واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: پزشكيان: آنهايي كه همه چيز را زيرسوال ميبرند، در دولت گذشته سكوت ميكردند
نماينده تبريز در مجلس شوراي اسلاميگفت: عده اي در مجلس در دولت قبل با وجود همه مشكلاتي كه وجود داشت حتي يك تذكر ندادند اما اكنون ميخواهند همه چيز را زير سوال ببرند.
مسعود پزشكيان در گفتوگو با ايرنا درباره اينكه برخي ميخواهند با ارايه تذكرها، اخطارها و سوالات متعدد فضاي دولت و مجلس را به سمت تقابل ببرند، اظهار داشت: بالاخره گروهي كه حالا نسبت به دولت موضع دارند و از قبل هم موضع داشتند، دنبال اين هستند هر مشكلي را بزرگ كنند.
وزير بهداشت دولت اصلاحات، افزود: همين آدمها با وجود همه مشكلاتي كه در دولت قبل وجود داشت، حتي يك بار هم نه اخطار دادند، نه سوال كردند و نه تذكر دادند. پزشكيان افزود: حالا، روزي نيست كه اين گروه تريبون به دست آورند و همه چيز را زير سوال ببرند؛ نه آن دولت همه چيزش خوب بود و نه اين دولت همه چيزش بد است.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: اگر منصف باشيم بهتر است منصفانه با مردم برخورد كنيم.
وي درباره اينكه اين گروه چقدر در مجلس تاثيرگذار هستند، توضيح داد: اينطور نيست كه چندان اثر گذار باشند؛ در سوال از وزير نيرو در هفته گذشته ديديم كه نمايندگان در راي گيري شركت دادند و از توضيحات وزير قانع شدند و اينطور نيست كه اينها هرچه دلشان بخواهد، در مجلس اعمال كنند.
پزشكيان در پاسخ به اينكه چرا اين گروه درباره تحقيق و تفحص از سازمان تامين اجتماعي سكوت كردند گفت: قضاوت كردن در اين زمينه كار سختي است ولي بالاخره اينها روزگاري از همين آدمها دفاع ميكردند و محكم هم دفاع ميكردند.
پزشكيان يادآور شد: به نظر من، شيخ الاسلام وزير كار دولت دهم به خاطر مرتضوي، كنار گذاشته شد و به نظر من او گناهي نداشت؛ شيخ الاسلام به خاطر مرتضوي راي نياورد و آن افتضاح در مجلس صورت گرفت. وي درباره نتيجه تحقيقوتفحص از سازمان تامين اجتماعي پاسخ داد: ميتوانند پرونده را به قوه قضاييه بدهند اما معمولا اين تحقيقوتفحصها به سرانجام خاصي نميرسد.
وزير بهداشت دولت اصلاحات يادآور شد: زماني كه وزير بهداشت بودم، مجلس از اين وزارتخانه تحقيق و تفحص كرد؛ من ميگفتم مگر شما نميگوييد كه من تخلف كردم، پس چرا من را محاكمه نميكنيد تا مشخص شود اين پولها كجا رفته است چون به راحتي نميشود گفت كه دزدي شده است.
نماينده تبريز درباره اينكه چطور ميتوان با فساد اداري كه در گزارشهاي تحقيق و تفحص نيز گوشهاي از آن آشكار ميشود، برخورد كرد، گفت: نميتوان به راحتي با فساد اداري برخورد كرد؛ اين كار سادهاي نيست و عزم و اراده دولت، قوه قضاييه و حتي مجلس را ميخواهد. پزشكيان تاكيد كرد: گاهي اوقات حتي من نماينده هم ممكن است خلاف قانون درخواستي را از يك مدير داشته باشم و اگر حرف مرا گوش نكند، دنبال تغيير او باشم پس بايد مقداري خود را اصلاح كنيم.
اين نماينده مجلس افزود: قوه قضاييه هم بايد به ميدان بيايد و دولت هم اراده خود را نشان دهد؛ اگر همه با هم عمل نكنند، به سادگي نميشود با فساد اداري برخورد كرد.
وي با يادآوري اينكه هر قوه داراي نهادي نظارتي است، گفت: وجود نهادهاي نظارتي در هر قوه براي مبارزه با فساد كافي نيست بلكه اراده ميخواهد.
پزشكيان يادآور شد: نميشود كسي رييس بيمارستان باشد و خودش از بيمار پول مطالبه كند يا در بيرون از بيمارستان تعرفههاي مصوب را رعايت نكند؛ در اين شرايط ديگر نميشود قانون را اجرا و بر آن نظارت كرد. به باور اين نماينده مجلس، كساني كه متولي امور هستند اول بايد خود به قوانين معتقد و پايبند باشند تا انتظارات را عمل كنند، از سوي ديگر هم قوه قضاييه تلاش كند تا از متخلفان دفاع نكند.
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]