واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: وحدت حول محور اصول انقلاب
رضا رمضاني
وحدت تمام جريانات اصولگرا با هر سليقه سياسي حول محور ولايت و با نفي فتنه و انحراف ضرورتي انكارناپذير است و وحدت اصولگرايان مقوله اي استراتژيك در برابر حريفان فتنه گر و منحرف بيرون از دايره اصولگرايي است.جامعه مدرسين حوزه علميه قم و جامعه روحانيت مبارز تلاش بسيار زيادي در جهت اتفاق نظر گروههاي اصولگرا در كشور دارند و در اين ميان آيتالله مهدوي كني و آيتالله يزدي نقش بسيار سازنده و پر رنگي ايفا كردند. اين هماهنگي باعث شد تا همه اصولگرايان درنهايت بتوانند زير يك خيمه جمع شوند. افرادي كه به كميته واحد اصولگرايان معرفي شدهاند همگي انسانهاي منطقي، ارزشي و با سابقه سياسي فعال هستند. تجمع اين افراد در كنار يكديگر را نبايد به مثابه تشكيل يك شركت سهامي دانست.
موضوعاتي كه براي ايجاد اين وحدت مطرح است، اولا توجه به خطوط قرمز نظام است كه شامل مسئله انقلاب، امام، رهبري و قانون اساسي ميشود. ثانيا مواردي كه در ارتباط با مسائل اعتقادي و سياسي مطرح ميشود را بهصورت التزام عملي به ولايت، مورد توجه قرار دهيم نه اينكه رويكردي صرفا شعاري داشتهباشيم. اين مسئله را در طول عملكرد افراد ميتوانيم ببينيم و اندازهگيري كنيم و سعي براين است كه مطالبات مردم و مقام معظم رهبري به نحو مطلوب عملي شود و در همين راستا شايد نخستين مطالبه، انسجام درون تشكيلاتي و وحدت اصولگرايي است. اين مسئله بسيار مهم است اگرچه تلاش عناصر خارجي و داخلي اين است كه اين وحدت را با كلمات و مسائل مختلف بر هم بزنند.
جايگاه مجلس نهم به دليل افزايش نقش جمهوري اسلامي ايران در منطقه در راستاي مقابله با استكبار و استعمار جهاني و پيشرفت هاي عظيم بسيار پراهميت مي باشد لذا كساني كه خواهان ورود به مجلس هستند بايستي از شرايط و ويژگي هاي منحصر به فردي برخوردار باشند.حركت در مسير امام(ره) و مقام معظم رهبري، پايبندي به ارزش ها و آرمان هاي انقلاب عدم وابستگي به بيگانگان از مهمترين ويژگي هاي نامزدهاي انتخاباتي مجلس نهم است.آشنايي و آگاهي كامل نسبت به قوانين و موازين جمهوري اسلامي ايران، سند چشم انداز توسعه و مطالعه دقيق در باب شناسايي نيازها و مشكلات جامعه براي نامزدهاي انتخاباتي مجلس نهم الزامي است.جريانات و تشكل هاي اصولگرا تمام سعي خود را بر شناسايي چهره هاي شاخص و حائز صلاحيت لازم براي ورود به مجلس نهم متمركز خواهند كرد.
بر همين اساس وحدت اصولگرايان در چارچوب اصولگرايي شامل چند شاخص اصلي است؛ اصل اول اين است كه انقلاب اسلامي را قبول داشته باشيم، خود اسلام را قبول داشته باشيم، امام و مقام معظم رهبري را قبول داشته باشيم. كسي كه اين ويژگيها را داشته باشد، اصولگرا محسوب ميشود.
همچنين بايستي دوام انقلاب اسلامي در چارچوب قوانين اسلامي و قوانين موضوعه را قبول داشته باشد. رهبري، امسال در سالگرد رحلت امام(ره)، مكتب خميني كبير را تشريح كردند؛ مكتبي كه مبتني بر عقلانيت، معنويت و عدالت است. كسي كه امام(ره) را با اين سه اصل قبول داشته باشد اصولگر است.
از طرف ديگر، بايد ولايت فقيه را همراه با فرامين،تدابير و سياستهايشان قبول داشته باشند. اينها، لازمههاي وحدت اصولگرايي است.فعاليتهاي اخير جامعه روحانيت و جامعه مدرسين كه در نهايت به تدوين منشور اصولگرايي انجاميد نويد بخش اين است كه اصولگرايان بار ديگر با بازگشت به خط وحدت اصولگرايان و تشكيل جبههاي فراگير از اصولگرايان كه همه سلايق موجود را حول منشور اصولگرايي و روحانيت گرد هم آورد، خواهند توانست بار ديگر اكثريت مطلق مجلس نهم را از آن خود كنند.
جامعتين بايدها و نبايدهاي اصولگرايان را اعلام كرده است بنابراين كساني كه مدعي اصولگرايي هستند بايد التزام خود را به اين بايدها و نبايدها كه در قالب منشور اصولگرايي منتشر شده است اعلام كنند.
يکشنبه|ا|3|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: رسالت]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]