واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: مصاحبه و خبر
براي جلوگيري از التهاب در جامعه ورزش
خسروي وفا، جلسه با رسانهها را لغو كرد
نايب رييس كميته ملي المپيك كه پيش از اين گفته بود در جلسه امروز با اهالي رسانه در خصوص پشت پردههاي اين كميته افشاگري خواهد كرد، برگزاري اين جلسه در آستانه برگزاري انتخابات كميته ملي المپيك را به صلاح جامعه ورزش ندانست و و به همين دليل آن را لغو كرد: «از روز 30 آذر نامنويسي براي انتخابات كميته ملي المپيك آغاز ميشود و سيام دي ماه هم انتخابات برگزار خواهد شد. من براي اينكه فضاي آرامي را در پيش داشته باشيم و خيلي صادقانه براي اينكه التهابي در روند برگزاري انتخابات ايجاد نشود، تصميم گرفتم اين جلسه برگزار نشود.» مدتها است كه محمد عليآبادي و محمود خسرويوفا، رييس و نايب رييس كميته ملي المپيك درباره ساختمان پيشين اين كميته در خيابان گاندي و چگونگي فروش آن به مشكل و اختلاف نظر جدي خوردهاند. خسرويوفا اعلام كرده كه در اين پرونده تقلب بزرگي صورت گرفته و به واقع فروش ساختمان براساس قيمت واقعي و قانوني انجام نشده است. وي حتي مدعي شده در پرونده فروش ساختمان گاندي به شركت تعاوني قائمين اقتصاد - كه البته بنا به درخواست رسمي اين شركت و به هنگام انجام مراحل قانوني فروش به نام الماس ديس زده شده - متهمان زيادي نقش دارند كه از دوستان عليآبادي هستند. پس از آن محمد علي آبادي در جلسهاي با حضور نمايندگان رسانهها نايب رييس خود را متهم به دروغگويي كرد. نايب رييس كميته ملي المپيك همچنين تاكيد ميكند: «از تمامي رسانهها عذرخواهي ميكنم، با اين حال بر اين باورم كه نبايد به فضاي ورزشي كشور خدشهاي وارد شود و براي همين مصلحت نيست كه چنين جلسهاي برگزار شود.»
رقابتهاي قهرماني كشور جانبازان و معلولان
نفرات برتر3 وزن اول مشخص شدند
ايران ورزشي - نفرات برتر اوزان 49، 54 و 59 كيلوگرم رقابتهاي وزنهبرداري قهرماني كشور جانبازان و معلولان مشخص شدند. بر اين اساس، رقابتهاي وزنهبرداري قهرماني كشور جانبازان و معلولان از صبح روز شنبه با حضور 130 وزنهبردار از سراسر كشور و با نظارت نماينده كميته ملي پارالمپيك آغاز شده است و تا عصر امروز ادامه خواهد داشت. اين در حالي است كه در نخستين روز اين رقابتها، وزنهبرداران دسته 49 كيلوگرم در نوبت صبح روي تخته رفتند و نفرات برتر در دو بخش بزرگسالان و جوانان به شرح زير معرفي شدند: در رده بزرگسالان: 1- محمد كريمي با ركورد 155 كيلوگرم، 2- حسين مرداني با ركورد 131 كيلوگرم و 3- سلام خاصهپور با ركورد 127 كيلوگرم. در رده جوانان: 1- محسن بختيار با ركورد 125 كيلوگرم، 2- علي سيفي با ركورد 93 كيلوگرم و 3- حسين فرخنده با ركورد 60 كيلوگرم. در دسته 54 كيلوگرم و در رده بزرگسالان:1- صمد عباسي با ركورد 155 كيلوگرم، 2- موسي آذرباد با ركورد 153 كيلوگرم و 3- حسن حصار فولادي با ركورد 147 كيلوگرم. در رده جوانان:1- داريوش مهدوي با ركورد 100 كيلوگرم، 2- محمد كشوري با ركورد 80 كيلوگرم. در دسته 59 كيلوگرم و در رده بزرگسالان:1- نادر مرادي با ثبت ركورد 187 كيلوگرم، 2- حمزه محمدي با ثبت ركورد 185 كيلوگرم و3- امير جعفري ارنگه با ثبت ركورد 180 كيلوگرم توانستند عناوين اول تا سوم اين اوزان را به خود اختصاص دهند.
دبير فدراسيون تيراندازي: صدا و سيما ساز جداگانه ميزند!
وقتي جو ميكاريم نميتوانيم گندم درو كنيم!
احمد هاموني حقيقت، دبير فدراسيون تيراندازي با بيان اينكه اگر ميخواهيم در ورزش قهرماني سرمايهگذاري كنيم بايد رشتههايي مانند تيراندازي در اولويت بودجه و توجه رسانه قرار بگيرند، ميگويد: «در بازيهاي المپيك نزديك به 70 درصد از مدالهايي كه توزيع ميشود، در هشت رشته ورزشي از جمله ژيمناستيك، شنا، دو و ميداني، دوچرخهسواري و تيراندازي است و اين آمار در بازيهاي آسيايي، 68 درصد است. اگر به 10 كشوري كه در المپيك عناوين اول تا دهم را كسب كردند نگاه كنيم، ميبينيم كه در المپيك لندن به طور مثال 37 مدال از 41 مدال طلاي آمريكا، 19 مدال از 38 مدال چين و 20 مدال از 29 مدال انگلستان در اين هشت رشته بوده است.»
دبير فدراسيون تيراندازي با بيان اينكه ما در تيراندازي شانس به دست آوردن مدال در بخش آقايان و بانوان را داريم، عنوان ميكند: «آنچه براي كشور ما موضوع جديتري است، مربوط به ورزش بانوان است، چرا كه در اين 10 كشور، بيش از 50 درصد مدالآوريها توسط بانوان بوده است. براي نخستين بار در المپيك لندن 64 درصد از مدالهاي آمريكا، توسط بانوان به دست آمد كه اين آمار نسبت به المپيكهاي قبلي كه اين كشور شركت كرده، افزايش داشته است و نشان از رشد ورزش بانوان اين كشور است. »
هاموني ميافزايد: «به نظر ميرسد اگر ميخواهيم در بحث ورزش قهرماني سرمايهگذاري كنيم بايد رشتههايي مانند تيراندازي در اولويت بودجه، توجه و رسانه قرار بگيرد. متاسفانه در بخش رسانهاي، صدا و سيما ساز جداگانهاي ميزند و مشخص نيست كه چه كار ميكند و تكليفش با ورزش مشخص نيست، معلوم نيست كه شبكه ورزش چرا تاسيس شد؟ و آنچه در اين شبكه ديده ميشود، اهداف كشور نيست. در شش ماه منتهي به مسابقات المپيك چين و لندن، كمتر از پنج درصد از وقت رسانه ملي به رشتههاي المپيكي تعلق داشت، در حالي كه به محض اينكه المپيك تمام ميشود دوستان ما در وزارت ورزش بايد در رسانهها جواب دهند كه چرا ما در رتبه بالا نيستيم و اين در حالي است كه وقتي ما جو ميكاريم، نميتوانيم گندم برداشت كنيم.»
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]