تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827837424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وعده محققان براي توليد واكسن ايدز


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: وعده محققان براي توليد واكسن ايدز
دانشمندان دانشگاه دوك در كاروليناي شمالي طي همايش بين‌المللي ايدز كه در روزهاي 22 تا 27 ژوئيه (1 تا 6 مرداد) در واشنگتن برگزار مي‌شود، خبر پيشرفتهاي صورت گرفته در تحقيقات واكسن ايدز را اعلام مي‌كنند.
به گزارش مهر، به دنبال ساخت داروهايي كه مي‌تواند بيماري ايدز را كنترل كند، طي دهه‌هاي اخير اين بيماري ديگر حكم مرگ را ندارد.ابتلا به اين بيماري پس از زمان اوج اپيدمي اين بيماري درسال 1997 كاهش يافته است و پيشرفتهاي صورت گرفته در پيشگيري از اين بيماري موجب شده است نرخ ابتلا به ايدز كاهش يابد اما هنوز هم 34 ميليون نفر در سراسر دنيا به ويروس HIV مبتلا هستند به طوريكه 2.7 ميليون نفر تنها در سال 2010 به اين بيماري مبتلا شده اند اما كارشناسان اظهار مي‌دارند كه يك واكسن هنوز هم بهترين اميد براي ريشه كن كردن ايدز محسوب مي‌شود.گروه‌هاي مختلفي طي سه دهه گذشته روي تهيه واكسن ايدز كار كرده اند اما تا پيش از آنكه RV144 در آزمايشهاي باليني سال 2009 در تايلند بارقه‌هايي از اميد را نشان داد هيچ كدام از تلاشها موفقيت آميز نبود.آزمايش تركيب دو واكسن چندين شكست بزرگ به دنبال داشت كه در آن ميان مي‌توان به نشست خبري اشاره كرد كه طي آن مارگارت هكلر وزير وقت بهداشت و خدمات درماني آمريكا در سال 1984 اعلام كرده بود كه دانشمندان ظرف دو سال مي‌توانند واكسن ايدز توليد كنند، اين درحالي است كه رشته تلاشهاي ناموفق تا سال 2007 نيز ادامه داشت. در اين سال واكسني به نام Merck) MRK.N) توليد شد كه به نظر مي‌رسد افراد را نسبت به اين بيماري آسيب پذيرتر كرده است.سرهنگ نلسون مايكل مدير برنامه تحقيقات نظامي HIV آمريكا در موسسه نظامي تحقيقاتي والتر ريد كه آزمايشهاي واكسن تايلندي RV144 را انجام داده است، اظهار داشت: اين واكسن نتايج خيره كننده اي داشت.در تحقيقات ابتدايي براي ساخت اين واكسن تايلندي، از واكسن ALVAC شركت فرانسوي” Sanofi” با واكسن AIDSVAX استفاده شد. هر 2 واكسن در آزمايشهاي جداگانه خود شكست خوردند و محققان به شدت اعتقاد داشتند كه آزمايش تايلند شكست خواهد خورد. حتي در اين ميان 22 نفر از دانشمندان مقاله اي در مجله Science منتشر كرده و آن را هدر دادن بودجه خواندند.پس از آن نتيجه خيره كننده از راه رسيد. نتايج اين آزمايش نشان مي‌داد كه تركيب اين دو واكسن عفونتهاي HIV را تا 31.2 درصد كاهش داده اند. اما هنوز براساس نظر دانشمندان اين نتايج به قدر كافي بزرگ نبود كه بتوان از آن به عنوان يك تأثير مثبت ياد كرد اما تأثير آن روي محققان بسيار قابل توجه بود.تحليلهاي بعدي از اين آزمايش امسال در مجله پزشكي نيوانگلند منتشر شده و سرنخهايي را درباره چرايي پاسخ برخي از داوطلبان ارائه مي‌كند.
اين تحقيقات به رياست دكتر بارتون هينز از دانشگاه دوك در دورهام، كاروليناي جنوبي و رئيس جديد مركز ايمن شناسي واكنس HIV AIDS و همچنين دانشمندان موسسه والتر ريد و 25 نهاد ديگر انجام شده است. اين تحقيق نشان مي‌دهد كه داوطلبان زن و مردي كه از اين واكسن استفاده كردند پادتنهايي در يك منطقه مشخص از لايه خارجي ويروس توليد كرده اند كه نشان مي‌دهد اين منطقه نيازمند آن است كه مورد هدف واكسن قرار بگيرد.آزمايشهاي جديد قرار است با واكسني از شركت Sanofi و واكسني از شركت Novartis به صورت تركيبي انجام شود.
سرهنگ نلسون ماندل اظهار داشت: تلاشهاي بسياري براي تأمين امنيت مشاركت كنندگان در تحقيقات جديد و فراهم كردن بودجه براي آنها صورت گرفته است كه اين تلاشها شامل جلب حمايت كشورهاي ميزبان و متقاعد كردن دو شركت كه از واكسنهاي آنها استفاده شده اما در اصل به عنوان رقيب كار مي‌كنند صورت گرفته است.
وي افزود: ما با سرعت ممكن كار مي‌كنيم و انتظار داريم مطالعات گسترده موثر در سال 2016 آغاز شود.
اميد كارشناسان به اين است كه اين تحقيقات 50 درصد موفق باشند، سطحي كه طراحان مدلهاي رياضياتي اظهار مي‌دارند مي‌تواند تأثير موثر بر اين بيماري واگيردار داشته باشد.براساس اظهارات كارشناسان ممكن است مجوز نخستين واكسن تا سال 2019 صادر شود.

ارسال نظر

سه|ا|شنبه|ا|27|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن