تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872100812




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزارت كشور بازيگر جريان‌هاي سياسي نيست/ فشاري براي انتخاب استاندار بوشهر به ما وارد نشد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: وزارت كشور بازيگر جريان‌هاي سياسي نيست/ فشاري براي انتخاب استاندار بوشهر به ما وارد نشد
بوشهر - خبرگزاري مهر: وزير كشور گفت: در حوزه سياسي تا زماني كه در وزارت كشور هستيم وارد موضوعات سياسي به عنوان بازيگر نخواهيم شد و هر كسي كه وارد شود با او برخورد خواهيم كرد و ما داور موضوعات سياسي هستيم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا رحماني فضلي عصر چهارشنبه در نشست با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: در بحث انتخاب استاندار بوشهر شاهد تعامل و همراهي بسيار خوبي از سوي نماينده ولي فقيه در استان، نماينده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان بوديم كه هيچ‌گونه اصرار و فشاري براي انتخاب استاندار به ما وارد نكردند.

وي ادامه داد: استاندار بوشهر داراي ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي بسيار زيادي است كه اقدامات بسيار خوبي نيز در استان انجام شده است و هم‌اكنون در سكوي پرتاب به سمت پيشرفت هستيم كه بايد با دوري از حاشيه‌ها و مسائل فرعي و پرداختن به اموري كه هدف ما است در اين مسير گام برداريم.

وزير كشور تاكيد كرد: يك ثانيه تعلل هم در پيگيري امور مردم پذيرفتني نيست و چه توضيحي خواهيم داشت كه وقت خود را صرف كارهاي حاشيه‌اي كنيم و يكي از ويژگي‌هاي حاكم خوب آن است كه كارهاي اصلي را فراموش نكند.

طول خدمت براي ما مهم نيست و عمق خدمت بسيار مهم‌تر است

وي تصريح كرد: طول خدمت براي ما مهم نيست و عمق خدمت بسيار مهم‌تر است. استاندار ما بايد مبناي عدالت باشد، عدالت برخواسته از وحدانيت كه از منشا قدرت تمام است و بايد در آن دنيا نيز پاسخگو باشيم و در هر موضعي كه قرار مي‌گيريم منادي عدالت باشيم.

رحماني فضلي افزود: بزرگترين شاخصه حركت در مسير قانون است و همه بايد در مقابل قانون يكسان باشند و مطلقا خلاف قانون نبايد كار كنيم و ثابت كنيم كه قانون را عين شرع مي‌دانيم.

وي بر لزوم تعامل مديران تاكيد كرد و خاطرنشان ساخت: در دولت تدبير و اميد بايد شاهد تعامل مستمر و سازنده با مردم باشيم و بعد از لطف خدا هر چه كه داريم از مردم است و در حوزه اجرا، با مردم بودن به اين معنا است كه مردم بايد شريك ما باشند.

اعتدال در انتخاب مديران شرط اول است

وزير كشور تصريح كرد: اعتدال در انتخاب مديران شرط اول است و تجربه مفيد هم مهم است و بايد افرادي انتخاب شوند كه پاك‌دست باشند و سابقه منفي نداشته باشند.

وي در ادامه بر لزوم استفاده از ظرفيت‌ها استان بوشهر تاكيد كرد و بيان داشت: بايد افق‌هاي روشن و دوردست را براي استان ببينيم و در راستاي رسيدن به آن تلاش كنيم.

رحماني فضلي با بيان اينكه حوزه كارآمدي اصلي‌ترين چالش ما در مقابله با دشمنان است، گفت: چالش يا در عرصه تفكر و انديشه است كه در اين عرصه حريف ما نمي‌شوند، اما در حوزه كارآمدي ما را به چالش مي‌كشانند.

وي افزود: دشمن تلاش مي‌كند تا با هر ابزاري ما را به چالش بكشاند و نظام را ناكارآمد نشان دهد كه تحريم و جنگ و تهديد و اين قبيل كارها هدفش ناكارآمد نشان دادن نظام است.

ابزارهاي لازم را براي كارآمدبودن در اختيار داريم

وزير كشور اظهار داشت: ابزارهاي لازم را براي كارآمدبودن در اختيار داريم و در همين استان بوشهر هم كه نگاه كنيم شرايط لازم وجود دارد و چيزي كم نداريم و مهمترين كار، مديريت منابع و سرمايه است.

وي همچنين بهره‌وري را يكي ديگر از فاكتورهاي پيشرفت ذكر كرد و خاطرنشان ساخت: بهره‌وري ما زير نيم درصد است كه بايد آن را به سه درصد برسانيم. اقتصاد قدرتمند در دنيا با منابع سنجيده نمي‌شود بلكه در بهره‌وري سنجيده مي‌شود.

رحماني فضلي تصريح كرد: بايد با پرچمداري آيت‌الله صفايي بوشهري يك نهضت در استان بوشهر تشكيل شود كه بوشهر مي‌خواهد 20 درصد در مصرف انرژي صرفه‌جويي كند كه اين 20 درصد صرفه‌جويي برابر با 20 درصد سرمايه‌گذاري است و برابر 2.5درصد پيشرفت اقتصادي است و استاندار بوشهر هم بايد موتور محرك اين موضوع در استان باشد.

وزارت كشور تمام قدرت خود را براي تشكيل احزاب سياسي به كار مي‌گيرد

وي به سياست‌هاي كشور اشاره كرد و ادامه داد: در حوزه سياسي تا زماني كه در وزارت كشور هستيم وارد موضوعات سياسي به عنوان بازيگر نخواهيم شد و هر كسي كه وارد شود با او برخورد خواهيم كرد و ما داور موضوعات سياسي هستيم نه بازيگر آن.

وزير كشور با اشاره به حمايت از احزاب سياسي، اضافه كرد: وزارت كشور تمام قدرت خود را به كار مي‌گيرد تا احزاب سياسي شكل بگيرند و نمي‌توانيم بدون توجه به احزاب سياسي قدرتمند اهداف خود را به پيش ببريم.

وي با بيان اينكه انتخابات را دقيقا منطبق بر قانون اجرا خواهيم كرد، بيان داشت: احزاب بايد فعاليت‌هاي خود را گسترش دهند و شاهد آرامش و وفاق در حوزه سياسي كشور باشيم و در استان‌ها نيز بايد اين اتفاق بيافتد.

واگذاري كارها در عرصه فرهنگي به مردم

رحماني فضلي تصريح كرد: در حوزه فرهنگ نيز كارها را بايد به مردم واگذار كنيم و دستگاه‌هاي فرهنگي سياست‌گذار و ناظر هستند و مردم توليد فرهنگ و صيانت از فرهنگ را انجام مي‌دهند.

وي بر لزوم بسترسازي مناسب براي توسعه فرهنگي تاكيد كرد و گفت: فرهنگ را نمي‌توان با بخشنامه توسعه داد و همه دستگاه‌هاي متولي بايد در محدوده خودشان حافظ ارزش‌هاي ديني باشند.

وزير كشور خاطرنشان ساخت: 85 درصد خانم‌هاي ما مدافع حيا و مدافع عفت هستند و در پي پاكدامني و ارزش‌هاي ناب هستند و وزارت كشور هم به عنوان رئيس شوراي اجتماعي كشور به دنبال آن است كه شكوفايي عميقي در حوزه فرهنگي و اجتماعي ايجاد كنيم.

كد خبر: 2193916

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۰ - ۲۰:۳۱

چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن