واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: فرماندار كاشان مطرح كرد: «اشتغال» مهمترين عامل مهاجرت روستاييان در كاشان است
معاون استاندار اصفهان از اشتغال به عنوان مهمترين عامل مهاجرت روستاييان در اين شهرستان خبر داد. فرماندار كاشان مطرح كرد: «اشتغال» مهمترين عامل مهاجرت روستاييان در كاشان است
ايلنا: معاون استاندار اصفهان از اشتغال به عنوان مهمترين عامل مهاجرت روستاييان در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري ايلنا در كاشان «عليرضا جوادي» در جمع مسئولان كشوري و استاني و ميهمانان استانهاي پنجگانه در خصوص اجرايي شدن ماده ۱۹۴ قانون پنجم توسعه مبني بر اجراي طرح نيازسنجي و آموزش روستاييان در راستاي بحث اشتغال و موافقت اجرايي اين طرح به صورت پايلوت در شهرستان كاشان اظهار داشت: شهرستان كاشان به لحاظ گردشگري، توريستي و صنعت داراي ظرفيتهاي گستردهاي است و در ميان شهرهاي همجوار نيز در اين عرصهها در جايگاه مناسبي قرار گرفته است.
وي ضمن معرفي شهرستان كاشان در همه ابعاد و ظرفيتها اعم از آموزش، كشاورزي، صنعتي و گردشگري، به بيان برخي از جايگاه و موقعيتهاي اين شهرستان در عرصههاي مختلف پرداخت.
فرماندار كاشان در ادامه سخنان خود در خصوص علت مهاجرت روستاييان به شهرها گفت: با وجود آنكه بعد از انقلاب در روستاها تا حدود زيادي مشكلات زندگي و سكونت برطرف شده و بخش گستردهاي از زيرساختهاي مورد نياز فراهم است، اما باز شاهد مهاجرت روستاييان به شهرهاي بزرگتر هستيم كه مهمترين عامل آن اشتغال است.
وي با بيان اينكه در صورت ساماندهي زيرساختهاي اصلي و فراهم كردن بستر اشتغالزايي ميتوان به پيشرفت و توسعه در روستاها و در نتيجه كاهش مهاجرت روستاييان اميدوار بود خاطرنشان كرد: اين بسترسازي مستلزم پيگيري و انجام مقدمات خاصي است كه نيازسنجي و آموزش از مهمترين اين فعاليتهاي مقدماتي به شمار ميروند.
فرماندار كاشان با اشاره به اينكه سازمان فني و حرفهاي به عنوان بهترين دستگاهيست كه ميتواند مأموريت نيازسنجي اشتغال در مناطق مختلف را انجام داده و آن را گسترش دهد عنوان كرد: با توجه به شرايط كاشان، اين شهرستان ميتواند به عنوان منطقهاي پايلوت سازمان فني و حرفهاي را در انجام اين وظيفه خود ياري كند.
جوادي با توجه به لزوم آموزش به روستاييان در بحث اشتغال ابراز داشت: فعاليتهاي خوبي در روستاها انجام ميپذيرد كه به علت عدم آموزش كافي نميتواند خروجي مطلوبي براي ساكنان روستاها به ارمغان آورد.
وي تصريح كرد: انتظار ميرود شرايطي به وجود آيد كه روستايي توليدكننده بتواند بازار فروش و عرضه را نيز پيدا كرده و آينده خوبي را براي خود ترسيم كند.
جوادي با اشاره به محوريت صنعت فرش دستباف و توليد عرقيجات و گلاب در كاشان، متذكر شد: اگر جهتگيري در بحث اشتغال به خصوص در مناطق روستايي به سمت اين دو موضوع باشد ميتوان شاهد رونق بخشيدن حوزه اقتصاد و اشتغال در روستاها و شهرهاي كوچك بود.
معاون آموزشي مديركل فني و حرفهاي استان اصفهان نيز در اين ديدار از كاشان به عنوان شهر پايلوت در نيازسنجي آموزشهاي روستايي نام برد و با اشاره به نقش تعيين كننده دهياران در اين خصوص گفت: دهياران به نيازهاي منطقه آگاهي و اشراف كامل دارند و با شناسايي ظرفيتهاي منطقه و نيز در نظر گرفتن بودجه تعيين شده ميتوانند راهكارهاي مناسب براي مرتفع شدن اين معضل را پيدا كنند.
اخوان در مورد علت انتخاب كاشان به عنوان شهر پايلوت در نيازسنجي آموزشهاي روستايي متذكر شد: با توجه به پتانسيلهاي فراوان و بالقوهاي كه در چهار بخش، پنج دهستان، هفت شهر و جمعيت بالغ بر ۳۲۰ هزار نفري شهرستان كاشان وجود دارد اين شهرستان در نياز سنجي آموزشي به عنوان شهر پايلوت كشوري انتخاب شده است.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]