تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869448081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تعویض جهت بادبان صنعت نفت و گاز ایران به سمت آسیا


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تعویض جهت بادبان صنعت نفت و گاز ایران به سمت آسیا این توصیه در حالی باید فوق العاده جدی تلقی شود که بازار کشورهای آسیای شرقی و آسیای جنوب شرقی به راحتی می تواند بعد از رونق یابی و دستیابی به پشتوانه مالی، اقتصاد بیمار دنیا را متحول سازد. عصرایران؛ سید امید عرب- با توجه به فشارهای سیاسی وارده به ایران در پی حوادث بعد از انتخابات و با وجود پیش زمینه همین روند قبل از این حرکت سیاسی در کشورمان، می توان پیش بینی کرد که مرحله بعدی برنامه آمریکا و اروپا برای اعمال فشار به تهران، در تنگنا گذاشتن فعالیت های نفت و گازی ایران خواهد بود. برای نمونه، تعلل بی مورد شرکت فرانسوی توتال برای سرمایه گذاری در میدان پارس جنوبی است که آنها در فرصت تعیین شده برای اعلام جواب تا 20 مارس 2009 حاضر به پذیرش سرمایه گذاری پنج میلیون دلاری نشدند. مدرک دیگر دال بر عدم تمایل آمریکا و اروپا به منظور ورود به بازار نفت و گاز ایران آن است که آنها ترجیح می دهند به جای مذاکره با مقامات کشورمان، روش سخت و دشوار احداث خط لوله انتقال گاز از دریای خزر را پیش می گیرند و بی توجه به شرایط نامطلوب زیست محیطی در بزرگترین دریاچه دنیا، به کار خود ادامه می دهند. نظر کارشناسان انرژی در اروپا و آمریکا بر این باور استوار است که ایران برای دستیابی به خواسته های خود مبنی بر برنامه غنی سازی اورانیوم، حل مساله تحریم های بین المللی و غیره ممکن است از قدرت انرژی و ذخایر هیدروکربنی اش بهره ببرد و کشورهای وابسته به نفت و گاز را در روز مبادا، تحت فشار بگذارد. با اندکی تحلیل بر دامنه فعالیت شرکت های نفتی و گازی اروپا و آمریکا می توان به این نتیجه رسید که همه آنها با وجود تمایل بر سرمایه گذاری گسترده در ایران، از سوی مقامات خود تحت فشار شدید سیاسی هستند. با استناد به این نظریه، تنها یک راه حل بدون ریسک به نظر می رسد و آن چیزی جز چرخاندن بادبان کشتی صنعت نفت و گاز ایران به سوی شرکت و بازارهای آسیایی نیست. در حال حاضر و با توجه به محبوبیت ایران در میان  تمام کشورهای آسیایی، پتانسیل پیشبرد اهداف نفت و گازی ما در این بازار بهتر شکوفا خواهد شد و فقدان رقبای جدی در بازار مذکور نیز از جمله دیگر مواردی است که می تواند به یاری اقتصاد ما بیاید. این توصیه در حالی باید فوق العاده جدی تلقی شود که بازار کشورهای آسیای شرقی و آسیای جنوب شرقی به راحتی می تواند بعد از رونق یابی و دستیابی به پشتوانه مالی، اقتصاد بیمار دنیا را متحول سازد. با عملی شدن این امر، ایران اسلامی از دو جهت مورد اهمیت بیشتر واقع خواهد شد. اول آنکه بانی دمیدن روح مجدد به کالبد اقتصاد جهانی، ایران خواهد بود و بار دیگر کشورهای غربی درخواهند یافت که با کنار گذاشتن کشورمان از جمع شرکاء و منابع نفت و گازی خود، چه ضرری به بدنه اقتصادی شان وارد آورده اند. و دوم اینکه نزدیک شدن ایران به کشورهایی نظیر چین، هند و پاکستان و تعامل بیشتر با دولت های این کشورها می تواند برای دستیابی به ایده آل اقتصادی چند جانبه مناسب باشد.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن