تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830868910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باهنر: جلالي هيئت اروپايي را دعوت كرده بود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: باهنر: جلالي هيئت اروپايي را دعوت كرده بود
رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري از شروع برخي فعاليت‌هاي اصولگرايان براي انتخابات مجلس آينده خبر داد.

به گزارش ايسنا، محمدرضا باهنر صبح امروز در اولين نشست خبري خود به عنوان رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري اظهار كرد: اصولگرايان برخي كارهاي فكري و تئوري خود را براي انتخابات مجلس آينده شروع كردند؛ البته برخي اختلافات وجود دارد كما اين كه در بين اصلاح‌طلبان هم اختلافاتي وجود دارد.

وي همچنين با بيان اينكه "كارهاي مطالعاتي و تئوريك در جهت تشكيل يك حزب بومي را انجام داده‌ايم"، گفت: در حد هماهنگي بين اصولگرايان چنين كاري انجام شده است.

باهنر در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به شخصيت و منش حبيب‌الله عسگراولادي رئيس سابق جبهه پيروان اظهار كرد: ايشان شخصيت كم‌نظير و شايد بي‌نظيري بودند كه از آغاز نهضت امام خميني (ره) در جريان انقلاب قرار داشتند. وي فعاليت‌هاي خود را از دوران نوجواني آغاز كرد و فعاليت‌ها و كوشش‌هاي خود را حتي تا روزهاي قبل از اعزام به بيمارستان ادامه داد. عسگراولادي تا پايان عمر خود هر جمعه در دفتر كار خود حاضر مي‌شد و به رفع مشكلات مددجويان مي‌پرداخت.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري تصريح كرد:‌ اغراق نيست كه بگوييم عسگراولادي چه در زمان امام خميني(ره) و چه در زمان رهبري مقام معظم رهبري، تراز يك شخصيت مسلمان ولايي بود. وي همواره با بصيريت و آماده ركاب بود. او هيچ‌گاه از هدايت فردي نااميد نمي‌شد. آقاي عسگراولادي در چند ماه پاياني عمر خود نيز مي‌خواست با پهن كردن يك تور زمينه‌اي را فراهم كند تا شايد بتواند سران فتنه را به دامن مردم بازگرداند.

در ادامه اين نشست خبري، باهنر در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران درباره تعامل جبهه پيروان خط امام و رهبري با ساير جريان‌هاي اصولگرا و اصلاح‌طلب و همچنين اهداف اين جبهه و ديدار هفته آينده اعضا با يكي از جريان‌هاي اصلاح‌طلب، گفت: من هيچ اطلاعي از اين ديدار ندارم. چنانچه بخواهيم تعريفي از عملكرد گذشته جبهه پيروان خط امام و رهبري داشته باشيم، در يك جمله مي‌توان گفت كه اين جبهه يك نوع ائتلاف براي زمان انتخابات بوده است.

عملكرد جبهه پيروان هيچ‌گاه حزبي نبوده است

وي با بيان اينكه "عملكرد جبهه هيچ‌گاه عملكرد حزبي نبوده است"، اظهار كرد: جبهه پيروان همواره يك ائتلاف و مجموعه بوده است كه اين ائتلاف‌ها معمولاً در زمان انتخابات ظهور و بروز بيروني داشته‌اند. جبهه همچون احزابي كه واحدهاي مختلف سياسي، اجتماعي يا كارگروه‌هاي مختلف دارند، نبوده و نيست چراكه اعضاي آن، عموماً اعضاي حقوقي هستند.

رئيس جبهه‌ پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: اعضاي اين جبهه را يا تشكل‌هاي صددرصد سياسي نظير حزب مؤتلفه يا تشكل‌هايي كه به صورت صنفي و سياسي عمل مي‌كنند، مثل جامعه زينب، تشكيل مي‌دهند. اين جبهه، حزبي است كه اعضاي شوراي مركزي‌اش را خودش انتخاب نمي‌كند بلكه هركس كه دبيركل احزاب عضو در اين جبهه شود، طبق روال در شوراي مركزي جبهه نيز عضويت مي‌يابد.

تلاش مي‌كنيم جبهه را به سمت كاركردي حزبي ببريم

باهنر با بيان اينكه "جبهه پيروان خط امام و رهبري در ادامه فعاليت‌هاي خود با دو رويكرد مواجه است"، گفت: يك رويكرد ما در ادامه فعاليت‌هاي جبهه پيروان خط امام و رهبري اين است كه روش فعلي خود را ادامه دهيم، يعني مثل الان جبهه در آينده نيز يك ائتلاف انتخاباتي باقي بماند.

دبيركل جامعه اسلامي مهندسين اضافه كرد: رويكرد ديگر اين است كه اين جبهه نوعي كاركرد حزبي داشته باشد كه در اين صورت نيازمند يك قابليت اجرايي قوي و واحدهاي اجرايي قوي است. در صورتي كه جبهه بخواهد كاركرد جدي داشته باشد، از نظر حقوقي تشكل‌هاي عضو آن بايد بخشي از اختيارات خود را به جبهه بدهند. در اين صورت هرچقدر كه اعضاي حقوقي جبهه اختيارات خود را به سمت جبهه متمركز كنند، مي‌توان جبهه را به سمت كاركرد حزبي برد.

وي با تاكيد بر اينكه "ائتلاف پيروان خط امام و رهبري عملاً قوي‌ترين تشكل اصولگرايي در كشور است"، تصريح كرد: من فكر مي‌كنم چنانچه فعاليت‌هاي جبهه در سطح گذشته كه فقط يك ائتلاف انتخاباتي باشد، باقي بماند، كافي نيست. ما تلاش مي‌كنيم كه هم در جهت تامين امكانات مادي و هم تامين امكانات حقوقي و فرآيندي آينده جبهه را به سمت كاركردي حزبي ببريم.

باهنر با بيان اينكه "تبديل جبهه به حزب، فعلاً در دستور كار قرار ندارد"، اظهار كرد: تشكل‌هاي عضو در جبهه خود يك حزب هستند. اين برنامه درازمدت جبهه است و ما قرار است كه اين بحث را در جلسات شوراي مركزي جبهه مطرح كنيم.

وي همچنين در برابر اين پرسش كه "آيا جبهه پيروان خط امام و رهبري حاضر به پيشقدم شدن در جهت برقراري تعامل بيشتر ميان جريان‌هاي سياسي كشور است؟"، پاسخ داد:‌ از زمان‌هاي گذشته نيز صحبت ما اين بوده است كه ما يك شرط كلي داريم و آن شرط اين است كه احزاب و جريانات بايد بر اساس چارچوب قوانين كشور فعاليت كنند. بعد از اين شرط، ما از هر نوع همكاري استقبال مي‌كنيم.

اين نماينده مجلس در ادامه با بيان اينكه "در كشور همواره بايد رقابت وجود داشته باشد"، تاكيد كرد:‌ نبايد شرايط به‌گونه‌اي باشد كه در كشور يكصدايي به وجود بيايد، چراكه رشد و موفقيت‌ها معمولاً در رقابت‌هايي سالم به وجود مي‌آيد. اين رقابت‌ها نيز هيچ‌گاه نبايد به صورت يك رقابت حذفي باشد.

باهنر با بيان اينكه "زماني بحثي مطرح بود مبني بر اينكه يك جريان سياسي بايد حذف شود"، خاطرنشان كرد‌:‌ من در آن زمان نيز بارها گفتم كه جريان‌هاي سياسي قابل حذف نيستند. ممكن است با اعمال فشار، فعاليت‌هاي آنها زيرزميني شود ولي اين احزاب هيچ‌كدام قابل حذف نيستند.

اميدواري زيادي به موفقيت‌هاي دولت روحاني داريم

رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري در ادامه صحبت‌هاي با بيان اينكه "ما اميدواري زيادي به موفقيت‌هاي دولت روحاني داريم"، اظهار كرد: ما با شروطي از جمله خردگرايي، اعتدال و حركات علمي كه خود دولت يازدهم آن‌ها را مطرح كرده است، از دولت دفاع مي‌كنيم.

واكنش به تهديد به استعفاي برخي نمايندگان

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين با اشاره به نامه استعفاي تعدادي از نمايندگان مجلس در واكنش به لايحه بودجه سال 93، گفت: نمايندگان مجلس علاوه بر اين كه نماينده مردم هستند، همواره سر و كارشان با منطقه انتخابيه خودشان است و از آنجايي كه آن‌ها به تمام استان‌ها سركشي نمي‌كنند، گمانشان بر اين است كه استانشان محروم‌ترين استان در ميان سايرين است و انتظار دارند كه به استان آن‌ها رسيدگي و توجه بيشتري شود. اين در حالي است كه بودجه دولت كشش چنين چيزي را ندارد.

وي ادامه داد: به هر حال نمايندگان بايد به نوعي نارضايتي خود را از اين لايحه بودجه نشان دهند. عده‌اي براي اينكه فريادشان به گوش مسئولان برسد، مي‌گويند كه ما استعفا مي‌دهيم. شايد اين تهديد با اين توجيه خوب باشد ولي اينكه تهديد تبديل به يك اتفاق شود، قطعاً مورد تاييد هيچ‌كس قرار نخواهد گرفت.

رئيس جبهه پيروان خط امام و رهبري در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه "آيا منوچهر متكي از جبهه پيروان خط امام و رهبري كنار گذاشته شده است؟" اظهار كرد: همانطور كه گفتم، اعضاي جبهه پيروان شخصيتي حقوقي هستند نه حقيقي. آقاي متكي نيز در زماني كه دبيركلي انجمن فارغ‌التحصيلان شبه قاره هند را برعهده داشت، عضو شوراي مركزي جبهه پيروان بود ولي اكنون آقاي حكيم جوادي دبيركلي اين انجمن را برعهده گرفته است و ايشان هستند كه به عنوان نماينده انجمن فارغ‌التحصيلان شبه قاره هند و شوراي مركزي جبهه پيروان خط امام و رهبري عضويت دارند.

باهنر در بخش ديگري از اين نشست خبري، به مانيفست اصولگرايي اشاره و خاطرنشان كرد: در انتخابات مجلس نهم تلاشي صورت گرفت و دو مانيفست بايدها و نبايدهاي اصولگرايي مطرح شد كه اين بايدها در رسانه‌ها منتشر شد و نبايدهايش منتشر نشد.

وي با بيان اينكه "ما همواره مانيفست خود را حفظ مي‌كنيم"، تاكيد كرد:‌ اين مانيفست بايدها و نبايدهايي بود كه در طول 25-26 سال گذشته از مقامات معظم رهبري گرفته شده بود. من معتقدم كه مي‌توان در آينده نيز اين مانيفست را مورد استفاده قرار داد.

برخي از انتقادات و رفتارها در قبال وزير امور خارجه، تندروي است

به گزارش ايسنا، در ادامه اين نشست خبري، يكي از خبرنگاران به ارائه نامه‌هاي نمايندگان مجلس در مخالفت يا موافقت با وزير امور خارجه اشاره كرد و باهنر نيز پاسخ داد: در رابطه با تيم ديپلماسي و كارهاي آن، يك بحث كلي ‌كه وجود دارد اين است كه اعضاي اين تيم همگي سربازان و سرداراني هستند كه در حوزه ديپلماسي به نبرد فرستاده شده‌اند و تضعيف آنها در شرايط كنوني به مصلحت كشور نيست و بايد همواره از آنها حمايت كرد.

باهنر افزود: ما همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند، با گوشت و پوست خود قابل اعتماد نبودن طرف‌هاي مقابل احساس كرده‌ايم و با توجه به اين بي‌اعتمادي، گفتيم كه وارد يك بازي آزمون و خطا مي‌شويم و در اين آزمون به دنبال يك بازي برد - برد هستيم. ما لحظه به لحظه و گام به گام مسائل را رصد مي‌كنيم. باز هم اعلام مي‌كنيم كه اعتمادي به تعهدات طرف مقابل نداريم.

وي با اشاره به انتقادات برخي نمايندگان از فعاليت‌هاي وزارت امور خارجه نيز اظهار كرد: برخي از اين انتقادات و رفتارها را مي‌توان تندروي دانست كه اين تندروي‌ها موجب تضعيف تيم مذاكره‌كننده مي‌شود اما تذكرات و هشدارهايي كه به تيم مذاكره‌كننده وارد مي‌شود، صرفاً جنبه تذكري و هشداري دارند كه همه بايد آن‌ها را مطرح كنيم و تيم مذاكره‌كننده نيز خود بايد مواظبت و دقت داشته باشد.

نماينده مردم تهران در مجلس با اشاره به اظهارات برخي از سران غرب در مورد توافق اخير ايران با 1+5 نيز گفت: در مورد برخي از اين گاف‌ها كه در صحبت‌هاي سران آمريكايي و اروپايي وجود دارد، يك احتمال وجود دارد و آن اين است كه اين صحبت‌ها صرفاً براي مصرف داخلي باشد؛ چراكه ما مي‌دانيم كه آن‌ها در داخل كشور خود تحت فشار سنگين لابي صهيونيستي قرار دارند. غرب بايد در مذاكرات و عملكرد خود نشان دهد كه چقدر در مقابل لابي صهيونيستي توانايي مقاومت دارد.

هنوز گفت‌وگوي ما با 1+5 به بن‌بست نرسيده است

باهنر با تاكيد بر اينكه "تعهدات تفاهم‌نامه اخير ايران و 1+5 به صورت «يا همه، يا هيچ» است"، تصريح كرد: چنانچه هر كدام از تعهداتي كه از سوي طرفين امضا شده است، توسط هركدام از آنها شكسته شود، امكان تعليق مذاكرات وجود دارد.

اين فعال سياسي به صحبت‌هاي اخير وزير امور خارجه كشورمان مبني بر اينكه هنوز گفت‌وگوي ايران و 1+5 به بن‌بست نرسيده است، اشاره كرد و گفت: من اين صحبت آقاي ظريف را قبول دارم. معتقد هستم كه اكنون سنگ‌اندازي‌هايي از سوي طرف‌هاي مقابل صورت مي‌گيرد ولي هنوز گفت‌وگوي ما با 1+5 به بن‌بست نرسيده است.

وي با تاكيد بر اينكه "سران آمريكا و اتحاديه اروپا بايد مواظب رفتار و كردار خود باشند"، تصريح كرد: ممكن است بتوانيم برخي مواقع گفتار آن‌ها را با حسن‌ظن به اينكه به دليل مشكلات داخلي‌شان اين صحبت‌ها را مطرح مي‌كنند، توجيه كنيم، ولي آن‌ها بايد بدانند كه در حوزه عمل ديگر به هيچ وجه عذر و بهانه‌اي پذيرفتني نيست.

اگر توافقنامه ژنو به هم بخورد، همه‌چيز حتي غني‌سازي بيش از 60 درصد هم ممكن است

باهنر در برابر پرسش خبرنگاري ديگري مبني بر اينكه "آيا طرح بحث غني‌سازي 60 درصد توسط نمايندگان صحت دارد؟"، پاسخ داد: اگر ژنو به هم بخورد همه‌چيز ممكن است. اگر توافقات ژنو به هم بخورد، غني‌سازي 20 درصد سر جاي خودش باقي مي‌ماند و غني‌سازي از 60 درصد هم بالاتر مي‌رود. اما اگر مذاكرات به درستي طي شود و طرفين مطابق با تعهدات گفتاري خود عمل كنند، چنين چيزي اتفاق نخواهد افتاد؛ چراكه بالاترين مرجع شيعيان جهان نيز را رفتن به سمت سلاح هسته‌اي را حرام اعلام كرده است.

بايد به اين موضوع كه يك مدير 100 ميليون پاداش مي‌گيرد رسيدگي شود

به گزارش ايسنا، در ادامه اولين نشست خبري رييس جديد جبهه پيروان خط امام و رهبري، از وي درباره بحث دريافت كارت‌هاي هديه در سازمان تامين اجتماعي و جوابيه سعيد مرتضوي و گزارش‌هاي مطرح شده در اين باره پرسيد كه باهنر گفت:‌ كاش اين گزارش بهتر و دقيق‌تر تنظيم مي‌شد. دوغ و دوشاب را قاطي كردن، موجب مبهم شدن مساله مي‌شود. ما معمولا در تحقيق و تفحص‌ها مطالبي را بيان مي‌كنيم كه طي آن تخلفات قانوني اتفاق افتاده باشد.

وي افزود: حتي يك قانون ممكن است قابل نقد باشد اما كساني كه مبتني بر قانون، حتي قانون قابل نقد، اعمالي را انجام مي‌دهند قابل تعقيب نيستند. مشكل در جايي است كه كار و تخلف قانوني انجام شود. متاسفانه در اين گزارش برخي از مسائلي كه قانوني بود و قابل نقد هم بود، با مسائل غيرقانوني خلط شده است.

باهنر در ادامه اظهار كرد: مسئولان كشور، از شخص رييس‌جمهور گرفته تا وزرا و مديران كل و نمايندگان، يكسري اختيارات قانوني دارند. اينها يكسري ارباب رجوع دارند و در نتيجه بايد اختياراتي داشته باشند تا وقتي ارباب رجوع با معذوريت و در شرايط اضطرار نزد آنها مي‌آيد بتوانند مشكلاتشان را حل كنند. ما در مجلس هر از چند گاهي دو يا سه ميليون تومان در اختيار نمايندگان پول مي‌گذاريم تا اينكه بتوانند به برخي از مشكلات رسيدگي كنند؛ مثلا گاهي از مساجد و محل‌هاي عمومي از نمايندگان درخواست‌هايي در بحث كمك از آنها مي‌شود؛ بنابراين اين رقم، رقم ناچيزي است.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: بنابراين اين موضوع كه يك نماينده 500 هزار تومان بُن گرفته تا در شب عيد يا ماه مبارك رمضان به يك خانواده نيازمند كمكي كرده باشد، نبايد با ديگر مباحث خلط شود.

وي در عين حال گفت: ما كارمنداني داريم كه هم‌اكنون زير يك ميليون تومان حقوق مي‌گيرند؛ بنابراين بايد به اين موضوع كه يك مدير يك دفعه 100 ميليون پاداش مي‌گيرد رسيدگي شود. هيات رييسه نيز در همين راستا بخش‌هايي را كه خلاف قانون بوده به قوه قضاييه ارجاع داده و آقاي مرتضوي و بزرگتر از ايشان و كوچكتر از ايشان در آنجا بايد جواب دهند. شايد هم اين پاسخ را دهند كه بابك زنجاني معامله‌اي نداشته است اما به هر ترتيب رسانه‌اي شدن اين حرف‌ها و پاسخ‌ها فايده‌اي ندارد.

خبرنگار ديگري پرسيد "در چهار سال گذشته چهار تحقيق و تفحص وجود داشته كه به نوعي به آقاي مرتضوي مربوط مي‌شود اما چرا حكمي براي ايشان صادر نشده است؟ بهتر نيست كه در بحث تحقيق و تفحص اصلاحاتي صورت بگيرد؟" و باهنر نيز پاسخ داد: بالاخره در كشور بحث تفكيك قوا وجود دارد و هركس هم حق ندارد هر كاري انجام دهد. اينكه مجلس بنشيند و حكم قضايي صادر كند، خلاف قانون اساسي است و اصلاً قرار نيست كه مجلس كار قضايي انجام دهد.

وي همچنين در مورد بحث نظارت بر نمايندگان كه مورد سوال يكي از خبرنگاران بود، گفت: ما در مجلس از نظر قانوني و آيين‌نامه‌اي نظارت‌هاي متنوعي داريم و براي اينكه اين نظارت‌ها موثر باشد و به خوبي پشتيباني شود، معاونت نظارت در مجلس تأسيس شد كه اين معاونت خودش به صورت فراقانوني حق ندارد جاي نمايندگان نظارت كند.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين در مورد شكايت رييس‌جمهور پيشين درباره بحث نظارت بر نمايندگان اظهار كرد: من درباره اين موضوع اطلاعي ندارم.

چه كسي از هيات پارلماني اروپايي دعوت كرده بود؟

خبرنگار ديگري به باهنر گفت "درباره ديدار هيات پارلماني اروپايي با آقاي پناهي و خانم ستوده هيچ‌كس حاضر نيست بگويد چه كسي اينها را دعوت كرده است و تنظيم‌كننده و پيگيركننده فعاليت‌هاي اين هيات چه نهادي بوده است" و وي اظهار كرد: از نظر ديپلماتيك نظارت بر اين قضيه به عهده وزارت خارجه است. مجوز ورود اتباع خارجي را وزارت خارجه به آنها مي‌دهد، توصيه‌هاي لازم را نيز به آنها ارائه مي‌دهد. البته وزارت خارجه نمي‌تواند بگويد من موافق اين موضوع نبودم چون به آنها ويزا داده است.

باهنر با بيان اينكه "اين تعاملات بايد با همگرايي، همراهي و هم‌افزايي حل شود وگرنه مشكل به وجود مي‌آيد و اينكه بخواهند به گردن همديگر بيندازند به مصلحت نيست"، در پاسخ به اين پرسش كه "آيا دعوت‌كننده، مجلس بوده است و اينكه آصفري - نماينده مجلس - گفته كاظم جلالي - رييس مركز پژوهش‌هاي مجلس - اين دعوت را انجام داده، درست است؟" گفت: بله؛ آقاي جلالي نماينده مجلس هستند.

همان خبرنگار از باهنر پرسيد "پس مجلس بايد اين موضوع را بر عهده بگيرد؟" كه باهنر گفت: من جوابتان را دادم.

خبرنگار بار ديگر پرسيد "گفته مي‌شود در همين رابطه جلسه‌اي با حضور وزير اطلاعات و وزير امور خارجه در مجلس انجام شده است"، كه باهنر نيز در اين باره اظهار كرد: من از اين جلسه اطلاع دقيق ندارم.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري در برابر پرسش ديگري درباره ديدارهاي اخير بين اصولگرايان نيز پاسخ داد: آقاي تقوي اخيرا جلسه‌اي را در محل جامعه روحانيت برگزار كردند كه البته من جزو مؤسسان اين جلسه نبودم. در هر صورت، اين اقدام مثبت است و من هم استقبال مي‌كنم اما درباره اينكه چقدر اين جلسات به نتيجه برسد، بايد منتظر بود. در اين جلسه درباره انسجام اصولگرايان،‌ همكاري‌ها و هم‌افزايي‌ها و آسيب‌شناسي‌ها بحث‌هايي مطرح شد.

خبرنگار ديگري پرسيد "هم‌اكنون برخي از رسانه‌هاي افراطي به جوسازي و موج‌سازي عليه دو حزب مشاركت و سازمان مجاهدين پرداخته‌اند؛ آيا بهتر نيست به جاي اين جوسازي‌ها به بحث و بررسي‌هاي معقول و منطقي و در چارچوب قانون انديشيد و اين تخريب‌ها را كنار گذاشت و آيا اصولگرايان با اصلاح‌طلبان به دنبال تعامل هستند؟" كه باهنر گفت: ما در جريانات مختلف سياسي هم آدم‌هاي افراطي و هم آدم‌هاي معتدل داريم و اين جريانات هم در بين اصولگرايان و هم در بين اصلاح‌طلبان وجود دارد.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري افزود: به هر ترتيب بايد دانست كه حزب مشاركت و سازمان مجاهدين در اوج افراط بودند كه منحل شدند. البته اعضاي آنها مي‌توانند حزب ديگري تشكيل دهند يا اينكه به دادگاه شكايت كنند، اما هم‌اكنون تحت عنوان اين دو حزب نمي‌توانند فعاليت كنند.

وي خاطرنشان كرد: چه در زمان اصلاح‌طلبان و چه در زمان اصولگرايان، من به ميانه‌روهاي جريانات گفتم كاري نكنيد كه جريانتان دست تندروها بيفتد، همان‌طور كه تندروهاي اصلاح‌طلب ضربه زدند، تندروهاي اصولگرا هم مشكل ايجاد كردند. اگرچه اينها مي‌توانند فعال باشند اما نبايد ميدان‌دار باشند.

اصولگرايان براي انتخابات مجلس كارهاي فكري و تئوري خود را شروع كرده‌اند

اين فعال سياسي در پاسخ به پرسش ديگري درباره برنامه جبهه پيروان خط امام و رهبري براي انتخابات مجلس آينده با توجه به برخي فعاليت‌هاي اصلاح‌طلبان در اين باره، اظهار كرد: اينكه اصلاح‌طلبان فعاليت كنند تا مجلس آينده را در دست بگيرند، مورد مزمت نيست. مهم اين است كه هر گروهي احساس نكند مي‌تواند رقيبش را با زور و خشونت از ميدان به در كند و همه جريان‌ها بايد در يك انتخابات آزاد رقابت كنند و به سمت انتخابات مجلس بروند.

وي خاطرنشان كرد: اصولگرايان در اين راستا برخي كارهاي فكري و تئوري خود را شروع كرده‌اند اما به هر ترتيب اختلافاتي هم وجود دارد. كما اينكه در بين اصلاح‌طلبان نيز اختلافاتي به چشم مي‌خورد.

باهنر در ادامه درباره فعاليت جبهه پيروان در قالب حزب فراگير نيز گفت: اينطور نيست كه هم‌اكنون جبهه پيروان به سمت تشكيل يك حزب برود. البته ما كارهاي مطالعاتي را بر سر تشكيل يك حزب بومي انجام داده‌ايم و علاقه داريم حزب فراگيري را تشكيل دهيم كه همه اعضايش در آن فعال باشند و تعامل داشته باشند. اين كار را در حد تئوري و مطالعاتي شروع كرده‌ايم.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين درباره بحث تعامل با جبهه پايداري گفت كه "اين كار را دنبال مي‌كنيم".

خانه احزاب مي‌تواند مفيد باشد

خبرنگار ديگري در مورد ضرورت تشكيل باشگاه يا خانه احزاب از باهنر پرسيد كه وي در اين باره گفت: پايه‌گذار خانه احزاب، دولت اصلاحات بود و اين خانه در زمان آقاي خاتمي شكل گرفت كه البته كار خوبي بود ولي يك مقدار منحرف شد. خانه احزاب براي اين تشكيل نشده بود كه يكي، يكي ديگر را از آن بيرون كند. ما فكر مي‌كنيم خانه احزاب مي‌تواند مفيد باشد وقتي كه همه جريان‌هاي سياسي در آن سهم داشته باشند و حداقل در جريان خانه احزاب ديكتاتوري اكثريت مطرح نشود. اين محفل مي‌تواند محفل خوبي باشد تا اينكه يك مقدار از تشنج‌ها كاسته شود.

باهنر در برابر اين پرسش كه "واكنش مجلس در قبال وجود برخي افراد حاضر در حوادث 88 در برخي از سمت‌هاي مديريتي چيست؟"، پاسخ داد: در اين باره بايد بين رويكرد و يا يك فرد ويژه تفاوت قائل شد. اگر دادگاه فردي را از فعاليت‌هاي سياسي و اجتماعي محروم كرده، طبيعي است كه اگر چنين فردي در سمتي گمارده شود خلاف قانون است. يك موقع هم هست كه بحث رويكردي پيش مي‌آيد. ‌اگر رويكرد دولت به سمت صدرنشين كردن فتنه‌گران باشد مجلس در اين باره مواظب‌ها و مراقبت‌هاي لازم را انجام خواهد داد اما اينكه يك كسي مي‌خواهد معاون خودش را انتخاب كند، اگر رويكرد وزارتخانه اين نباشد و چنين فردي محكوميت نداشته باشد، بحث ديگري است.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري ادامه داد: به نظر من هر موقع فضاي كشور به دست راديكال‌ها افتاد به ضرر و زيان بوده است. چه در دوره اصلاحات و چه در دوره اصولگرايان و زمان آقاي احمدي‌نژاد اين موضوع وجود داشته است.

همان خبرنگار بار ديگر سوال كرد "چقدر ضرورت دارد كه نمايندگان در جلسات غيرعلني موبايل خود را به همراه نداشته باشند، با توجه به اينكه گفته شده آيفون‌ها در حال شنود هستند؟" و باهنر نيز گفت:‌ در اين راستا يك بحث عرفي و يك بحث قانوني وجود دارد. جاسوس‌هاي دنيا در حال حاضر 90 درصد اطلاعات خود را از منابع عادي خبري مي‌گيرند، مثلاً اين مساله را كه ما در سال چند نفر محكوم به اعدام داريم، مي‌توان با يك جستجو پيدا كرد.

وي ادامه داد: گاهي از آنجا كه ما مي‌خواهيم جلسه رسمي نباشد، جلسه غيرعلني برگزار مي‌كنيم و اين به معناي محرمانه بودن جلسه نيست؛ البته برخي مسائل هم محرمانه است و بايد مواظب بود. روزي هزاران نامه طبقه‌بندي شده در كشور توليد مي‌شود و هركس اين نوع مطالب را افشا كند، مجازات قانوني دارد.

رييس جبهه پيروان خط امام و رهبري همچنين خاطرنشان كرد: ما نمي‌توانيم بگوييم كه همه نمايندگان با خود تلفن همراه خود را به جلسات نياورند، اما به هر ترتيب در مسائل محرمانه بايد مواظب بود.

پرونده كِرسنت در كميسيون‌هاي اصل 90 و انرژي پيگيري مي‌شود

باهنر همچنين در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره پرونده كِرسنت اظهار كرد: اين موضوع در كميسيون‌هاي اصل 90 و انرژي پيگيري مي‌شود.

به گزارش ايسنا در پايان اين نشست، خبرنگاري نظر باهنر را در مورد ديدارهاي هيات پارلماني اروپا با جعفر پناهي و نسرين ستوده پرسيد كه وي در اين باره گفت: هركس در اين راستا اختياراتي دارد و اگر اتفاقي افتاده باشد كه خلاف مقررات و قوانين كشور باشد، بايد برخورد شود و ما از دستگاه ديپلماسي كشور چنين انتظاري را داريم اما اگر برخلاف مقررات عملي انجام نشده ولي بر خلاف عرف عملي انجام شده باشد، بايد با فردي كه خلاف كرده در سيستم اداري با او برخورد شود و اگر هم موضوع در حد خيانت و اين حرف‌ها باشد بايد به قوه قضاييه معرفي شود.

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن