واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان اصفهان تاكيد كرد: استفاده از شيشههاي ضدگلوله براي طلافروشيها الزاميست
باعرضه كنندگان اجناسي كه به نحو زننده در انظار عمومي قرار گيرد كه عفت عمومي و امنيت اخلاقي جامعه را خدشه دار كند برخورد قانوني صورت ميگيرد. رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان اصفهان تاكيد كرد: استفاده از شيشههاي ضدگلوله براي طلافروشيها الزاميست
![](http://ilna.ir/news/mi_news/show/1392/09/Small/128522.jpg)
ايلنا: رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان اصفهان با اشاره به اينكه اجناس غيرمجاز در واحدهاي صنفي به چند بخش تقسيم ميشوند، گفت: يك دسته، اجناس خلاف قانون و مقررات است كه به عنوان آلت جرم محسوب شده و به طور قطع، جمع آوري و برخورد قانوني با عرضه آن صورت ميگيرد؛ دسته ديگر اجناس قاچاقي است كه در اتحاديههاي صنفي نسبت به جمعآوري آنها توسط نماينده هر صنف اقدام ميشود اما به دليل پراكندگي، جمع آوري همه آنها امكان پذير نبوده و زمانبر است.
به گزارش خبرنگار ايلنا از اصفهان، سرهنگ عاصمي؛ با بيان اينكه ممكن است اجناسي غير قانوني و قاچاق نباشد اما به نحوي زننده در انظار عمومي قرار گيرد كه عفت عمومي و امنيت اخلاقي جامعه را خدشه دار كند لذا با اين عرضه كنندگان نيز برخورد قانوني صورت ميگيرد افزود: از ابتداي امسال تاكنون ۱۴۰ هزار مورد بازديد از واحدهاي صنفي صورت گرفته است كه بيشتر اين بازديدها، با تذكر همراه بوده است؛ برخي فاقد پروانه كسب بودند كه نسبت به تعطيلي آنها اقدام شد و تعدادي اجناس ممنوعه نيز كشف و حتي برخي افراد در اين خصوص دستگير و به مراجع قضايي معرفي شدند.
وي با بيان اينكه در بازديدهاي مذكور، ۶۵۱ طرح را در رابطه با صنوف مختلف اجرا كرديم كه مواردي كشف و به مراجع قضايي معرفي شدند، تصريح كرد: ابطال پروانههاي كسب به دليل ارتكاب جرايم و تخلفاتي كه ادامه فعاليت آنها به صلاح نبوده در سال جاري نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۴۰ درصد افزايش داشته است.
رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان اصفهان گفت: در خصوص عرضه صنايع دستي خارجي به دليل حمايت از صنايع دستي داخلي، اعلام آمادگي كردهايم كه اگر از سوي اصناف و ميراث فرهنگي اعلام شود اجناسي به صنايع دستي داخلي ضربه ميزند، برخورد لازم با آن صورت خواهد گرفت.
عاصمي، ادامه داد: با نمايش كالاها به صورت زننده و مخالف با عفت عمومي، برخورد قانوني صورت ميگيرد.
وي همچنين با اشاره به اينكه اغلب واحدهاي صنفي طلافروشي داراي مجوز و پروانه كسب هستند و تعداد اندكي كه فاقد مجوز ميباشند، به تدريج تعطيل ميشوند، اظهار داشت: در خصوص تامين امنيت اين صنوف، ضوابطي را براي آنان تعريف كردهايم، كه بايد رعايت شود؛ از جمله اينكه استفاده از شيشههاي ضد گلوله، دربهاي اتوماتيك، دوربينهاي مدار بسته و ارتباط با ۱۱۰ جزو الزامات آنان قرار گرفته است و خوشبختانه با رعايت اصول مورد نظر مشكلات اين صنف به حداقل رسيده است.
وي در ادامه صحبتهاي خود كريزي هم به بحث اتباع خارجي، عرضه قليان، صدور گذرنامه و غيره كرد و بيان داشت: در حال حاضرگذرنامههاي جديد از نظرمخدوش شدن و جعل، از امنيت بالايي برخوردارند.
وي اظهار داشت: درباره ممنوع الخروج كردن افراد در گذرنامه فقط با دستور قضايي و به دلايل مختلفي ممكن است صورت گيرد و نيروي انتظامي، رأسا در اين زمينه كاري انجام نميدهد. ضمن اينكه اعتبار گذرنامه در هر كشوري قوانين خاص خود را دارد.
عاصمي همچنين در خصوص ممنوع بودن استفاده از قليان، مطابق با قانون مصوبه مجلس، استعمال دخانيات در اماكن عمومي افزود: تعدادي از واحدهاي صنفي قهوهخانهها فاقد مجوز هستند ومتولي استعمال دخانيات و سلامت، اداره بهداشت است لذا چنانچه بنا بر اعلام بهداشت، ارائه قليان در يك واحد صنفي با سلامت جامعه مغايرت داشته و تهديدي براي آن باشد، نيروي انتظامي با واحد مورد نظر برخورد خواهد كرد.
رييس پليس اطلاعات و امنيت عمومي فرماندهي انتظامي استان اصفهان با اشاره به اينكه با همكاري نيروهاي سد معبر شهرداري اصفهان نسبت به جمع آوري قليانهاي توزيع شده در حاشيه رودخانه اقدام ميشود، گفت: متاسفانه اصحاب رسانه و متوليان فرهنگي و سلامت، آنگونه كه شايسته است، براي اطلاعرساني در خصوص مضرات قليان به خصوص قليانهاي ميوهاي كه وارد بازار شده و بسيار سرطانزا است، اقدام نكردهاند و لازم است تا آگاهسازي به نحو مناسب در اين زمينه صورت گيرد.
جمعه 22 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]