واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مازندران خبر دادارسال فراخوان جشنواره قصهگويي رضوي به 40 كشور
خبرگزاري فارس: مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مازندران از ارسال فراخوان جشنواره قصهگويي رضوي به 40 كشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس از ساري به نقل از روابط عمومي و كميته اطلاعرساني جشنواره بينالمللي قصهگويي رضوي، قاسم عزيززادهگرجي در جلسه شوراي برنامهريزي سومين جشنواره بينالمللي قصه گويي رضوي در كانون پرورش فكري مازندران اظهار داشت: فراخوان جشنواره به دو زبان عربي و انگليسي ترجمه شد.
وي با بيان اينكه اين فراخوان به 40 كشور دنيا ارسال شده، تصريح كرد: ايجاد منابع براي قصهگويان رضوي و تدوين نرمافزار قصهگويي رضوي و انتشار آن در سراسر كشور از اقدامات دبيرخانه جشنواره است.
اين مسئول با بيان اينكه رويكرد همكاران كانون پرورش فكري مازندران به اين جشنواره صرفاً اداري نيست بلكه از روي دل است، گفت: توفيق اصلي اين جشنواره نسبت به ساير جشنواره هاي كانون اين بوده كه از سر اداي تكليف و شوق خدمت به معارف رضوي نگريسته شده است.
عزيززادهگرجي تعامل بين دو جشنواره رضوي در استان را دستاوردي بزرگ در توسعه معارف مورد نظر ياد كرد كه ميتواند با برگزاري نشستهاي مشترك به توفيقات بزرگي نائل شد.
مدير كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان مازندران يكي از فرصتهاي ايجاد شده جشنواره بينالمللي قصهگويي رضوي را ايجاد فرصت براي قصهگويي در اقشار جامعه عنوان كرد و بيان داشت: اين جشنواره اساس و ريشه قصه گفتن و پرورش آن در مخاطبان كانون و همه كساني كه با اين جشنواره درگير بودند را فراهم كرد.
وي گفت: برنامه "هفتههاي فرهنگ رضوي" در ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامي 10 استان كشور از جمله مازندران كه با همكاري كانون پرورش فكري و ساير دستگاههاي فرهنگي استان اجرا ميشود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران از برگزاري جشنوارههاي فرهنگي و هنري قصه گويي رضوي و نامهاي به امام رضا(ع) در استان در سالجاري خبر داد.
حجتالاسلام عباسعلي ابراهيمي نيز در اين جلسه يادآور شد: فعاليت در حوزه كودكان ونوجوانان از جايگاه بالايي برخوردار است و در برنامهريزيهاي فرهنگي بايد به اين قشر مهم توجه داشت.
وي با اشاره به اينكه كار با كودك و نوجوانان همانند حك كردن چيزي روي سنگ است كه براي هميشه ثبت ميشود، تصريح كرد: در امور فرهنگي بايد به متن پرداخت.
دبير جشنواره نامهاي امام رضا(ع)در بخش ديگري از سخنان خود با توجه به اهميت فرهنگ رضوي اضافه كرد: دو رويداد مهم فرهنگي در مازندران درباره ترويج فرهنگ رضوي صورت گرفته كه كارهاي شايستهاي در اين دو جشنواره به ثمر نشست.
ابراهيمي متذكر شد: جشنوارههاي رضوي نبايد تنها به عنوان يك فعاليت فرهنگي ديده شوند، بلكه يك تكليف ديني و الهي هستند كه نميتوان آن را تنها در قالب اداري گنجاند البته انجام آن هم براي خادمانش يك توفيق و سعادت محسوب ميشود.
اين مسئول فرهنگي استان با تاكيد بر همكاري هاي مشترك بين دو دبيرخانه جشنواره بينالمللي قصه گويي رضوي و جشنواره نامهاي به امام رضا (ع) اذعان داشت: بايد اين دو جشنواره را با هم ديد و ميتوان در هماهنگي و برگزاري جلسات مشترك در تحقق اهداف حقيقي اين جشنوارهها كه همانا ترويج معارف رضوي است تلاش كرد.
انتهاي پيام/ن۳۰
جمعه|ا|1|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]