تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان بلند مرتبه چون به فهم و دانايى رسد، متواضع مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867923999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ایجاد محله‌های الكترونيك در تهران


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ایجاد محله‌های الكترونيك در تهران مدير تشكل‌هاي اجتماعي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران گفت: ايجاد محله الكترونيك يكي از اهداف طرح جهادي است كه در آن آسيب‌ها و چالش‌هاي اينترنت و ماهواره‌ها و سرگرمي رايانه‌اي مطرح مي‌شود. فارس: مدير تشكل‌هاي اجتماعي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران گفت: ايجاد محله الكترونيك يكي از اهداف طرح جهادي است كه در آن آسيب‌ها و چالش‌هاي اينترنت و ماهواره‌ها و سرگرمي رايانه‌اي مطرح مي‌شود. محمد ابويي، مدير تشكل‌هاي اجتماعي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران، با اعلام اين خبر گفت: طرح ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشيني با ارائه برنامه‌هاي آموزشي مديران آپارتمان‌ها، برگزاري نشست‌هاي هم‌انديشي جوانان و برگزاري مسابقات آموزشي در محلات و آپارتمان‌ها اجرايي مي‌شود. وي ادامه داد: محله الكترونيك يكي ديگر از اهداف طرح جهادي است كه در آن آسيب‌ها و چالش‌هاي اينترنت و ماهواره‌ها، كودكان و سرگرمي رايانه‌اي با برپايي كارگاه‌هاي آموزشي در محلات مناطق 11، 12، 17، 19 و 21 به صورت پايلوت اجرايي مي‌شود. ابويي با اشاره به اينكه فاصله بين مناطق حاشيه‌اي جنوب شهر با مناطق شمالي بالاست و عدالت خدمات فرهنگي اجتماعي وجود كم است گفت: در اين حوزه برنامه‌هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي، بهداشتي، چكاپ رايگان بدني، توزيع بسته‌هاي فرهنگي، آموزش رايگان مقطعي و ايجاد فضاي شاد تفريحي از برنامه‌هاي اين طرح است. وي به برنامه استقبال از ماه رمضان اشاره كرد و ياد آورشد: غبار روبي امامزادگان در هفته آخر حلول ماه مبارك رمضان، برگزاري برنامه‌هاي مذهبي، فرهنگي با حضور ائمه جماعات و نخبگان محلات و حضور در مسجد جامع و برگزاري جشن استقبال از ماه رمضان از برنامه‌هاي طرح نيايش است. مدير تشكل‌هاي اجتماعي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران با اشاره به شعار اصلاح الگوي مصرف تصريح كرد: در طرح حفاظت از تجهيزات شهري، ارتقاي بينش شهروندان براي استفاده صحيح از امكانات شهري، حفاظت از فضاي سبز اجرايي مي‌شود. وي در بخشي ديگر از اظهارات خود به مشاركت 50 درصد كانون‌ها براي نخستين‌بار در نهضت تابستانه اشاره كرد و افزود: برگزاري كمپ تابستاني در توچال، و اجراي هفته فرهنگي كانون‌ها در ماه رمضان از برنامه‌هايي است كه كانون‌ها به صورت خودگردان اداره مي‌كنند. بر اساس اين گزارش، ارتقاء فرهنگ آپارتمان نشيني، كمك به مناطق محروم،‌ استقبال از ماه رمضان و غبار روبي امامزادگان و طرح حفاظت از تجهيزات شهري از طرح‌هاي جهادي تشكل‌هاي اجتماعي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران است كه در نهضت تابستانه برگزار مي‌شود.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 530]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن