واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: مديرعامل آبفاي هرمزگان تاكيد كردتحقق طرح فاضلاب، آرزوي شهروندان بندرعباسي
دنياي اقتصاد – بندرعباس - كاظم محمديان: مديرعامل شركت آب و فاضلاب هرمزگان تحقق طرح فاضلاب در اين استان را آرزوي شهروندان اين استان دانست و بر ضرورت اجراي اين طرح تاكيد كرد.
مهندس حسين خادمي در بازديد مدير كل روابط عمومي آبفاي كشور و جمعي از خبرنگاران حوزه وزارت نيرو، از تصفيه خانه فاضلاب بندرعباس با اعلام اين مطلب تكميل اين طرح را مستلزم تامين منابع مالي دانست و گفت: بافت نامناسب شهري، بالا بودن هزينههاي اجراي طرح فاضلاب و عدم تامين اعتبار كافي از عمدهترين چالشهاي پيش روي طرح فاضلاب اين شهر است. به گزارش روابط عمومي آب و فاضلاب استان، خادمي تصريح كرد: در اين استان به علت بالابودن سطح آب زير زميني و نفوذ ناپذيري زمين، فاضلابها در معابر، خيابانها و كوچهها رها شده كه با توجه به گرمي هوا موجب بروز بسياري از بيماريهاي خطرناك ميشود. همچنين فاضلابهاي اطراف منازل امكان زندگي را در برخي از محلات براي ساكنين آن غير ممكن كرده است. خادمي اضافه كرد: با وجود چالشهاي پيش رو، رفع اين معضل توجه ويژه مسوولان استاني و وزارت نيرو نسبت به اولويت اجراي طرحهاي فاضلاب در شهرهاي ساحلي را ميطلبد.
وي با اشاره به آغاز اجراي طرح فاضلاب در سال 73 گفت: تاكنون از 1290 كيلومتر شبكه جمعآوري فاضلاب 670 كيلومتر آن اجرا شده است و از شش ايستگاه بالابر چهار ايستگاه بالابر اجرا شده و ايستگاه ديگر بايد اجرا شود. خادمي افزود: ساخت مدول اول تصفيه خانه با ظرفيت متوسط 72 هزار متر مكعب در روز به پايان رسيده و در مدار بهرهبرداري قرار دارد. اين مقام مسوول با اشاره به اينكه جمعيت تحت پوشش اين طرح در سالهاي شروع بهرهبرداري 336 هزار نفر و در سال مقصد1410 به 763 هزار نفر بالغ خواهد شد، گفت: طول كل لولهگذاري شبكه جمعآوري حدود 1290كيلومتر است و تاكنون 670 كيلومتر لولهگذاري شبكه جمعآوري انجام شده است. وي همچنين اعتبار هزينه شده براي اجراي اين طرح را يك هزار و 70 ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: اتمام اين طرح نيازمند يك هزار و 740 ميليارد ريال اعتبار است كه با تامين اعتبار اين طرح تا پايان برنامه پنجم توسعه به بهرهبرداري خواهد رسيد. مديرعامل آبفاي هرمزگان اظهار كرد: در حال حاضر 64 درصد از جمعيت شهر بندرعباس داراي شبكه جمعآوري فاضلاب است. همچنين تعداد كل انشعابات مورد نياز شهر بندرعباس 110 هزار فقره است كه از اين تعداد تاكنون 66هزار فقره انشعاب فاضلاب خانگي به سيستم شبكه جمعآوري فاضلاب شهر وصل و حدود 44 هزار فقره ديگر تا زمان افق طرح باقي مانده است. به گفته وي، تصفيه خانه فاضلاب بندرعباس داراي دو مدول بوده كه فرآيند تصفيه در آن به روش لجن فعال است و ظرفيت حداكثر مدول اول تصفيه خانه براي جمعيت 320 هزار نفر يا دبي متوسط 72 هزار متر مكعب در شبانه روز در نظر گرفته شده است.
شنبه|ا|27|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]