واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بيمارستان هاي بروجرد تاريخي مي شوند
بيمارستانهاي بروجرد در حال پيوستن به آثار تاريخي اين شهرستان هستند.
به گزارش
گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران
، جامعه مطلوب و سالم جامعه اي است كه افراد آن از سلامت برخوردار باشندو بحث بهداشت و درمان در دنيا در راس همه امور قرار دارد.
شهرستان بروجرد با جمعيت حدود 400 هزار نفر داراي دو بيمارستان دولتي چمران با قدمت 50 ساله و امام خميني(ره) با قدمتي بالاي 100 سال بوده و داراي بافت قديمي هستند.
در اين راستا يكي از شهروندان بروجردي به خبرنگار باشگاه جوان گفت: بيمارستان امام خميني(ره) با قدمتي صد ساله و نداشتن امكانات مناسب و كمبود تخت پاسخگوي جمعيت مردم شهرستان بروجرد نيست.
اكبر پاپي افزود: امنيت، سلامتي و مقوله درمان يك عزم ملي مي خواهد و دولتمردان و همه مسئولين بايد به سلامت مردم توجه داشته باشند.
وي اظهاركرد: كمبودها موجود در بهداشت و درمان بروجرد به ناچار مردم را روانه شهرهاي همجوار كرده كه خود دردسر ساز و هزينه بر بوده است.
يكي ديگر از شهروندان بروجردي مي گويد: ايام نوروز براي درمان به بيمارستان امام مراجعه كردم اما بخاطر مناسب نبودن وضعيت بيمارستان به درمانگاه ديگري مراجعه كردم.
حسين حسيني با بيان اينكه قدمت دو بيمارستان امام خميني(ره) و چمران از حد استاندارد رد شده و شهر بروجرد نياز به بيمارستاني جديد دارد، ادامه داد: مسئولين بايد بحث بهداشت و درمان بروجرد را جدي گيرند.
وي اذعان كرد: فضاي فعلي بيمارستانها جوابگوي اينكه تخت هاي بيشتري را در اتاق ها جاسازي كرد را ندارند و با توجه اينكه تا به حال چندبار بازسازي شده اند ولي نمي تواند مطابق استانداردهاي روز باشد.
يكي ديگر از شهروندان بروجردي اضافه كرد:فرسودگي از عمده ترين مشكلات بيمارستانهاي بروجرد بوده و از استاندارد هاي لازم برخوردار نيستند.
فاطمه گودرزي گفت: اين بيمارستان ها بدليل فرسودگي ارزش مقاوم سازي ندارند و بايد تغيير كاربري داده شوند.
اين درحالي است كه كلنگ بيمارستان آيت ا...العظمي بروجردي(ره) در سال 86 به زمين زده شد و تمامي بخش ها را ازجمله داخلي و جراحي دارد، اين بيمارستان در 5 طبقه با هزار متر زيربنا ساخته مي شود و مدتي پيش يكي از نمايندگان مردم بروجردگفته بود: گلايه هايي را در رابطه با وضعيت درماني شهر مي شنويم كه حق با آنها بوده چون بيمارستانهاي ما دارند جز آثار تاريخي شهر مي شود.
علاالدين بروجردي افزود: اميدواريم با مجموعه پيگيريها بيمارستان 220 تختخوابي آيت الله العظمي بروجردي كه نيمي از راه را طي كرده و به سمت مراحل تكميلي مي رود با سرعت بيشتري انجام شود.
وي اظهاركرد: اگر اعتبارات آن به هنگام برسد پايان سال 91 قابل بهره برداري است.
رئيس شبكه بهداشت و درمان شبكه بهداشت بروجرد در اين راستا گفت: بيمارستان امام خميني با 150 تخت مصوب هم اكنون داراي 100 تخت فعال است و بيمارستان شهيد چمران نيز با قدمتي بالاي 50 سال با 300 تخت مصوب هم اكنون با 170 تخت فعاليت مي كند.
محسن صيرفي افزود: با توجه به جمعيت 400 هزار نفري شهرستان بروجرد بيمارستان ها و امكانات موجود شبكه بهداشت و درمان اين شهر جوابگوي نيازهاي مردم نيست و بيمارستان هاي اين شهر نيز با قدمتي بالا از نظر ساختماني با مشكل مواجه هستند .
وي اظهاركرد: با ساخت بيمارستان آيت الله بروجردي و وارد شدن آن به چرخه درماني، از بار اين بيمارستان هاي موجود كاسته مي شود و مي توان بيمارستان هاي موجود را نيز مورد بهينه سازي قرار داد.
رئيس شبكه بهداشت ودرمان بروجرد تصريح كرد: سيستم درماني شهرستان جوابگو نبوده و بايد هر چه سريع تر بيمارستان آيت الله بروجردي (ره) وارد چرخه درمان شود.
صيرفي ادامه داد: وضعيت بدهي بيمارستانها به حداقل رسيده و بخش هاي جديدي در آنها راه اندازي شده ولي با توجه به شرايط ، جمعيت و پتانسيل اين بيمارستانها جوابگو و شايسته مردم نيستند.
معاون استاندار لرستان نيز گفت: ساخت بيمارستان آيت الله بروجردي بروجرد نيز طبق برنامه زمانبندي در دو سال اخير شتاب بيشتري به خود گرفته است كه در سال 1392 به بهره برداي مي رسد.
سجادزمعين افزود: بيمارستانهاي ديگر اين شهرستان نيز بايد مرمت و بازسازي شود.
دوشنبه|ا|28|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]