5 درصدي ازدواج و كمتر از 1 درصدي طلاق در هشت ماه نخست سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كاشمر، مهدي فروزان صبح امروز در جلسه كارگروه علل و راهكارهاي پيشگيري از طلاق با حضور اصحاب رسانه در اين شهرستان اظهار داشت: در هشت ماهه نخست سال 91 تعداد يك هزار و 676 واقعه ازدواج در اين شهرستان ثبت شده كه اين رقم با 3.5 درصد كاهش به يك هزار و 616 مورد در 8 ماهه سال جاري رسيده است
وي افزود: در بحث طلاق نيز سال گذشته در همين بازه زماني 287 مورد ثبت شده كه اين رقم با كمتر از يك درصد به 286 مورد ثبت طلاق در هشت ماهه نخست امسال رسيده است.
فروزان با بيان اين كه نسبت ازدواج به طلاق در 8 ماهه سال گذشته 5.8 بوده و اين رقم در مدت مشابه سال جاري به 5.7 كاهش يافته است ابراز داشت: نسبت ازدواج به طلاق با 1.07 كاهش در سال جاري روبرو بوده است.
رئيس شوراي اداري كاشمر با بيان اين كه از يك هزار و 616 مورد ازدواج ثبت شده در 8 ماهه نخست امسال 58.3 درصد آن در شهرهاي كاشمر و ريوش و 41.7 درصد آن در روستاهاي بخش مركزي و كوهسرخ شهرستان اتفاق افتاده است يادآور شد: 941 مورد ازدواجهاي ثبت شده در اين مدت در شهر و 675 مورد در روستاها بوده است.
وي با اشاره به اين كه در طلاقهاي ثبت شده در دفاتر طلاق شهرستان 65 مورد مربوط به شهرستانهاي همجوار بوده است خاطر نشان كرد: از مجموع 221 مورد طلاق ثبت شده مربوط به شهرستان، تعداد 186 مورد مربوط به نقاط شهري و 35 مورد مربوط به نقاط روستايي بوده است.
فروزان با تأكيد بر اين كه از مجموع طلاقهاي ثبت شده در 8 ماهه امسال 68 مورد آن در دوران عقد و مابقي در زمان زندگي مشترك بوده است تصريح كرد: عمده طلاقهايي كه در زمان زندگي مشترك اتفاق افتاده در محدود 3 تا 4 سال اول زندگي رخ داده است.
وي با اشاره به برگزاري جلسات كارشناسي و مستمر با حضور مسئولان دستگاههاي متولي اين حوزه و روانشناسان و كارشناسان ابراز داشت: نگراني خانوادهها از ارتباط فرزندانشان، ازدواجهاي زودهنگام، ازدواجهاي فلهاي از سوي جامعه كه شايد موقتا ازدواج كارساز بوده را از مهمترين مباحث مطرح شده در اين جلسات بوده است.
فرماندار كاشمر با تأكيد بر لزوم ترويج ازدواج سالم در شهرستان به عنوان يك نياز و ضرورت افزود: خوشبختانه با مطرح كردن مسايل و مشكلات طلاق در اين جلسات به صورت جزئي مورد بررسي قرار گرفته است كه اميدواريم با تدوام اين جلسات و عملي كردن راهكارها شاهد كاهش و از بين رفتن طلاق در شهرستان باشيم.
وي با ابراز تأسف از اين كه موضوع دينباوري در خانوادهها كاهش پيدا كرده و بايد مورد توجه قرار گيرد گفت: توجه به سبك زندگي توسط روحانيون و مطرح كردن آن در منبرها و سخنرانيها، راهاندازي كلينيك مشاوره رايگان در سطح شهرستان با حضور روانشناسان به منظور ارائه مشاوره در حوزه طلاق و ازدواج، برگزاري سمينار در دانشگاهها و آشنا نمودن دانشجويان با مهارتهاي خانواده، تهيه كتب حاوي جملات كوتاه در خصوص سبك و مهارتهاي زندگي از جمله مهمترين نتايج اين جلسات تا كنون بوده است.
اين گزارش حاكي است در ادامه اين جلسه كه با حضور خبرنگاران و مديران مسئول دو نشريه محلي شهرستان برگزار شد هر يك از شركتكنندگان با اشاره به عوامل مؤثر در افزايش طلاق در جامعه به ارائه راهكارهايي در خصوص كاهش اين معضل پرداختند.
انتهاي پيام/2202/س40
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]