تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819930939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مصائب آنان كه نامشان «صدام حسين» است


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: مصائب آنان كه نامشان «صدام حسين» است
خبرگزاري فرانسه در گزارشي به وضعيت افرادي پرداخت كه «صدام حسين» نام دارند و در عراق زندگي مي‌كنند.


در اين گزارش آمده است: صدام حسين در كوچه هاي شهرك شيعه نشين در نزديكي بغداد بدون هيچ محدوديتي راه مي رود. او با ماموران پليس در پاسگاه شوخي و با رهگذران يكي پس از ديگران سلام عليك مي كند. وي با افتخار نام خود را تكرار مي كند و آنها مي شنوند. صدام با خنده به نيروهاي پليس مي گويد: شما من را اعدام نكرديد. او شبيه به من بود.

اما مردي كه عباي سياه بلند و كت چرمي بر تن داشت خود صدام حسين نيست بلكه يكي از تعداد زياد عراقي هايي است كه نام ديكتاتور سابق كشور را بر خود دارند.

از زادگاه صدام در شهر تكريت در شمال عراق تا صحراي استان الانبار در شرق و استان هاي جنوبي شيعه و سني نشين، تعداد زيادي از افراد اين نام مركب را برخود دارند؛ نامي كه در گذشته با احترام و شكوه فراوان همراه بود اما هم اكنون مشكلات فراواني را به دنبال دارد.

«صدام حسين عليوي» 35 ساله كه در ايستگاه موتور برق در منطقه عزيزيه در جنوب شرق بغداد كار مي كند، مي گويد: صدام به بسياري از مردم ظلم كرد. اين مردم امروز دشمني و كينه بسياري نسبت به او دارند. به همين دليل بسياري از مردم به دليل اسمم، من را مورد سرزنش قرار مي دهند.

صدام حسين كه پدربزرگش اين نام را براي او برگزيد، به ياد مي آورد به هنگام تحصيل، معلم ها با احترام بسيار با او رفتار مي كردند و اگر تكاليف مدرسه را انجام نمي داد مجازاتش غيرممكن بود.

او وقتي به سربازي رفت به هنگام صدا كردن اسمش براي دريافت لباس از سوي افسر وظيفه مورد ضرب و شتم قرار گرفت زيرا نام رئيس جمهور را براي خود انتخاب كرده بود.

پس از حمله نيروهاي ائتلاف به رهبري آمريكا به عراق در سال 2003 و سقوط حكومت صدام، صدام كارگر ايستگاه موتور برق اميدوار بود با تغيير نامش پاياني براي رنج هايش به وجود آيد.

صدام پس از سقوط صدام از سوي مردم محله اش مورد بازخواست قرار نگرفت اما يكي از احزاب سياسي از پدرش خواسته بود نام پسرش را تغيير دهد. برخي از رهگذران او را سرزنش مي كردند زيرا نامش يادآور خاطرات سخت و بد گذشته بود.

صدام حسين تلاش كرد در سال 2006 نامش را تغيير دهد اما به دليل بروكراسي مشهور در عراق و هزينه هاي بالا، تصميم گرفت اين اقدام را به زمان ديگري موكول كند.

پدر صدام حسين با ناراحتي مي گويد: متاسفم كه با چنين نامگذاري براي پسرم موافقت كردم. قبل از سال 2003 فشارهاي زيادي بر ما بود. پس از سال 2004 رنج ما بيشتر شد. بسياري از افراد نسبت به صدام و هر چيزي كه مرتبط با نام او باشد دشمني دارند. در بسياري از موارد كارمندان ادارات به دليل خشم از نام پسرم از تعامل با او خودداري مي كنند.

خبرگزاري فرانسه اضافه مي كند: با وجود گذشت يك دهه از بازداشت صدام حسين كه دسامبر 2006 هم اعدام شد اما همچنان نام او در ميان بسياري از عراقي ها باعث خشم است.

صدها هزار نفر كه اكثريت آنها شيعه و كُرد بودند به دست حكومت صدام كشته شدند. بيشتر عراقي ها نيز در نتيجه جنگ صدام با ايران و كويت و تحريم هاي فلج كننده عليه اقتصاد كشورشان، متحمل رنج هاي بسياري شدند.

افرادي كه هنوز اسم صدام حسين را بر خود دارند يكي از موارد معدود باقي ماندگان حكومت سابق عراق و يادآور حكمراني بيش از ربع قرن صدام هستند.

بسياري از افرادي كه نام صدام حسين داشتند با قتل و تهديد و سختي در يافتن شغل به ويژه مشاغل دولتي روبه رو شدند و سختي هايي بيش از مردم عادي دارند.

«صدام حسين محمدي» روزنامه نگار در شهر الرمادي در استان الانبار در غرب بغداد هم مي گويد: بعد از سال 2003 وقتي به مناطق مختلف كشور مي رفتم با حوادث مختلفي رو به رو مي شدم. تلاش مي كنم براي نجات جانم نامم را پنهان كنم.

پدر صدام حسين محمدي به دليل نام پسرش از شغل اداري كه داشت بركنار شد زيرا نتوانست مديران خود را قانع كند كه او از حاميان حزب بعث نبوده است. همچنين تلاش ها براي تغيير نام پسرش هم نتيجه نداد.

صدام حسين محمدي 33 ساله كه اين نام، انتخاب پزشك او در هنگام تولدش بوده، توضيح داد كه قبل از حمله آمريكا در سال 2003 زندگي بدون مشكلي داشته به ويژه كه در استان سني نشين الانبار زندگي مي كرده اما پس از سقوط حكومت صدام، مجبور شده كارت ملي جعلي را با نام ديگري به همراه خود داشته باشد.

صدام كه ترجيح مي دهد دوستانش او را ابوعبدالله صدا كنند گفت: زندگي ام پس از سال 2003 به صورت دراماتيكي تغيير كرد.(ايسنا)

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن