واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: كيروش: نبي و كفاشيان حكم مسي و رونالدو را دارند!/ جامجهاني اول ما در نيجريه است!
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران معتقد است كه تيم ملي براي آمادهسازي در راه جامجهاني بهتر است با تيمهاي اسلووني، اسلواكي، بلاروس، كلمبيا، كاستاريكا، شيلي يا اكوادور ديدار تداركاتي داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلوس كيروش درباره برنامههايش براي ديدارهاي تداركاتي تيم ملي در راه آمادهسازي جامجهاني برزيل اظهار كرد: بازي با اسپانيا را رد كردم و پيش از قرعهكشي جامجهاني با فابيو كاپلو قرار داشتيم كه پس از مراسم در صورت وجود شرايط لازم با هم ديدار تداركاتي داشته باشيم اما در حال حاضر با توجه به گروه ايران بهتر است با تيمهايي مثل اسلووني، اسلواكي، بلاروس، كلمبيا، كاستاريكا، شيلي يا اكوادور و تيمهاي آفريقايي برگزار كنيم.
سرمربي پرتغالي تيم ملي همچنين با اشاره به قرارداد فدراسيون فوتبال ايران با باشگاه كورينتيانس برزيل براي استفاده تيم ملي از امكانات اين باشگاه گفت: فدراسيون توافق خوبي با كورينتيانس داشته است. اين باشگاه بسيار حرفهاي و قرار است در مدتي كه تيم ملي در برزيل خواهد بود، كادر پزشكي، متخصص تغذيه و بدنساز اين تيم به ما كمك كنند.
وي در ادامه درباره وضعيت تيم ملي و نقش ويژه فدراسيون فوتبال براي حمايت از آن گفت: اكنون داستان تيم ملي و فدراسيون فوتبال مثل رابطه پدر و پسر است. درست مثل اين كه پسري از پدرش بستني بخواهد و پدر بايد آن را تهيه كند، كفاشيان و نبي هم بايد مسائل مالي تيم را حل كنند. اين دو نفر بهترين مهاجمان تيم ملي هستند كه در مركز ميدان كار را پيش ميبرند. اين دو براي من حكم مسي و رونالدو را دارند.
كيروش در ادامه درباره اين كه اين روزها همه در ايران از مسي و رويارويي تيم ملي با آرژانتين حرف ميزنند، اظهار كرد: بايد تمركزمان را روي تيم خودمان بگذاريم. اكنون مسي و آرژانتين و نيجريه مشكل ما نيستند كه بايد راهحل خوبي براي فوتبال ايران پيدا كنيم. نياز داريم كه خانواده فوتبال كنار هم باشند. همه ميدانيم كه شرايط سختي پيشرو داريم و گروهمان در جامجهاني سخت است. براي من مسي از نظر فني يك سردرد است اما همانطور كه گفتم وظيفه مهاجمان من - نبي و كفاشيان - تامين منابع مالي است.
وي افزود: براي شخص من فوتبال ايران بسيار مهم است و حالا كه به جامجهاني رسيده، بايد از آن لذت ببريم. بايد قرعه خود را قبول كنيم و بگذريم از اين كه اگر قرعه ما چگونه ميشد، بهتر بود.
كيروش كه در شبكه جهاني جامجم سخن ميگفت در پايان با اشاره به ديدار نخست تيم ملي در جامجهاني برابر نيجريه گفت: بايد باور كنيم كه جامجهاني اول ما در نيجريه است! ما بايد اول در جامجهاني نيجريه شركت كنيم. تفاوت ما با آرژانتين اين است كه آنها كارشان را بازي به بازي پيش ميبرند ولي ما بايد دقيقه به دقيقه پيش برويم. بايد در هر دقيقه بهترين عملكردمان را داشته باشيم.
انتهاي پيام
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]