واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: رونمايي از چهار طرح ملي بانكي
چهار پروژه ملي ˈسپاسˈ، ˈآريا ˈ،ˈچكاوكˈ و ˈسامانه هاي نوين همراه بانكيˈدر حوزه خدمات بانكداري الكترونيك امروز با حضور محمود احمدي دبير كل بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران رونمايي شد.
به گزارش روابط عمومي شركت خدمات انفورماتيك، در اين مراسم سامانه پرداخت الكترونيكي سيار ˈسپاسˈ به منظور مديريت تراكنش هاي تلفن همراه، كيف پول الكترونيكي و ساير فناوري هاي بانكداري الكترونيكي سيار در شركت خدمات انفورماتيك طراحي و پياده سازي شده رونمايي شد.
سامانه ˈآريا ˈكه در واقع سامانه بومي سازي شده و جايگزين ساتنا است نيز با تكيه بر دانش فني متخصصان شركت خدمات انفورماتيك و به منظور مديريت پرداخت ها و وجوه بين بانكي در شركت خدمات انفورماتيك طراحي و اجرا شده است.
از ديگر سامانه هاي ملي كه در اين مراسم رونمايي شد سامانه ˈچكاوك ˈ بود كه با راه اندازي آن از نقل و انتقال لاشه چك در شبكه بانكي جلوگيري نموده و اعمال نظارت و كنترل هاي بانك مركزي بر روي چك هاي بين بانكي تسهيل خواهد شد و همچنين امكان مديريت تسويه حساب بين بانكها را نيز بيش از پيش براي بانك مركزي فراهم مي اورد.
سامانه چهارم نيز در ارتباط با فناوري هاي نوين بانكي است كه در اين سامانه ها محصولات مبتني بر فناوري هاي موبايل و سرويس احراز هويت با امكان توليد رمز يكبار مصرف مرتبط مي شود.
پيش از مراسم رونمايي محمود احمدي دبير كل بانك مركزي با اشاره به جايگاه ويژه شركت خدمات انفورماتيك در شكل گيري و تحقق پروژه هاي بزرگ ملي بر اين مهم تاكيد كرد كه بسياري از توانمندي هايي كه حاصل شده در بحراني ترين شرايط تحريمي محقق گرديده و شركت خدمات انفورماتيك در اين راستا به خود باوري رسيده است و امروز نقش مهمي را در راهبري اهداف بلند بانك مركزي به منظور توسعه بانكداري الكترونيك برعهده دارد.
سيد ابوطالب نجفي مدير عامل شركت خدمات انفورماتيك با اشاره به اينكه سامانه هاي ياد شده و بسياري ديگر از اقدامات صورت گرفته حاصل اعتماد و حمايت دبيركل بانك مركزي به مجموعه شركت، آرامش در زمان وقوع برخي بحران ها، ثبات در مديريت و در نتيجه برنامه ريزي و اجرا است، اشاره كرد.
وي در ادامه سخنان خود از جمله اقدامات مهم صورت گرفته در سه سال اخير را برنامه ريزي استراتژيك چهار ساله شركت، استقرار و ايجاد مديريت امنيت، ايجاد سرويس هاي حاكميتي جديد شاپرك، كاشف، نسيم، اعتبارات اسنادي، سپام، سوئيفت،شفق و ظرفيت سازي در شتاب تا مرز 50 ميليون تراكنش روزانه ، مديريت ماهانه يارانه ها در سه سال گذشته ، تكميل و بكارگيري سايتهاي پشتيبان، بكارگيري شبكه جديد DVB/RCS ، حضور بانك سپه در خانواده مشتريان با تكيه بر سيستم گر جديد شركت و غيره ياد كرد و تاكيد نمود اين همه در سايه ايجاد روحيه شادابي، چالاكي و ظرفيت سازي درپرسنل محقق گرديد.
در نهايت وي به نكاتي در خصوص اقدامات شركت در مسير كسب مزيت رقابتي با افزايش امنيت ، ارتقاي كيفيت و پايداري سرويس ها، ثبات در سود آوري و حوزه پيشرو بودن صنعت با نوآوري و خلق سرويس هاي نوين و ارتقاي تعالي سازماني اشاره نمود.
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]