واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عضو شوراي اسلامي شهر وحدتيه خبر دادايجاد مجتمعهاي پرورش گاو و گوساله در وحدتيه دشتستان
عضو شوراي اسلامي شهر وحدتيه از ايجاد مجتمعهاي پرورش گاو و گوساله در وحدتيه دشتستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از دشتستان، غلامرضا كاووسي صبح امروز در نشست شوراي اسلامي وحدتيه با كشاورزان اظهار داشت: كشاورزان از قشرهاي مهم و تاثيرگذار وحدتيه هستند كه توليدات بسيار ارزندهاي دارند.
عضو شوراي اسلامي شهر وحدتيه با بيان اين كه روند همفكري و همياري در امور كشاورزي بايد در قالب تشكل صورت بگيرد ادامه داد: براي اجراي طرحهاي كشاورزي و دامداري يك نفر از كشاورزان و يك نفر از دامداران به عنوان نمايندگان امور كشاورزي و دامداري در فرمانداري دشتستان بايد حضور فعال داشته باشند.
كاووسي همچنين از تخصيص سهميه سوخت كشاورزان در ماههاي آينده خبر داد و تصريح كرد: براي تحقق اين مهم تلاش زيادي صورت گرفته است.
وي اضافه كرد: فعال شدن تعاوني توليد و تشكيل هيئت مديره، اصلاح بند باغات از طريق همراهي با مديريت آب و خاك و در نظر گرفتن بيمه تامين اجتماعي براي كشاورزاني كه كارهاي سخت و طاقتفرسا انجام ميدهند از راهكارهاي مهم براي تقويت كشاورزي منطقه است.
مسئول كميته كشاورزي وحدتيه گفت: ارائه تسهيلات و امكانات به كشاورزان از طريق تعاوني توليد و تعاوني و روستايي، ايجاد مجتمعهاي پرورش گاو و گوساله و در نظر گرفتن مجتمعهاي گلخانهاي براي افراد متقاضي از ديگر برنامههاي مهم در اين منطقه است.
همچنين كشاورزان و دامداران نيز در راستاي رفع معضلات و مشكلات مطالب مهمي بيان كردند.
خريد كنتورهاي هوشمند از طريق مراكز معتبر فروش با قيمت مناسب، بهسازي راهها، در نظر گرفتن ماركها و علايم مشخص با رنگهاي مناسب در بستهبندي محصولات خرما در درجههاي مختلف، سدسازي در نقاط مرتفع كوهستاني و صرفهجويي در مصرف آب با توجه به خشكسالي از جمله مطالب كشاورزان بود.
ساماندهي دامها در نقاط مختلف براي جلوگيري از بيماريهاي مشترك بين دام و انسانها و رعايت نكات بهداشتي و همچنين در نظر گرفتن مركز توزيع كودهاي بارور شده نيز از ديگر مواردي است كه توسط كشاورزان و دامداران مطرح شد.
انتهاي پيام/2452/خ30
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]