تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871419196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

براي داشتن بودجه‌اي كارآمد بايد از نگاه‌هاي انبساطي و انقباضي اجتناب شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: براي داشتن بودجه‌اي كارآمد بايد از نگاه‌هاي انبساطي و انقباضي اجتناب شود
عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در نطق ميان دستور خود گفت: در بودجه سال 93 نبايد دچار افراط و تفريط شويم، بودجه كارآمد بودجه‌اي است كه واقعيت‌هاي مملكت در منابع و مصارف را به طور دقيقي واكاوي نمايد و با اجتناب از نگاه انبساطي و انقباضي شرايط ركود تورمي اقتصاد را درك كند.
به گزارش خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران، علي‌محمد احمدي نماينده مردم دهلران و آباده در مجلس در نطق ميان‌دستور خود در جلسه علني امروز بهارستان، ضمن تشكر از رئيس جمهور در ارتباط با اهتمام در ارائه لايحه بودجه، اظهار داشت: اهتمام دولت در ارائه به هنگام لايحه بودجه هم قانونمداري دولت را نشان داد و هم بستر مناسبي براي انضباط مالي در بودجه 1393 فراهم ساخت.

وي در ادامه با بيان اينكه قبل از آنكه به مشكلات حوزه انتخابيه ام بپردازم لازم مي دانم درباره مباحث كلان لايحه بودجه 1393 نكاتي را عرض كنم، اظهار داشت: در بودجه سال 93 نبايد دچار افراط و تفريط شويم، بودجه كارآمد بودجه‌اي است كه واقعيت‌هاي مملكت در منابع و مصارف را به طور دقيقي واكاوي نمايد و با اجتناب از نگاه انبساطي و انقباضي شرايط ركود تورمي اقتصاد را درك كند.

عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: همچنين لايحه بودجه بايد تثبيت قيمت‌ها، هدايت منابع به سمت توليد و طرح‌هاي توليدي را در دستور كار قرار دهد و مبادله تورم و بيكاري در تدوين بودجه دولت از نكات اساسي است كه بايد مدنظر قرار گيرد.

احمدي با بيان اينكه هر انتخاب و هر سياستي هزينه‌اي دارد ، اظهار داشت: اگر دنبال رفع بيكاري هستيم، بايد تا حدودي تورم را بپذيريم و اگر نگران تورم هستيم، بايد كماكان با اين نرخ بيكاري بسازيم.

وي تصريح كرد: صندوق توسعه ملي را بايد به شكل جدي به شريان توسعه كشور با اولويت سرمايه گذاري در بخش انرژي كه مزيت مطلق كشور است پيوند دهيم.

احمدي بيان داشت: در بهترين شرايط در سال‌هاي گذشته ما توانسته‌ايم 100 ميليارد دلار درآمد ناشي از نفت داشته باشيم كه اگر توليد ناخالص ملي كشور را 500 ميليارد دلار بدانيم، اين رقم 20 درصد توليد ناخالص ملي كشور است.

عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تصريح كرد: اگر فقط با يك اقدام ساده به فراوري بنزين و نفت سفيد اقدام مي‌كرديم، مي‌توانستيم اين صد ميليارد دلار را تا 250 ميليارد دلار يعني 50 درصد توليد ناخالص ملي ارتقاء دهيم و اگر اقتصاد دانش بنيان را چاشني تحولات انرژي مي‌كرديم، مي‌توانستيم اين رقم را به 800 ميليارد دلار يعني چيزي دو برابر توليد ناخالص داخلي فعلي كشور برسانيم.

احمدي تصريح كرد: اگر از اين 800 ميليارد دلار در سال فقط 10 درصد ماليات مي‌گرفتيم، مي‌توانستيم 80 ميليارد دلار درآمد مالياتي داشته باشيم، لذا اگر قرار است بودجه‌اي درست داشته باشيم، بخش‌هاي با اولويت كشور مثل بخش انرژي را نبايد فراموش كنيم.

اين نماينده با اشاره به نرخ ارز نيز اظهار داشت: ارز اگرچه متغير كوچكي در اقتصاد ايران از نظر حجم و كميت است، اما تاثيرگذاري آن در سال‌هاي اخير به تجربه نشان داده كه مي‌تواند منشاء شوك‌هاي بزرگ در اقتصاد ايران باشد، لذا پايبندي به قانون براساس بند (ج) ماده 81 كه تاكيد بر نظام شناور مديريت شده دارد، بايد به طور جد مدنظر باشد.

احمدي تصريح كرد: تك نرخي شدن ارز به مفهوم مديريت نيروهاي بازار است، دولت بايد با تركيب نرخ معاملاتي و محاسباتي كه برگرفته از اتاق مبادله است و پرهيز از دستوري و ارشادي كردن قيمتگذاري ارز نرخ ارزي را انتخاب كند كه نه پايين باشد كه مجبور به اعطاي يارانه واردات، تضعيف توليد داخلي و رشد مصرف باشيم و نه نرخ بالايي باشد كه به دنبال آن كاهش ارزش پول ملي، افزايش قيمت كالاهاي وارداتي و انتقال تورم خارج به داخل را داشته باشيم.

وي در ادامه به بحث هدفمندسازي در سال آينده اشاره كرد و گفت: متاسفانه هدفمندي اگرچه فراگير بود، اما متاسفانه فقط و فقط به اعطاي يارانه مصرفي منجر شد، يارانه‌هايي كه مصرف گرايي را تشديد كرد، نقدينگي را به طور بي‌سابقه افزايش داد و تورم ركودي و اقتصادي را تشديد كرد.

عضو كميسيون برنامه، بودجه و محاسبات ادامه داد: سوال اين است كه اگر مي‌خواهيم بودجه‌اي شفاف و كارآمد داشته باشيم، چگونه مي‌توانيم بدون تعيين منابع و مصارف هدفمندي بودجه بندي براي سال مالي آتي داشته باشيم، لذا از دولت مي‌خواهيم كه هرچه سريعتر با ارائه لايحه هدفمندي، همزمان با بررسي بودجه، شرايطي را فراهم نمايند كه نمايندگان مردم مجبور نباشند بودجه را بدون هدفمندي بررسي كنند.

نماينده مردم دهلران و‌ آباده در ادامه اظهاراتش به مشكلات حوزه انتخابيه خود اشاره كرد و گفت: ايلام نگين سبز سينه زاگرس است، با تمامي قابليت‌ها از نابرابري در رنج است، منابع و استعدادهاي طبيعي، انساني و مادي از يكسو و فرصت‌هاي خلق نشده براي توسعه و عمران پارادوكس توسعه در استان ايلام را به خوبي نشان مي‌دهد.

وي ادامه داد: مزيت‌هاي استان در بحث انرژي، نفت، گاز، پتروشيمي، سدسازي و منابع آب، منابع طبيعي و كشاورزي، مرز مشترك با عراق و مسير عتبات عاليات به عنوان بهترين و امن‌ترين مسير از جمله مزيت‌هاي اين استان مرزي و محروم است، اما متاسفانه با تمام اين واقعيت‌ها بعد از 30 سال هنوز استان ايلام در آخرين جايگاه رتبه توسعه‌اي كشور قرار دارد.

احمدي در پايان اظهار داشت: تاخير در فراهم سازي زيرساخت‌هاي اساسي استان منجر به افزايش قيمت تمام شده توليد شده و كاهش قدرت رقابت پذيري در استان را به دنبال داشته است، ادعا و مصاديقي كه براي اين بحث دارم يكي تعداد بالاي طرح‌هاي نيمه تمام و دوم تقاضاي بالاي سرمايه در گردش و سوم نسبت بالاي مطالبات بانكي در استان به كل نقدينگي در اين استان است.

انتهاي پيام/

سه شنبه 19 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن