تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر نزد خداوند عبادتى بهتر از شكرگزارى در همه حال بود كه بندگان مخلصش با آن عبادتش ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869454420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام نتايج آزمون ورود به حرفه مهندسان تا 2 ماه ديگر


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اعلام نتايج آزمون ورود به حرفه مهندسان تا 2 ماه ديگر
وزير راه و شهرسازي گفت: نتايج آزمون ورود به حرفه مهندسان، كاردان‌ها و معماران تجربي كه روز گذشته - پنجشنبه - برگزار شد تا دو ماه آينده اعلام مي‌شود.

به گزارش ايسنا، عباس آخوندي با حضور در دانشگاه شهيد بهشتي از روند برگزاري آزمون ورود به حرفه مهندسان بازديد و اظهار كرد: اين آزمون به صورت همزمان در سراسر كشور برگزار مي‌شود.

به گفته وي هم اكنون 340 هزار نفر عضو سازمان‌هاي نظام مهندسي ساختمان ايران هستند كه از اين تعداد 260 هزار نفر پروانه اشتغال به كار مهندسي دريافت كرده‌اند.

آخوندي با بيان اينكه سازمان نظام مهندسي ساختمان از بزرگترين سازمان‌هاي حرفه‌اي كشور محسوب مي‌شود به روند فزاينده تعداد فارغ التحصيلان رشته‌هاي مرتبط با مهندسي ساختمان اشاره كرد و گفت: مهندسان بعد از فارغ التحصيلي بايد توانايي‌هايي به مراتب فراتر از آنچه كه در دانشگاه‌ها آموخته‌اند را در حوزه كاربرد دانش مهندسي كسب كنند و نحوه تعامل با دستگاه‌هاي مرتبط با حرفه را بياموزند.

وزير راه و شهرسازي با اشاره به برگزاري هرساله آزمون ورود به حرفه مهندسان در ايران، افزود: سوالات اين آزمون كه امسال 130 هزار نفر در آن شركت كرده اند، فقط مربوط به دروس دانشگاهي نيست و به حوزه مقرات ملي ساختمان و مقررات عمومي فعاليت در بازار مهندسي نيز مربوط مي‌شود.

به گزارش ايسنا، آزمون ورود به حرفه مهندسان، كاردان‌ها و معماران تجربي روزهاي 21 و 22 آذر 92 در 81 حوزه امتحاني سراسر كشور برگزار و نتايج آن نيز در دو ماه آينده از طريق وب سايت دفتر مقررات ملي ساختمان وزارت راه و شهرسازي به نشاني اينترنتي www.inbr.ir اعلام خواهد شد.

استان تهران با 26 هزار داوطلب، بيشترين و خراسان جنوبي با هزار داوطلب، كمترين تعداد شركت‌كننده را دارند.

از بين داوطلبان آزمون ورود به حرفه، 5500 نفر را كاردان‌ها و 2500 نفر را معماران تجربي و مابقي را مهندسان رشته هاي هفتگانه مهندسي عمران تشكيل مي‌دهند. همچنين‌ داوطلبان براي قبولي بايد حداقل به 50 درصد پرسش ها پاسخ صحيح بدهند.

داوطلبان گروه مهندسي رشته‌هاي هفت گانه بايد عضو سازمان نظام مهندسي ساختمان، داراي مدرك تحصيلي كارشناسي و بالاتر باشند و سه سال نيز از زمان فارغ التحصيلي آنها سپري شده باشد. اين افراد در صورت قبولي بايد بتوانند مداركي كه سابقه اشتغال آنها در حرفه را نيز ثابت كند، ارائه دهند.

مدرك لازم براي كاردان‌ها، فوق ديپلم است و اين افراد نيز بايد سه سال از دريافت مدرك تحصيلي خود را سپري كرده و عضو سازمان نظام كارداني ساختمان استان خود باشند.

معماران تجربي نيز بايد داراي مدرك تحصيلي ديپلم به بالا باشند؛ معماران تجربي افرادي هستند كه در حوزه هاي ساخت و ساز و اجرا فعاليت چشمگيري دارند.

افراد پس از دريافت پايه سه، با گذراندن چهار سال سابقه توقف در پايه و دوره هاي آموزشي به پايه دو و پس از پنج سال و گذراندن دوره هاي آموزشي به پايه يك ارتقا‌ مي‌يابند.

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن