تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837616249




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تايپ به صورت مجازي


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: تايپ به صورت مجازي
جام جم آنلاين: همان‌طور كه مي‌دانيد بدون كمك صفحه‌كليد لپ‌تاپ يا رايانه‌هاي معمولي جستجو در فضاي اينترنت كار سختي به نظر مي‌رسد.


البته بعضي از كاربران اين نظر را دارند كه با كمك موس توانسته‌اند روي لينك‌ها كليك كنند و به صفحات مورد نظر بروند، ولي در بيشتر موارد لازم است شما نشاني سايت مورد نظر‌تان را در نوار بالاي صفحه تايپ كنيد تا بتوانيد سايت مورد نظرتان را پيدا كنيد.

براي مثال بيشتر كاربران رايانه‌هاي شخصي از صفحه‌كليد براي ارسال ايميل، نوشتن مطالب مختلف و پردازش متن در برنامه ورد، رفتن به وب‌سايت‌هاي مختلف و جستجو در اينترنت استفاده مي‌كنند.

علاوه بر اينها، بسياري از افراد نياز زيادي به تايپ مطالب مختلف در رايانه‌شان دارند. اگر شما نيز دوست داريد تمام داده‌ها را در داخل رايانه تايپ كنيد، ولي براي اين كار سرعت چنداني نداريد، بهتر است با كمي‌تمرين سعي كنيد كه تبحر‌تان را در اين كار بالا ببريد.

براي عده زيادي از كاربران بدون كمك صفحه‌كليد برقراري ارتباط با دوستان و انجام كارهاي تجاري به نظر كار بسيار سخت و ناممكن است.

به همين دليل در حال حاضر تعداد زيادي از تلفن‌هاي همراه داراي صفحه‌كليد‌هايي بزرگ و مجهز هستند كه تمامي‌ كليد‌هاي لازم براي انجام عمل تايپ را به همراه دارند.

براي نمونه ممكن است شما گجتي داشته باشيد كه هر يك از كليد‌هاي آن سه تا چهار حرف را به همراه هم داشته باشد بنابراين براي تايپ يك كلمه لازم است شما چند بار روي دكمه مورد نظر فشار دهيد تا به حروف دلخواهتان برسيد.

كاربران هنگام استفاده از اين سيستم دو دسته هستند؛ دسته اول خيلي سريع، آسان و با تسلط بسيار زيادي اين كار را انجام مي‌دهند و دسته دوم كه به نظرشان اين كار بسيار سخت و زمانبر است.

با تمام اين تفاسير، برخي كاربران كه انگشتانشان بسيار بزرگ است، نمي‌توانند براحتي با صفحه‌كليد‌هاي كوچك موبايل‌ها و رايانه‌ها كار كنند.

براي حل اين مشكل كمپاني‌هاي سازنده گجت‌هاي خاص صفحه‌كليد‌هاي مجازي را طراحي كرده‌اند كه به عنوان ابزاري جانبي همراه بسياري از گجت‌ها ارائه مي‌شود.

براي مثال به جاي اين‌كه روي صفحه‌كليد كوچك موبايل‌تان كليك كنيد، گجتي كوچك در اختيار‌تان قرار داده مي‌شود كه با اتصال آن به گوشي‌ تلفن همراهتان مي‌توانيد به آساني تمام شاسي‌هاي لازم براي صفحه‌كليد را روي ميز‌تان داشته باشيد.

ساختار صفحه‌كليد‌هاي مجازي

تمام صفحه‌كليد‌ها چه حقيقي باشد چه مجازي، ابزاري براي وارد كردن اطلاعات محسوب مي‌شود؛ پس وقتي شما يكسري از كلمات را پشت سر هم تايپ مي‌كنيد، به رايانه دستور مي‌دهيد و اين دستور خاص پس از اجرا به شما نشان داده مي‌شود.

اين دستور مي‌تواند شامل كارهايي متفاوت باشد؛ از نوشتن متني در برنامه ورد گرفته تا بستن برنامه‌اي خاص يا نوشتن نشاني يك سايت در قسمت نوار مربوط به اين كار. ولي حقيقتاً تفاوت صفحه‌كليد‌هاي مجازي و حقيقي در چيست؟

كيبوردهاي معمولي مانند صفحه‌كليد لپ‌تاپ‌ها و رايانه‌‌هاي شخصي به خودي خود سيستمي شبيه رايانه دارد. اگر اين صفحه‌كليد‌ها را باز كنيد در آنها يك پردازشگر و مدارهاي كوچك را مشاهده خواهيد كرد، درست همانند آن چيزي كه در رايانه‌ها وجود دارد.

براي توضيح بيشتر بايد اضافه كرد كه در زير هر يك از كليد‌ها مداري وجود دارد ‌كه وقتي شما يك كليد را فشار مي‌دهيد، در حقيقت به مداري خاص اشاره مي‌كنيد.

با فشار دادن دكمه‌اي خاص، يك جريان الكتريكي به داخل رايانه ارسال مي‌شود، پردازشگر هم با دريافت اين جريان سيگنال مورد نظر را تشخيص داده و كار مربوط به آن را انجام مي‌دهد البته پاسخ پردازشگر به چند روش متفاوت صورت مي‌گيرد كه در اينجا بحث‌هاي مربوط به اين عمل را بررسي نخواهيم كرد، ولي به طور كلي پردازشگر تمام اطلاعات لازم براي جواب‌دهي به سيگنال مورد نظر را ارسال مي‌كند.

صفحه‌كليد رايانه‌‌هاي شخصي از طريق كابل‌هاي معمولي با پردازشگر ارتباط برقرار مي‌كند، اين در حالي است كه برخي صفحه‌كليد‌ها از طريق ارتباط بي‌سيم بلوتوث به پردازشگر مورد نظر متصل مي‌شود. بايد اضافه كنيم كه صفحه‌كليد لپ‌تاپ‌ها به صورت مستقيم به سخت افزار متصل مي‌شود.

بياييد به بررسي نحوه عملكرد صفحه‌كليد‌هاي مجازي بپردازيم. تفاوت عمده اين صفحه‌كليد‌ها در اين است كه هيچ سوئيچي روي آنها موجود نيست.

به بيان ديگر هيچ كليدي به صورت مكانيكي در اين بين كار نمي‌كند، بلكه گجت مورد نظر، صفحه‌كليد مجازي را روي سطحي بسيار صاف و صيقلي با كمك اشعه قرمز ليزر به تصوير مي‌كشد.

اين ليزر دقيقاً مشابه ليزر‌هاي قلمي‌ و معمولي است كه در بسياري از جاها موجود است، با اين تفاوت كه DOE مربوط به گجت با ابزارهاي خاص سايز ليزر‌هاي مورد نظر را به اندازه دلخواه تبديل كرده و روي سطح مورد نظر به تصوير مي‌كشد.

نحوه كار اين مدل از صفحه‌كليد‌ها به همين جا ختم نمي‌شود؛ چرا كه تصوير ساده صفحه‌كليد نمي‌تواند به تنهايي كارايي چنداني براي شما داشته باشد، بلكه لازم است ابزاري اين اطلاعات تايپ شده شما را پردازش كند.

به همين منظور infrared) IF) در قسمت پايين گجت وجود دارد كه امواج infrared را دريافت مي‌كند. هنگامي‌كه شما تايپ مي‌كنيد در حقيقت انگشتانتان را در ناحيه‌هاي متفاوتي از اشعه‌هاي infrared عبور مي‌دهيد، پردازشگر مورد نظر يا CMOS مكان‌هايي را كه انگشتانتان روي آنها قرار گرفته‌اند به تصوير مي‌كشد و تمام اين اطلاعات در اختيار chip براي پردازش اطلاعات مجازي قرار مي‌گيرد. بعد از آن گجت مورد نظر تمام اين اطلاعات را در اختيار رايانه مي‌گذارد.

از ديگر مشخصات اين صفحه‌كليد‌هاي مجازي مي‌توان به وزن آنها اشاره كرد كه چيزي معادل 56.7 گرم است كه قابليت جا به جايي بسيار بالا را نيز بايد به آنها اضافه كرد.

اين گجت از دو راه مي‌تواند به تلفن همراه يا رايانه شما متصل شود؛ راه اول از طريق كابل USB است و راه دوم از طريق اشعه بلوتوث.

اين دو راه اتصالي اين امكان را به صفحه‌كليد مجازي مي‌دهد كه اطلاعات را براي پردازش در اختيار پردازشگر مورد نظر قرار دهد.

الهام اندرابي
منبع: www.howstuffwork.com

سه|ا|شنبه|ا|5|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن