تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834927221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقاد رئيس قوه قضائيه از حكم‌هاي قارچ گونه: نبايد متهمي كه مورد رأفت قرار گرفته را تشويق كنيم!


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي: انتقاد رئيس قوه قضائيه از حكم‌هاي قارچ گونه: نبايد متهمي كه مورد رأفت قرار گرفته را تشويق كنيم!
رئيس دستگاه قضا ضمن دفاع از عملكرد قاضي دادگاه فساد بزرگ گفت: به نظر مي‌رسد جداي از اين فسادهاي آشكار رده‌هاي پنهاني از فساد وجود دارد. به نظر من اين رده‌هاي پنهان بسيار مهم‌تر از رده‌هاي آشكار هستند. مقصود من از رده‌هاي پنهان اين است كه يك اختاپوس ارتباطي وجود دارد كه با بده‌بستان‌هايي كه دارند، توانايي اين را دارند كه مشكلاتشان را در جاهاي مختلف حل كنند؛ حتي در دستگاه قضايي.


به گزارش خبرگزاري خانه ملت؛ آيت‌الله صادق آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه عصر امروز در اختتاميه چهارمين اجلاس ارتقاي سلامت نظام اداري با موضوع توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني با اعلام تعاريف و توصيف‌هايي كه براي مبارزه با فساد مي‌شود گفت: در پرونده فساد بانكي ۳ هزار ميلياردي از روز اول كه ما از آن مطلع شديم هجمه‌ها و تبليغات وسيعي در درون نظام و بيرون كشور نسبت به ما صورت گرفت و بسياري از رسانه‌هاي بيرون كشور اين هجمه را به ما وارد كردند كه نظام قدرت مبارزه با اين فساد را ندارد و از كنار آن عبور خواهد كرد.

وي افزود: آن‌ها مي‌گفتند قوه قضائيه توانايي برخورد با فساد را ندارد ولي بحمدالله ما با وجود اينكه تبليغات وسيعي بر عليه ما شده بود توانستيم با كار شبانه‌روزي دستگاه‌هاي ذيربط، مسئولان، دادستان كل، قضات و بازپرسان خودمان به همراه كمك گرفتن از كار‌شناسان متعدد به ابعاد اين فساد پي برده و آن را كشف كنيم.

اگر كسي وقوع اين فساد را انكار كند، مثل اين است كه سرش را در برف كرده

رئيس دستگاه قضايي كشور با اشاره به اين مطلب كه با اين فساد تاكنون برخورد قاطعي صورت گرفته و افرادي كه در آن ذينفع بوده‌اند دستگير شده‌اند و البته افرادي معدود متأسفانه به واسطه غفلت‌ها توانستند فرار كنند، گفت: اميدواريم آن‌ها نيز به كشور برگردند و برخوردي منطقي با آن‌ها صورت گيرد.

وي با اعلام اين مطلب كه در اينكه اين فساد، فساد بزرگي بود كسي نبايد ترديد كند اما متاسفانه گاهي جملاتي بر زبان رانده مي‌شود تا اندازه اين فساد را كوچك كنند، گفت: از اين صحبت‌ها بويي مي‌آيد مبني بر اينكه گويي قوه قضائيه با اين فساد برخورد سياسي كرده است؛ مطمئنا اين حرف درست نيست و به نظر من اگر كسي وقوع اين فساد را انكار كند مثل اين است كه سرش را در برف كرده است.

آملي لاريجاني تصريح كرد: بايد توجه داشته باشيم كه سه هزار ميليارد تومان يا حتي بيشتر از اموال مردم و تسهيلاتي كه بايد در خدمت توليد قرار مي‌گرفت به نحو خلاف همه مقررات و ضوابط در اختيار افرادي قرار گرفته است كه آن‌ها اين ميزان تسهيلات و پول‌ها را در غير مجراي خود به كار برده‌اند.

وي خاطرنشان كرد: اين اتفاق در حالي رخ مي‌دهد كه وام دادن يك ميليوني به يك جوان موانع زيادي بر سر راهش قرار مي‌دهند اما سه هزار ميليارد تومان و بيشتر را در اختيار كساني قرار داده مي‌شود كه آن را در مجراي صحيح خود استفاده نكردند؛ بايد پرسيد آيا اين فساد نيست، آيا برخورد دستگاه قضايي سياسي است.

برخي گفته‌اند حالا مگر چه شده است؟!

رئيس قوه قضائيه گفت: ما نبايد پنهان كاري كنيم. به‌گونه‌اي كه شنيده شده برخي گفته‌اند حالا مگر چه شده است؟ در كنار اين فشارهايي كه به دستگاه قضايي وارد مي‌شود تا پنهان‌كاري صورت گيرد، ديديد كه ما به صورت علني دادگاه‌ها را برگزار كرديم.

آملي لاريجاني خاطرنشان كرد: البته قاضي ما بايد حرف همه طرف‌هاي پرونده را بشنوند و تعصبي به خرج ندهد كه بحمدالله قاضي دادگاه ما توانمند‌انه و با طمانينه دارد به حرف‌ها گوش مي‌كند.

وي گفت: آن‌ها كه اين فساد را انكار مي‌كنند؛ يعني مي‌خواهند كيف‌هاي پر از پول كه به عنوان رشوه داده شده را انكار كنند و بگويند كه اين فساد نيست.

از ابتدا معتقد بودم تعبير اختلاس براي اين اتفاق مناسب نيست

آملي لاريجاني افزود: هر چند كه من از ابتدا معتقد بودم تعبير اختلاس براي اين اتفاق مناسب نيست ولي رشوه‌اي كه واقع شده همه اين فساد‌ها را شامل شده و نشان از بزرگي و جرم بودن آن است.

آملي لاريجاني خاطرنشان كرد: كيف‌هاي زياد پر از پول كه به مسئولان بانك‌ها داده شده در اين پرونده به تاييد رسيده و بايد پرسيد كه آيا اين‌ها فساد نيست؟ اگر اين‌ها فساد نيست پس فساد چيست؟ ما نبايد اين كار را كمرنگ انگاري كنيم.

رئيس قوه قضائيه تصريح كرد: به نظر من فساد بزرگي واقع شده كه باعث شده اعتماد عمومي مخدوش شود ولي قوه قضائيه با عزم راسخ با اين مسئله برخورد كرده و ما پاي اين مسئله ايستاده‌ايم و بدانيم پوشاندن حقايق هيچ اثري براي كسي ندارد.

بايد بپذيريم كه در دستگاه‌هاي اجرايي فساد بوده است

عالي‌ترين مقام دستگاه قضايي كشور افزود: بايد بپذيريم كه در دستگاه‌هاي اجرايي ما فساد بوده است و اينكه مسئول بانكي چنين كارهايي انجام بدهد ما را بر آن مي‌دارد كه جلوي اين كار‌ها را بگيريم من واقعا متأسفم كه گاهي اوقات اين مسئله كمرنگ مي‌شود.

وي گفت: البته ممكن است قوه قضاييه در جايي كند و در جايي تند عمل كند. اينكه گفته مي‌شود آن بانكي كه مسئول اصلي اين ماجرا بوده، كنار نشسته، اين‌طور نيست. ما تمام كساني را كه به نحوي با اين موضوع مرتبط بوده‌اند، خواسته‌ايم. منتها افرادي كه در اين موضوع دخيل بوده‌اند، گروه‌هاي مختلفي هستند.

تخلفات برخي اداري است و هنوز به اين نرسيده‌ايم

آملي لاريجاني تصريح كرد: برخي از آن‌ها تخلفشان اداري است و ما هنوز به اين نرسيده‌ايم كه رشوه گرفته‌اند اما برخي رشوه‌هاي كلان گرفته‌اند؛ به عنوان مثال فردي ۱۲ ميليارد تومان رشوه گرفته بود كه زماني كه دادستان ما به او گفت برو رشوه را پس بده فورا ۵ ميليارد تومان آن را برگرداند و معلوم است اين‌ها خيلي پول دارند كه اين رشوه‌ها را بر مي‌گرداند. آيا نبايد با آنها برخورد كرد؟

رئيس قوه قضائيه تصريح كرد: هر چند ما معتقديم كه همه كارهاي قوه قضائيه حتما بي‌خدشه نيست اما بدانيد ما عالمانه و عامدانه اينگونه رفتارهاي غير عادلانه را انجام نخواهيم داد و اينگونه نيست كه كسي بخواهد از وضعي كه پيش آمده فرار كند ما مسئول بانكي را نداريم كه متهم باشد ولي احضار نشده باشد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع آسيب‌ديدن اعتماد مردم اشاره كرد و گفت: اعتماد مردم در اين جريان آسيب ديد اما ما معتقديم اين اعتماد آسيب‌ديده قابل بازسازي است وقتي مردم ببينند كه مسئولان يكصدا دارند با برخورد با اين فساد تلاش مي‌كنند متوجه مي‌شوند و اعتماد ترميم مي‌شود.

رهبري گفتند پرونده فساد تا هر كجا كه رفت ادامه دهيد

آملي لاريجاني خاطرنشان كرد: مقام معظم رهبري در اين حادثه از روز اول به بنده فرمودند: كه اين موضوع را پيگيري كنيد و پيگيريتان قاطعانه باشد تا هر كجا كه شد و اين مسئله همه را دلگرم مي‌كند ما فكر مي‌كنيم اين اعتماد از دست رفته قابل بازسازي است منتها همه مسئولان بايد كمك كنند و اين بحث سياسي نيست و بدانيد توانايي انجام برخورد با متهمان در دستگاه قضايي وجود دارد.

رئيس قوه قضائيه در بخش پاياني سخنان خود به موضوع رخنه اختاپوس ارتباط ميان دستگا‌ه‌هاي مختلف اشاره كرد و گفت: به نظر مي‌رسد سواي اين فساد يك رده پنهاني از فساد نيز وجود دارد به نظر من اين رده‌هاي پنهان بسيار مهم‌تر از رده‌هاي آشكار است.

اختاپوس ارتباطي در رده‌هاي پنهان وجود دارد

وي گفت: مقصود من از رده‌هاي پنهان اين است كه يك اختاپوس ارتباطي وجود دارد كه با بده بستان‌هايي كه دارند توانايي اين را داشته كه مشكلاتشان را در جاهاي مختلف حل كنند حتي در دستگاه قضايي و متأسفيم كه چنين چيزي وجود دارد و من براي اين امر مظاهر مختلفي را يافته‌ام ولي نمي‌توانم اينجا همه آن‌ها را باز كنم.

آملي لاريجاني گفت: براي مثال رستوراني پاتوق يك عده خاصي شده است حتي برخي از قضات ما نيز به آنجا رفت و آمد دارند البته ظاهر آن‌ها مشكلي ندارد ديزي مي‌دهند و قليان هم چاق مي‌كنند ولي كنار اين‌ها بعضي از طرح‌ها هم مي‌گويند آنجا بده بستان‌هايي دارد صورت مي‌گيرد.

حكم‌هاي قارچ گونه و تشويق متهماني كه مورد رافت قرار گرفته‌اند!

وي گفت: فرض كنيد در ماجراهايي قوه قضائيه رسيدگي انجام داده و متهمي را كه اتفاقا اتهام او كوچك نيست به دليل مصلحتي مورد رأفت نظام قرار داده و اين فرد مورد عفو از تعقيب قرار مي‌گيرد اما واقعا دليلي دارد كه به چنين متهمي حكم بدهيم.

آملي لاريجاني گفت: يك دفعه‌اي حكم‌هاي قارچ گونه‌ از اين طرف و آن طرف صادر مي‌شود آيا ما نبايد ملاحظه كنيم كه اگر متهمي در دستگاه قضايي مورد رأفت نظام قرار گرفته نبايد به وي احكام كليدي بدهيم تشويق‌اش كنيم و اين‌‌ همان فساد اختاپوس پنهان است اين بده بستان‌هايي در لايه‌هاي زيرين است.

به مسئولان عرض مي‌كنيم كه براي رضايت خدا از بده بستان‌ها بيرون بيايند

رئيس دستگاه قضايي كشور گفت: مثلا كسي كه هيچ كار اجرايي هم ندارد يك حكم پيش پا افتاده‌اي به كسي مي‌دهد و اين موضوع رسانه‌اي مي‌شود ؛مي‌دانيد چرا؟ براي اينكه در ادبيات برخي به جاي اينكه مناصب اعتبارشان را از اشخاص بگيرند، اين اشخاص هستند كه اعتبارشان را از مناصب مي‌گيرند.

وي تصريح كرد: ما واقعا متأسفيم و ما به بزرگواران و مسئولان عرض مي‌كنيم كه براي رضايت خدا از اين بده بستان‌ها بيرون بيايند و براي مبارزه با فساد كمك كنند.

آملي لاريجاني گفت: رييس قوه قضاييه گفت: اگر لاكي كه از اين ارتباطات شكل گرفته شكسته نشود و قرار ما اين نباشد كه راه حق را برويم، اين مشكلات باقي مي‌ماند. بايد حق، ملاك عمل ما براي برادر، دوست، بستگان و... باشد.

وي يادآور شد: اگر به فرمان ۸ ماده‌اي مقام معظم رهبري عمل كرده بوديم، حتما وضع ما بهتر از اين بود.

اگر بانكي براساس مقررات عمل نكرده، به ما شكايت كنيد

رييس دستگاه قضايي گفت: در مورد بانك‌ها گزارش‌هايي به ما داده مي‌شود مبني بر اينكه مسئولان بانك‌ها از ارائه تسهيلات هراس دارند. مجددا تاكيد مي‌كنم كه ما با رييس بانك متخلف برخورد مي‌كنيم و هيچ‌گاه به خاطر ارائه تسهيلات طبق قانون با فرد يا افراد برخورد نمي‌شود. به من گزارش داده شده كه برخي از بانك‌ها ارائه تسهيلات به توليدكنندگان را مسدود كرده‌اند و بهانه گرفته‌اند كه قوه قضائيه عنوان كرده كه نبايد ديگر تسهيلاتي داده شود اينجا بايد بگويم كه ما از كار و توليد ملي دفاع مي‌كنيم و اگر كسي سراغ دارد كه بانكي براساس ضوابط و مقررات عمل نكرده و حاضر نيست به توليد كنندگان تسهيلات دهد به حوزه رياست قوه قضائيه شكايت كنيد و ما آن را به سرعت پيگيري خواهيم كرد.

به گزارش خانه ملت به نفل از تابناك ، آملي لاريجاني گفت: ما يكبار ديگر مي‌گوييم كه حامي توليد ملي و كار و سرمايه ايراني هستيم و تنها با مفسدان و كساني كه كار درست انجام نمي‌دهند برخورد خواهيم كرد./

پايان پيام

دوشنبه|ا|11|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري مجلس شوراي اسلامي]
[مشاهده در: www.icana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن