تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ دعايى زودتر از دعايى كه انسان در غياب كسى مى كند، مستجاب نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870845922




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون فرماندار ميناب:آزادي خرمشهر طلايي‌ترين روز دفاع مقدس است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فرماندار ميناب:آزادي خرمشهر طلايي‌ترين روز دفاع مقدس است
خبرگزاري فارس: معاون فرماندار ميناب گفت: آزادي خرمشهر طلايي‌ترين و بزرگ‌ترين روز دفاع مقدس است و هيچگاه نبايد آن را فراموش كرد.


به گزارش خبرگزاري فارس از ميناب در شرق هرمزگان، علي اسلامي‌ در نشست هماهنگي مراسمات سالروز فتح خرمشهر، ارتحال حضرت امام خميني(ره) و قيام 15 خرداد با بيان اينكه سوم خردادماه، سالروز آزادسازي خرمشهر تجلي ايثار و مقاومت مردم غيور ايران است، اظهار داشت: از اين رو بايد حماسه سوم خرداد، به صورت مردمي گرامي داشته شود.

وي از آزادسازي خرمشهر به عنوان قله تمام عمليات‌هاي دوران دفاع مقدس ياد كرد و افزود: براي حفظ ارزش‌ها، رشادت‌ها و نيز آثار مقدس اين دوران و انتقال آنها به نسل‌هاي آينده تمام تلاش‌ها صورت پذيرد.

معاون فرماندار ميناب آزادسازي خرمشهر را نقطه عطفي در تاريخ دفاع مقدس دانست و افزود: عظمت اين رويداد تاريخي بر همگان مشخص است و دشمنان نيز بايد از اين حماسه تاريخي درس بگيرند.

اسلامي ادامه داد: در دوران دفاع مقدس همه به دنبال يك هدف بودند و آن پيروزي ملت بود و امروز بايد حركت رزمندگان براي همه درس عبرتي باشد.

اين مسئول با بيان اينكه حوزه‌هاي مختلف اجتماعي نيازمند وحدت و يكپارچگي است از ادارات و نهادهاي فرهنگي خواست تا كه در اين روز برنامه‌هاي فرهنگي مناسبي را براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت برگزار كنند.

وي ضمن اشاره به 14 خرداد و سالگرد ارتحال بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، اظهار داشت: مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (ره) و قيام خونين 15 خرداد بايد با مشاركت اقشار مختلف مردم، مسئولان و نهادها باشكوه هر چه تمام‌تر برگزار شود.

اسلامي همچنين بر زنده نگه داشتن ياد و خاطره امام راحل (ره) و شناساندن هر چه بيشتر شخصيت والاي بنيانگذار جمهوري اسلامي به نسل جوان تاكيد كرد.

معاون فرماندار ميناب بيان داشت: در واقع پيروزي انقلاب اسلامي در سايه رهبري پيامبرگونه حضرت امام (ره) محقق شد.

اسلامي ادامه داد: امام خميني (ره) با خلوص نيت، ايثار و فداكاري به جهانيان ثابت كرد كه مي‌توان در مقابل قدرت‌هاي استكباري ايستادگي كرد.

وي خاطرنشان كرد: ايستادگي ملت ايران در مقابل ابرقدرت‌ها و مستكبران نشأت گرفته از شجاعت امام و نيروي ايمان آنان است.

اين مسئول اضافه كرد: پيشرفت‌هاي كنوني ايران اسلامي در همه عرصه‌ها نتيجه درس خودباوري و اتكا به خويشتن است كه امام خميني (ره) آن را به ملت آموخت.

اسلامي افزود:‌ امنيت، آسايش و رفاه امروز كشور مرهون زحمات و تلاش‌هاي حضرت امام (ره) است.

معاون فرماندار ميناب در ادامه افزود: امروز انديشه امام خميني (ره) به عنوان الگويي براي همه ملت‌هاي آزادي‌خواه و ظلم ستيز عالم تبديل شده است.

معاون فرماندار ميناب از قيام خونين 15 خرداد به عنوان نقطه عطفي در تاريخ معاصر كشور ياد كرد و متذكر شد: قيام 15 خرداد يادگاري از پيوند معنوي توده‌هاي عظيم مردم در كشور است.

وي با بيان اينكه در اين روز انسان‌هايي بزرگ به دنبال آرمان الهي و در مقابله با ظلم و ستم حركت كردند، اذعان داشت: 15 خرداد، روز قيام خونين مردمي است كه به نام اسلام و براي اسلام به ميدان نبرد آمدند تا طومار طاغوتيان را براي هميشه تاريخ از كشور برچينند.

انتهاي پيام/ن۲۰

جمعه|ا|22|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن