واضح آرشیو وب فارسی:فارس: يك روانشناس و استاد دانشگاه در مازندران:فضاي مجازي بلوغ زودرس را به همراه دارد
روانشناس و استاد دانشگاه در مازندران گفت: استفاده از فضاي مجازي اينترنت و ماهواره سبب بلوغ زودرس در كودكان ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس از بابلسر، محمدرضا سليماني امشب در كارگاه آموزشي آسيبشناسي فضاهاي مجازي بين مشاوران مدارس بابلسر، اظهار داشت: آموزش تخصصي و آموزش آسيبشناسي دو نوع آموزش مهم در بحث فضاهاي مجازي است.
وي با اشاره به اينكه اينترنت وسيله مفيدي بوده كه بايد از آن استفاده صحيح و بهينه شود، خاطرنشان كرد: اينترنت و دنياي مجازي،دنياي مجزا و كاملا متمايز از دنياي واقعي و كنوني است كه در آن فرصت بينظير براي جوانان فراهم ميشود تا براي خود هويت جديد بسازند، هويتي كه آرزوي داشتن آن را در دنياي واقعي دارند.
وي بيان داشت: به اين منظور اين محيط تازه آن قدر براي جوانان جذاب است كه به آن دلبستگي پيدا كرده و بيشترين وقت خود را با آن صرف ميكنند و آنقدر با آن آنلاين ميشوند كه به اينترنت اعتياد پيدا ميكنند.
اين مسئول عنوان كرد: از طرف ديگر چون والدين آنها مهارت استفاده از اينترنت را نداشته و وقت كافي نيز براي نظارت و مديريت از نحوه استفاده آن را ندارند مدام از اين عمل فرزندانشان ابراز ناراحتي ميكنند.
سليماني اذعان داشت: در فضاي مجازي با آسيب رواني كه بدترين آن عادت بوده مواجه هستيم كه تبديل به اعتياد رواني ميشود اما با تربيت مثبت ميشود اين عادت منفي را از فرد دور كرد.
وي با بيان اينكه فضاي مجازي جنسي آسيبي است كه بچههاي امروز با آن روبرو هستند،يادآور شد: بچهها در فضاي مجازي ناامن ميشوند به طوري كه تغيير هويت داده و دخترها خود را پسر و پسرها خود را دختر معرفي ميكنند.
اين روانشناس و استاد دانشگاه متذكر شد: در فضاي مجازي عشق و علاقه نيز مجازي بوده و آسيبهاي بسياري را به همراه دارد به طوري كه اعتياد جنسي در ايران براي دختران دو برابر پسرها است، خود ارضايي در دختران و بلوغ زودرس جنسي در پسران ناشي از فضاهاي مجازي است كه والدين مسبب ايجاد اين شرايط نابهنجار براي فرزندان هستند.
وي افزود: ما بايد در حوزه سلامت بسيار كاركنيم چرا كه افراد جامعه ما در حوزه روح و روان مشكل دارند، طلاقهايي كه امروزه شاهد آن هستيم به علت بيكاري و فقر نيست بلكه مهم ترين عامل آن بيماري جنسي ناشي از فضاي مجازي است.
وي ابراز داشت: آسيب اجتماعي دوستي اجتماعي به بار ميآورد كه مفهوم اين دوستي اجتماعي در جامعه ما ناشايست است.
اين مسئول اذعان داشت: فضاي مجازي فضاي عشق جنسي است و لذا قابل اعتماد نيست،برخي با استفاده از فضاي جنسي مثل وبلاگ قصد انحراف جوانان را دارند.
وي در پايان گفت: من 100 درصد موافق بستن نرمافزار فيلترشكن در جامعه هستم ضمن اينكه بايد جلوي ماهواره و اينترنت پرسرعت نيز گرفته شود چون مردم ما هنوز فرهنگ استفاده از آن را نميدانند.
معاون امور تربيتي آموزش و پرورش بابلسر نيز اظهار داشت: بايد به طور تخصصي مشكلات و معضلات موجود در سطح مدارس بررسي شود، يكي از مهمترين دغدغه ما در آموزش و پرورش پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي است.
نادر پورحيدر ادامه داد: سازمان آموزش و پرورش با صدور بخشنامههاي مختلف قدرت عملكرد را از مديران گرفته اما مشاوران ميتوانند در اين زمينه اقدامات برجسته و مفيدي داشته باشند.
وي گفت: بسياري از مديران ما در بحث مديريتي برنامه خاصي ندارند كه نياز است كمي تفكر اجتماعي داشته باشند.
پورحيدر تصريح كرد: آموزش خانوادهها را جدي بگيريد و در مدارس تخصصيتر كار كنيد تا از آسيب اجتماعي در مدارس جلوگيري شود.
انتهاي پيام/86010/ذ40
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]