واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: امسال 45 هزار تن سازه دريايي در خليج فارس نصب مي شود
مديرعامل شركت تاسيسات دريايي ايران از نصب 45 هزار تن سازه دريايي در خليج فارس در سال 91 خبر داد و گفت: سال گذشته جهش 200 درصدي در اجراي پروژه ها داشتيم.
به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، مديرعامل شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران ديروز(چهارشنبه 23 فروردين) در نشست خبري گفت: فعاليت هاي در حال اجراي اين شركت در سه محور حفاري چاه ها، ساخت جكت و سازه ها و لوله گذاري در دريا براي انتقال گاز به پالايشگاه ها و ساحل تقسيم بندي مي شود.
علي طاهري مطلق در تشريح فعاليت هاي اجرا شده از سوي از اين شركت در سال 90 گفت: سال گذشته جهش 200 درصدي در اجراي پروژه هاي اين شركت ايجاد و سال گذشته به عنوان سال جهش بزرگ در شركت نام گذاري شد، ضمن آنكه در بيشتر بخش ها از جمله لوله گذاري و مهندسي در شركت به 100 درصد خودكفايي رسيديم.
طاهري مطلق تصريح كرد: با وجود محدوديت هاي مالي در سال گذشته، امسال با توجه به پيگيري مسائل مالي در وزارت نفت دورنماي خوبي در زمينه تامين منابع مالي مورد نياز پروژه ها پيش بيني مي شود.
وي در تشريح روند تامين تجهيزات پروژه هاي فازهاي 35 ماهه پارس جنوبي گفت: نخستين جكت پروژه هاي فازهاي 35 ماهه كه مربوط به فاز 21 بود، از سوي شركت تاسيسات دريايي ساخته و فروردين ماه در محل نصب و امروز نيز عمليات نصب جكت فاز 19 در دريا آغاز شد.
طاهري مطلق از برنامه ريزي براي 625 كيلومتر لوله گذاري از سوي اين شركت در سال 91 خبر داد و افزود: سال گذشته بيش از 400 كيلومتر لوله گذاري در دريا انجام شد؛ اين در حالي است كه اين ميزان در سال 89، 350 كيلومتر بود.
وي ظرفيت لوله گذاري شركت تاسيسات دريايي در دريا را روزانه پنج كيلومتر اعلام و تصريح كرد: ظرفيت هاي خالي براي لوله گذاري در دريا داريم و به هر ميزان كه پروژه به ما ابلاغ شود، مي توانيم آن را انجام دهيم.
مديرعامل شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران، جمع كل سازه هاي ساخته شده در سال گذشته در يارد خرمشهر را 25 هزار و 500 تن اعلام و تصريح كرد: در سال جاري نصب 45 هزار تن تجهيزات برنامه ريزي شده است.
طاهري تصريح كرد: در زمينه برنامه هاي شركت در تامين تجهيزات بخش خشكي جلو هستيم و براي تامين و ساخت تجهيزات دريايي نيز هيچ مشكلي نداريم.
مديرعامل شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران ارزش كالاهاي خريداري شده از سوي اين شركت در سال 90 را بيش از 800 ميليون يورو اعلام كرد و افزود: سال گذشته 500 پكيج كالا خريداري شد و هم اكنون نيز هيچ مشكلي در تامين كالاها و اقلام مورد نياز وجود ندارد، ضمن آن كه از روش هاي مختلفي براي تامين كالا استفاده مي شود.
طاهري مطلق حجم پروژه هاي اجرا شده از سوي اين شركت در سال گذشته را حدود 1.8 ميليارد دلار اعلام كرد و گفت: پيش بيني مي شود حجم اجراي پروژه ها در اين مجموعه در سال 91 افزايش يابد.
وي همچنين درباره پروژه هاي اين شركت در بخش بين المللي گفت: پروژه مشتركي كه با كشور ونزوئلا داشتيم، از پيشرفت خوبي برخوردار است و به درخواست رسمي شركت نفت ونزوئلا، شركتي نيز در اين كشور تاسيس كرديم و هم اكنون در آستانه قرارداد خوبي با كشور ونزوئلا هستيم.
اين مقام مسئول، پيشرفت اجرايي پروژه هاي نفت و گاز فراساحلي در هند را مطلوب ارزيابي و تصريح كرد: در آينده نزديك اجراي پروژه هاي جديد نفتي در كشورهاي حوزه آمريكاي جنوبي، آسياي ميانه و آفريقا در دستور كار قرار گرفته است و با توسعه فعاليت هاي خود به يكي از رقباي اصلي شركت هاي بزرگ بين المللي تبديل خواهيم شد.
حفاري 33 حلقه چاه در مناطق مرزي كشور
معاون مهندسي و تامين شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران نيز در اين نشست در تشريح پروژه هاي در دست اجراي اين شركت در بخش بالادستي گفت: براي نخستين بار حفاري 30 حلقه چاه در ميدان رشادت به صورت يكپارچه به شركت ما واگذار شد.
غلامعباس جوكار افزود: بر اساس برنامه، پس از انجام حفاري، ظرفيت توليد نفت در ميدان رشادت از هشت تا 10 هزار بشكه به 70 هزار بشكه افزايش خواهد يافت.
وي ارزش قرارداد حفاري 30 حلقه چاه در ميدان رشادت را 264 ميليون يورو اعلام و تصريح كرد: زمان اجراي اين پروژه 44 ماه در نظر گرفته شده است و بر اساس پيش بيني زودتر از اين زمان به بهره برداري خواهد رسيد، ضمن آن كه دكل حفاري مورد نياز در اين پروژه از سوي شركت فلات قاره تامين و ارديبهشت ماه در محل مستقر خواهد شد.
معاون مهندسي و تامين شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران حفاري 33 حلقه چاه در مناطق مرزي كشور را از ديگر پروژه هاي اين شركت در بخش خشكي معرفي و تصريح كرد: مناقصه واگذاري اين پروژه از سوي شركت مناطق مركزي برگزار شده و هم اكنون در مراحل نهايي است كه اميدواريم اجراي اين پروژه به صورت يكپارچه نيز به شركت ما واگذار شود.
پيش ساخته كردن تجهيزات موردنياز فازهاي پارس جنوبي
معاون اجرايي شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي ايران نيز در اين نشست با بيان اين كه قطعه هاي موردنياز فازهاي 35 ماهه ميدان گازي پارس جنوبي به صورت پيش ساخته به يارد خرمشهر حمل مي شود، افزود: با استفاده از اين روش زمان ساخت تجهيزات كاهش خواهد يافت.
مسعود رهبري در باره فعاليت هاي اين شركت براي ساخت تجهيزات مورد نياز فازهاي 35 ماهه پارس جنوبي گفت: علاوه بر نصب دو جكت فازهاي 21 و 19، برخي از متعلقات پروژه فازهاي 12، 17 و 18 پارس جنوبي از پايان سال گذشته تا كنون در حال نصب است، همچنين در پايان هفته جاري يكي از تجهيزات فاز 12 در محل نصب مي شود.
وي تصريح كرد: هم اكنون دو شناور نصاب به صورت موازي در فازهاي پارس جنوبي در حال فعاليت هستند و ترافيك كار در يارد خرمشهر براي ساخت تجهيزات اين فاز به گونه اي است كه با كمبود پايلوت براي انتقال تجهيزات به خليج فارس رو به رو هستيم و ترافيك بارج ها و يدك كش ها در اروندرود تشكيل شده است.
رهبري ادامه تكميل نصب جكت هاي تجهيزات پروژه فازهاي 12، 17 و 18، جكت فازهاي 19، 20 و 21 و فروزان همچنين نصب سازهها و تجهيزات فاز 14 تا 16 را از برنامه هاي اين شركت در سال جاري اعلام كرد.
معاون اجرايي شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي با بيان اين كه نيمه نخست امسال دو عرشه اصلي فازهاي 17، 18 و 12 نصب خواهد شد، اظهار اميدواري كرد كه اتصال دو عرشه به پالايشگاه در نيمه دوم سال نهايي شود، همچنين سه عرشه ديگر اين سه فاز در نيمه دوم سال جاري نصب ميشود.
به گفته رهبري، بارگيري اين عرشهها از خرداد امسال شروع خواهد شد.
پايان لولهگذاري پروژه هاي تاسيسات دريايي تا سال 92
مجري فاز 12 پارس جنوبي در شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي نيز، از پايان لوله گذاري فاز 12 به عنوان بزرگ ترين فاز پارس جنوبي به طول 450 كيلومتر در 22 فروردين امسال خبر داد، گفت: امسال تا 15 ارديبهشت لوله گذاري فاز 17 به پايان مي رسد و از 20 ارديبهشت لوله گذاري فاز 18 آغاز مي شود.
محمدرضا بهاري با بيان اين كه ماهيانه لوله گذاري يك فاز انجام ميشو، افزود: عمليات كوتينگ در دو خط توليدي فعال است و بر اساس برنامه تا شهريور 92 ساخت كل خط لوله به پايان مي رسد.
پنجشنبه|ا|24|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]