واضح آرشیو وب فارسی:موج: فرسودگي ۱۰ درصدي شبكه توزيع آب اسديه خراسان جنوبي خبرگزاري موج -

۲۴ آذر ۱۳۹۲ (۱۰:۳۱ق.ظ)
فرسودگي ۱۰ درصدي شبكه توزيع آب اسديه خراسان جنوبي
خبرگزاري موج - مدير امور آب و فاضلاب اسديه گفت: فرسودگي شبكه توزيع آب شهر اسديه حدود ۱۰ درصد است.
به گزارش خبرگزاري موج، خسروي بيژائم گفت: كل شبكه توزيع آب اسديه ۴۸ كيلومتر است كه پس از تحويل قهستان، طبس و گزيك توسط شركت آب و فاضلاب شهري شبكه توزيع شهرستان به ۱۳۲ كيلومتر مي رسد.
وي ميزان هدررفت آب شبكه در اسديه را ۱۱ درصد عنوان كرد و افزود: در حال حاضر شهرستان درميان پايين ترين هدررفت آب در استان را دارا است كه پيش بيني مي شود با تحويل سه شهر مذكور به اين مجموعه و وجود فرسودگي شبكه توزيع در اين سه شهر، ميزان فرسودگي شبكه توزيع افزايش يابد.
وي افزود: آب آشاميدني اسديه با استفاده از ۳ حلقه چاه با دبي ۴۵ ليتر بر ثانيه تامين مي شود و علي رغم تاثير خشكسالي هاي چند ساله اخير در كاهش دبي آب اين چاه ها از نظر برداشت آب، وضعيت فعلي مطلوب مي باشد.
وي حفر چاه حوادث را از اولويت هاي اين مجموعه در شهرستان درميان برشمرد و گفت: پيگيري هاي لازم در اين خصوص انجام شده است و در صورت تامين اعتبار يك حلقه چاه حوادث در اسديه حفر خواهد شد.
مدير امور آب و فاضلاب اسديه ساخت مخزن ۲ هزار مترمكعبي در قهستان، اجراي خط انتقال آب شرب طبس به طول سه كيلومتر، برق رساني به مخزن طبس و قهستان، برق رساني به چاه قهستان، اصلاح شبكه، نوسازي و بازسازي انشعابات قهستان و مطالعه آب رساني شهر گزيك را از پروژه هاي در دست اقدام اين امور عنوان كرد.
خسروي بيژائم درباره وضعيت اجراي طرح فاضلاب در اين شهرستان گفت: طرح هاي فاضلاب داراي اعتبار ملي است و براي اجراي هر طرح فاضلاب رديف بودجه در نظر گرفته مي شود و اين اعتبار در صورتي به شهرستان اختصاص مي يابد كه شاخص هاي جمعيت و كيفيت زمين از نظر جذب آب را داشته باشد.
وي ادامه داد: بر اساس برنامه پنجم توسعه اولويت با اتمام طرح هاي ناتمام است و با توجه به سنگي بودن بافت شهر قهستان در صورت تخصيص اعتبار، اين طرح اجرايي خواهد شد.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]