واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تقويت ورزش بانوان يكي از برنامه هاي اصلي اداره كل ورزش و جوانان كرمانشاه است
كرمانشاه - خبرگزاري مهر: مديركل ورزش و جوانان كرمانشاه، تقويت ورزش بانوان را از برنامه هاي اصلي اين اداره كل عنوان كرد و گفت: در اين راستا هركاري از دستمان برآمده است انجام داده ايم.
عباس اماني در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: براي تقويت ورزش بانوان تاكنون اقدامات زيادي انجام شده است كه يكي از آن ها برگزاري كلاس هاي آموزشي بوده است به گونه اي كه از كلاس هاي آقايان نيز فراتر رفته است.
وي افزود: در حال حاضر نيز تمام اماكن ورزشي سطح شهر نيز صبح ها از ساعت 8 صبح تا 2 بعدازظهر نيز به بانوان اختصاص پيدا كرده و علاوه بر آن مجموعه كوثر نيز انحصارا در اختيار بانوان قرار داده گرفته است.
اماني خاطرنشان كرد: بانوان كرمانشاهي فعاليت بسيار خوبي در ورزش و رشته هاي مختلف دارند و طي ساليان اخير نيز موفقيت هاي خوبي كسب و نام ايران را در جهان بلندآوازه كرده اند.
وي افزود: مريم هاشمي قهرمان ووشو و پگاه زنگنه قهرمان كاراته جهان، ندا شهسواري اولين بانوي المپيكي پينگ پنگ تنها نمونه اي از قهرمانان بانوي ورزشي كرمانشاه هستند كه بارها در ميادين مختلف به افتخار آفريني پرداخته اند.
مديركل ورزش و جوانان كرمانشاه ادامه داد: بانوان كرمانشاهي در رشته هايي نظير قايقراني، بسكتبال، واليبال و ورزش هاي رزمي حرف هاي زيادي براي گفتن دارند و اخيرا نيز بانوان قايقران ما موفقيت هاي خوبي را در رقايت هاي آسيايي كسب كردند.
اماني يادآور شد: براي ارتقاي ورزش بانوان نايب رئيسان هيات ها از ميان بانوان انتخاب شده اند تا در اكثر رشته هاي ورزشي شاهد حركت پاياپاي ورزش بانوان با آقايان باشيم.
وي خاطرنشان كرد: مطمئنا اگر اعتبار كافي وجود داشته باشد و در آينده بتواننيم بودجه بيشتري جذب كنيم قطعا مي توانيم كارهاي بيشتري صورت داده و شاهد حضور تيم هاي بيشتري از ورزش خانم ها در ليگ هاي مختلف باشيم.
در اتاق من هميشه به روي ورزشكاران باز بوده است
مديركل ورزش و جوانان كرمانشاه در ادامه گفتگوي خود با مهر، با تاكيد بر اينكه در اتاق من هميشه به روي ورزشكاران و قهرمانان ملي باز است، خاطرنشان كرد: اين اداره كل وظيفه خود مي داند كه همواره پيگير كارهاي ورزشكاران و قهرمانان ملي استان باشد و در حد توان به آن ها كمك كند.
اماني يادآور شد: اگر نيز گاهي اوقات برخي از قهرمانان ورزشي استان به ابن اداره كل مراجعه كرده اند و موفق به ديدن من نشده اند مطمئنا يا در جلسه اي حضور داشته ام و يا در وزارتخانه و استانداري پيگير كارهاي ورزش و جذب اعتبار و بودجه براي تقويت آن بوده ام.
وي خاطرنشان كرد: در زمان برگزاري مسابقات المپيك با رايزني هاي فراوان موفق به جذب شش ميليون تومان شديم و آن را ميان سه ورزشكار كرمانشاهي حاضر در المپيك تقسيم كرديم تا با روحيه بهتري در اين مسابقات مهم حاضر شوند.
اماني افزود: پس از بازگشت قهرمانان كرمانشاهي از مسابقات المپيك مراسم تجليل از آن ها را برگزار و هدايايي به آنان تقديم شد.
وي در پايان گفت: همانگونه هم كه قبلا گفتم اين كارها را جزو وظايف خود مي دانيم و اميدوار هم هستيم تا آنجا كه امكانش هست بتوانيم به ورزشكاران خدمات خوبي ارائه كنيم.
كد خبر: 2196389
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۰۹:۰۸
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]