واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: چهار هزار پروژه نيمهكاره در كشور وجود دارد/به توسعه فازهاي جديد عسلويه توجه ويژه داريم
رييسجمهور تصريح كرد: اجراي دقيق قانون، خدمت شايسته به مردم و تلاش در راستاي اقدام نسبت به انتظارات مردم از اهداف دولت است و همه مسئولان اجرايي كشور بايد در اين مسير حركت كنند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، حجتالاسلام والمسلمين حسن روحاني روز گذشته (دوشنبه) در ديدارِ مجمع نمايندگان استان البرز، اين استان را بواسطه همجواري با مركز كشور، داراي اهميت برشمرد و گفت: بخش وسيعي از راههاي ارتباطي با شمال و غرب كشور از اين استان ميگذرد و برطرف كردن مشكلات ارتباطي و جادهاي نه تنها مشكلي از اين استان، بلكه يك مشكل ملي را حل خواهد كرد.
رييسجمهور با اشاره به نكاتي كه توسط نمايندگان استان البرز درخصوص پروژههاي ناتمام اين استان مطرح شد، گفت: يكي از مشكلات عمده دولت، وجود چهار هزار پروژه در كشور است كه يا شروع نشده يا نيمهكاره باقي ماندهاند. تأكيد ما در دولت بر اين است كه پروژههايي كه بالاي ۸۰ درصد آنها اجرا شده و داراي اهميت هستند، در سال آينده تكميل شوند.
روحاني افزود: استان البرز استاني صنعتي، كشاورزي، علمي و فرهنگي است كه به لحاظ تازه تأسيس بودن اين استان، طبعاً با مشكلاتي مواجه است كه به تدريج مسايل اين استان از جمله موارد مطرح شده از سوي مجمع نمايندگان، توسط دولت پيگيري خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه هدف دولت خدمت به مردم و جلب رضايت آنان است، افزود: مجلس و دولت بايد در جهت گردش امور در كشور با يكديگر تعامل و همكاري بيشتري داشته باشند.
در اين جلسه نمايندگان كرج، فرديس و اشتهارد و ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان، برخي مسائل و مشكلات حوزه انتخابي خود را مطرح كردند.
حمايت از توسعه صنايع در استان البرز، بهرهگيري از ظرفيت كشاورزي در اين استان، توجه به موضوع اشتغالِ جوانان تحصيلكرده، فعال كردن واحدهاي توليدي، اتمام پروژههاي ناتمام آموزشي، بهداشتي و درماني، ورزشي، جادهاي، تعريض و توسعه راههاي حمل و نقلي استان با توجه به حجم بالاي تردد در اين جادهها و توجه و رسيدگي به مشكلات روستاها و مسائل فرهنگي در سطح استان از جمله مواردي بود كه نمايندگان استان البرز در اين جلسه با رئيسجمهور مطرح كردند.
بر اساس اين گزارش، رييسجمهور همچنين در ديدارِ مجمع نمايندگان استان بوشهر گفت: ايستادگي ملت ايران و پيروي آنها از رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي سرمايه كشور است و دولت با اتكاي به مردم و وحدت و انسجام داخلي به وظيفه خود در مسير حل مسائل و مشكلات كشور ادامه خواهد داد.
حسن روحاني همچنين با اشاره به زلزله تأسفبار اخير در استان بوشهر و آسيب ديدن مردم اين مناطق اظهار كرد: در جريان سفر به استان بوشهر براي بازديد از مناطق زلزلهزده، علاقهمند بودم تا با مردم زلزلهزده همه روستاها ديدار كنم؛ چراكه اساس اين سفر براي ابراز همدلي با مردم و تسريع در روند كارها بود.
رييسجمهور تصريح كرد: همانطور كه مقرر شد، بنياد مسكن انقلاب اسلامي تمام موارد آسيبديدگي را مورد بازديد قرار داده و ظرف سه هفته خسارتها را بررسي و اولين قسط را به مردم پرداخت ميكند كه نمايندگان استان خوب است كه اين مورد را پيگيري كنند.
روحاني در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه "توسعه فازهاي جديد در عسلويه از برنامههايي است كه دولت نسبت به آن توجه ويژه خواهد داشت"، گفت: ما براي رفع مشكلات مردم بايد منابع درآمدي خود را افزايش دهيم و عسلويه مكاني است كه توانايي انجام اين كار را دارد.
وي با بيان اينكه "تلاش بر اين بوده تا از منابع مشترك نفتي و گازي به نحو مطلوبي استفاده كنيم"، ادامه داد: بر اساس قولي كه مسئولان در سفر اخير به عسلويه به رئيسجمهور دادهاند، با تلاش متخصصان، تا پايان دوره اين دولت، توان بهرهگيري ما از ذخاير مشترك در منطقه پارس جنوبي، به ميزان برداشت ديگران از اين منبع خواهد رسيد.
روحاني خاطرنشان كرد: استان بوشهر به دليل وجود ظرفيتهاي عظيم ملي به ويژه عسلويه و نيروگاه اتمي بوشهر جايگاهي مهم در حوزه انرژي يافته است.
رييسجمهور با اشاره به انتخابات ۲۴ خرداد و اتخاذ سياست تعامل سازنده با كشورهاي جهان از سوي دولت تدبير و اميد، اظهار كرد: اين سياست، رويآوري به واقعبيني درخصوص تواناييهاي ايران است و شما ميبينيد قدرتهايي كه در سر، خيال از بين بردن توانايي غنيسازي ايران را ميپروراندند، اكنون اعتراف ميكنند كه به دليل بومي شدن اين صنعت و گسترش آن، امكان جلوگيري از پيشرفت صنعتي و مقابله با غنيسازي در ايران را ندارند.
در اين جلسه اعضاي مجمع نمايندگان استان بوشهر نيز مسائل و مشكلات كلان استان و موضوعات مرتبط با حوزههاي انتخابي خود را مطرح كردند.
استفاده از ظرفيتها و توانمنديهاي استان و بكارگيري آنها در جهت رفع مشكلات مردم، ضرورت نگاه به مشكلات و برنامهريزي در جهت استفاده بهينه از منابع تخصصي اين استان مانند نفت و گاز، توجه به مباحث فرهنگي، نگاه جدي به مسائل مربوط به جوانان و رسيدگي به مناطق محروم از جمله مواردي بود كه در اين جلسه مطرح شد.
انتهاي پيام
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]