واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تشريح عملكرد و برنامههاي آينده قرارگاه سازندگي خاتمالانبيا(ص) با حضور سردار عبداللهي
نشست خبري "بيستوچهارمين سالروز تشكيل قرارگاه سازندگي خاتمالانبيا(ص)" با حضور سردار سرتيپ دوم پاسدار عبادالله عبداللهي فرمانده قرارگاه خاتمالانبيا (ص) برگزار ميشود.
به گزارش خبرنگار دفاعي امنيتي باشگاه خبرنگاران، نشست خبري "بيستوچهارمين سالروز تشكيل قرارگاه سازندگي خاتمالانبيا(ص)" و نقش آفريني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در عرصه سازندگي و پيشرفت كشور با حضور سردار سرتيپ دوم پاسدار عبادالله عبداللهي فرمانده قرارگاه خاتمالانبيا (ص) برگزار ميشود.
اين نشست خبري شنبه 23 آذر ساعت 10 صبح در ساختمان شهيد شيرازي سالن كنفرانس برگزار خواهد شد.
گفتني است، در طول سالهاي دفاع مقدس يگانهاي مهندسي باتوجه به روحيه اعتقادي و مردمي با بكارگيري امكانات محدود موجود و استفاده از ابتكار و خلاقيت ها در امور مهندسي اقدام به احداث خاكريز، راه ، پل ، سنگر و .... مينمودند . سه نمونه از آن ابتكارها كه در عملياتها تاثير تعيين كنندهاي داشت، شامل : 1 – ايجاد جاده هور العظيم به طول ده ها كيلومتر 2- احداث پل شناور خيبر به طول 14 كيلومتر 3 – احداث دو پل عظيم بر روي رودخانه اروند رود به طول 900 متر .
پس از پايان دفاع مقدس به لحاظ ضرورتهاي بازسازي و تكنولوژي ، شرايط ويژه اي جهت فعاليتهاي مهندسي در مجموعه سپاه ايجاد گرديد . بر اساس اصل 147 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران كه نيروهاي مسلح رادر زمان صلح موظف به مشاركت در بازسازي و سازندگي مي نمايد و بر مبناي ابلاغ فرماندهي كل قوا در سال 1368 مبني بر مشاركت مهندسي سپاه در بازسازي و سازندگي كشور، پس از جنگ با استفاده از تجارب گذشته بخشي از امكانات و منابع انساني در سازمان مستقلي تحت عنوان قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء (ص) سازماندهي شده و وارد عرصه سازندگي گرديدند.
قرب از آن سال تاكنون با رشد شاخص هاي كمي ( تعداد كاركنان ، حجم بالاي پروژه ها ، ميزان سرمايه ) و كيفي (توان فني و مديريتي) با ورود به عرصه هاي جديد و پروژه هاي پيچيده اي كه قبلا توسط پيمانكاران خارجي انجام مي شد و همچنين با حضور در مناطق محروم ، ناامن و دور افتاده خدمات چشمگير انجام داده است .
قرب با بهره گيري از دهها گروه اجرايي و شركت هاي تابعه و همكار تا كنون تعداد 1836 پروژه در رشته هاي تخصصي نظير سد وبند ، شبكه آبياري و زهكشي ، ابنيه مسكوني و اداري ، راه و ابنيه ، تونل و سازه هاي زير زميني ، بندر و سازه هاي دريايي ، خدمات مهندسي ، تاسيسات نفت-گاز و پتروشيمي ، مخازن و تصفيه خانه ، سازه هاي فلزي ، خدمات صنعتي ، حمل و نقل ، خطوط انتقال (نفت ، گاز ، آب و فاضلاب )، سازها و شناورها ، معدن و كشاورزي را به اتمام رسانيده و تعداد 288 پروژه ديگر را هم در دست اجرا دارد كه بخشي از اين فعاليت ها در مناطق محروم انجام مي شود.
با نگاه به روند رو به رشد گروه هاي اجرايي قرب در اخذ گواهينامه استانداردها تاكنون اكثر گروهها موفق به اخذ استاندارد ISO-9001 و بعضي استانداردهاي ٍ TS-29000و OHSAS-18001 گرديده و همچنين "گروههاي اجرايي قرب داراي 55 نوع پايه درجه يك در رشته هاي مختلف بوده كه قرب را به عنوان يك پيمانكار توانمند در كشور مطرح و منجر به ارايه پروژه هاي مهمي مثل ( خط انتقال گازعسلويه به ايرانشهر ، خط هفت متروتهران ، مجتمع پتروشيمي كاويان ، طرح توسعه بندر شهيد رجايي ، بندر شهيد بهشتي و ....) شده است . كه اين فعاليت هاي بي وقفه قرب منجر به ابلاغ فرماندهي كل قوا در سال1384مبني بر «همكاري با دولت دركار سازندگي حتي به صورت بيش از گذشته اقدام شود.» گرديد.
با توجه به فعاليت هاي سازندگي انجام شده اهم اهداف و راهبردهاي قرب در امر سازندگي عبارتند از :
كمك به اجراي برنامه هاي دولت جمهوري اسلامي ايران
استفاده بهينه از منابع و امكانات و استعداد هاي عمراني و اقتصادي
كسب تجربه و دانش فني به منظور افزايش توان رزمي و دفاعي
ايجاد بستر مناسب براي مشاركت نيرو هاي بسيجي در توسعه اقتصادي كشور
كمك به مناطق محروم و خدمات رساني به مردم از محل منابع قرب
انتهاي پيام/
پنجشنبه 21 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]