تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867754601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شدیدترین «زلزله خاموش» جهان در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
شدیدترین «زلزله خاموش» جهان در تهران
مدیر کل دفتر بررسی مخاطرات زمین شناختی سازمان زمین شناسی با اشاره به این که 300 دشت اصلی کشور در معرض فرونشست هستند از ثبت رکورد بیشترین نرخ فرو نشست درجهان به میزان 36 سانتی‌متر در دشت تهران خبر داد. به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا: دکتر محمدجواد بلورچی با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: ایران از لحاظ رخداد بلایای طبیعی سومین کشور بلاخیز دنیاست به طوری که از 43 نوع مخاطره زمین شناختی، 32 مخاطره در ایران به وقوع می‌پیوندد.

وی با اشاره به این که 97 درصد شهرهای ایران در معرض زلزله هستند، اظهار داشت: پنج زلزله از 30 زمین لرزه مرگبار - با تلفات بالای 10 هزار نفر - که در قرن بیستم به وقوع پیوسته و همچنین 30 درصد تلفات جانی زلزله‌های 50 سال اخیر دنیا مربوط به ایران بوده است.

بلورچی با اشاره به روند تغییرات تلفات انسانی با توجه به بزرگی زلزله‌ها در یک قرن اخیر اظهار داشت: با وجود کاهش تلفات انسانی زلزله در کشورهای پیشرفته هنوز هم زلزله‌هایی با بزرگی کم در ایران قربانی می‌گیرد و شاهد بروز خسارت‌های قابل توجه در برخی از این زلزله‌ها هستیم.

وی با اشاره به اقدامات سازمان زمین شناسی در زمینه تهیه نقشه‌های ملی مخاطرات طبیعی و شناسایی مناطق پرخطر اظهار داشت: در این راستا نقشه‌های خطر ملی سیل، زلزله، فرونشت و زمین لغزش کشور تا پایان سال تهیه خواهند شد.

بلورچی که در تبیین برنامه‌ها و فعالیت‌های سازمان زمین شناسی در حوزه مخاطرات زمین شناختی، زیست محیطی و مهندسی سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: بررسی دگرگونی‌های اقلیم که به خشکسالی فرونشست زمین، نابودی آبخوان‌ها و تالاب‌ها و دریاچه‌ها و نهایتا تغییرات کیفی آب و خاک منجر می‌شوند از دیگر موارد مورد توجه در سازمان است که راهکار مقابله و کاهش مخاطرات ناشی از این پدیده در زمین شناسی مهندسی زمین شناسی دریایی، زمین شناسی پزشکی و زمین شناسی کشاورزی است که در دستور کار سازمان قرار دارد.

مدیر کل دفتر بررسی مخاطرات زمین شناختی سازمان زمین شناسی با اشاره به ابعاد نگران کننده تغییرات اقلیمی گفت: طبق برآوردها تا سال 2050 بالغ بر 200 میلیون نفر در اثر تبعات گرمایشی زمین آواره خواهند شد که یکی از آثار این پدیده گسترش فرونشست است.

وی با اشاره به این که طبق بررسی‌ها مناطق 17، 18 و 19 شهرداری تهران و شهرهای اسلامشهر، شهریار و چهاردانگه به شدت تحت تاثیر فرونشست دشت تهران قرار دارند، علت اصلی بروز پدیده فرونشست را عدم مدیریت صحیح در بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی عنوان کرد و گفت: در حالی که در کشورهای پیشرفته حدود 70 درصد آب‌های زیرزمینی صرف کشاورزی می‌شود، این رقم در ایران و کشورهای در حال توسعه به 93.5 درصد می‌رسد که نتیجه آن وضعیت نامناسبی است که در آبخوان‌های کشور شاهد آن هستیم.

بلورچی خاطرنشان کرد:‌ طبق بررسی انجام شده در سال 85 نرخ فرونشست سالانه در دشت تهران بالغ بر 17 سانتی‌متر، در دشت ساوجبلاغ 22 سانتی‌متر، در دشت مشهد 25 سانتی‌متر و در دشت رفسنجان 30 سانتی‌متر بوده که طبق مطالعات جدید در دشت تهران، نرخ فرونشست سالانه به حدود 36 سانتی‌متر (یک میلی‌متر در روز) افزایش یافته که از شهر مکزیکوسیتی نیز که با 32 سانتی‌متر در سال رکوردار بیشرین میزان فرونشست در دنیا بوده فراتر رفته است.

وی در پایان بر ضرورت توجه جدی آحاد مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط به مخاطرات فرونشست که پدیده‌ای غیر قابل برگشت بوده و دشت‌های کشور را برای همیشه فاقد آب زیرزمینی خواهد کرد، تاکید کرد. 




1392/9/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن