تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819898365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اغلب زنان ازخشونت‌هاي رواني رنج مي‌برند


واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: اغلب زنان ازخشونت‌هاي رواني رنج مي‌برند
يك روانپزشك در تقسيم بندي انواع خشونت‌هاي خانگي به آزارهاي فيزيكي و رواني اشاره كرد و گفت: در حال حاضر خشونت فيزيكي در جامعه نقش كم رنگ تري پيدا كرده و بيشتر زنان از خشونت‌هاي رواني رنج مي برند كه شامل اهانت به عقايد، تحقير و كم توجهي مرد به زن است.

دكتر سيدرضا مهدوي در گفت‌وگو با ايسنا - منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با بيان اينكه خشونت خانگي به معناي هر رفتار خشني است كه موجب آسيب جسمي يا رواني زن شود، اظهاركرد: وضعيت نامناسب اقتصادي، شغلي، اعتياد و همخواني نداشتن تفكرات قومي و قبيله‌اي فرد با همسرش از مهم‌ترين عوامل زمينه ساز خشونت محسوب مي‌شود.

وي ادامه داد: مهاجرت خانواده از روستا به شهر و آشنا شدن با مسائل فرهنگي و اجتماعي جديد كه با باور‌ها و عقايد قديم در تضاد باشد خصوصا اگر زن و مرد پختگي فرهنگي و علمي كافي را نداشته باشند، مي‌تواند باعث ايجاد خشونت در خانه شود.

مهدوي در تقسيم بندي انواع خشونت‌هاي خانگي به آزارهاي فيزيكي و رواني اشاره كرد و گفت: در حال حاضر خشونت فيزيكي در جامعه نقش كم رنگ تري دارد و بيشتر زنان از خشونت‌هاي رواني رنج مي برند و آزارهاي رواني طيف بيشتري از زنان را به دام آسيب‌هاي خود مي‌كشاند كه شامل اهانت به عقايد، تحقير و كم توجهي مرد به زن است.

شيوع خشونت در بين افراد متاهل بيشتر است

اين روانپزشك شيوع خشونت‌هاي فيزيكي و رواني را در بين افراد متاهل بيشتر دانست و اظهار داشت: متاسفانه بيشتر زنان جامعه ما خط قرمز مانند پرهيز از قليان يا حضور به موقع در خانه براي شوهرانشان تعيين نمي كنند و همچنين با آموزش مهارت‌هاي زندگي مانند نحوه بازگوكردن خواسته‌هايشان آشنا نيستند كه بايد در اين زمينه مهارت‌هاي لازم را كسب كنند.

مهدوي با بيان اينكه تعداد بالايي از زنان مشكل خود در زندگي را اعتياد همسر به ويژه مصرف شيشه مي‌دانند، گفت: مهمترين پيامد اعتياد به مواد محرك صنعتي بدبيني و به دنبال آن پرخاشگري، نزاع و حتي خشونت جسمي را به‌دنبال دارد و معمولا همسر معتاد صدمه‌هاي فراواني مي‌بيند كه به راحتي قابل جبران نيست و دچار مشكلات روحي و رواني عديده مي‌شوند.

وي بيان كرد: معمولا زناني كه در شهرهاي كوچك و روستا زندگي مي‌كنند اعتياد همسرشان به خاطر"ترس از آبرو" براي والدين و اطرافيان خود بازگو نمي‌كنند؛ چرا كه ممكن از طرف اطرافيان خود مورد مواخذه قرار بگيرد، در حالي كه اگر فردي از اعتياد همسرش مطلع است بايد والدين و ديگر اطرافيان خود را آگاه كند و اين موضوع به تنهايي قابل حل نيست.
نظر شما:
------------

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[مشاهده در: www.baztabonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن