تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837014716
نظاميگري آمريكا؛ كانون نا امني جهاني
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: نظاميگري آمريكا؛ كانون نا امني جهاني
آمريكا با دو پرونده ناكام هجوم نظامي به عراق و افغانستان با صدها ميليارد دلار هزينه و دهها هزار كشته غيرنظامي، اكنون درپي گسترش حضور جنگي خود با استفاده از نيروهاي عمليات ويژه در مناطق مختلف جهان است.
دريادار «ويليام اچ. مك راون» فرمانده يگان عمليات ويژه آمريكا خواستار هرچه گستردهتر شدن قلمرو كاري اين نيرو خارج از قلمرو عادي آرايش نظامي وزارت دفاع آمريكا (پنتاگون) شده است.
اين نيرو با سابقه يك دهه فعاليت در 70 كشور بويژه مناطقي كه در سياست خارجي آمريكا خطرساز تعريف شده است، عمليات جنگي انجام ميدهد كه در آخرين مورد به فرماندهي مك راون، «اسامه بن لادن» سركرده القاعده را ماه مه 2011 در پاكستان هدف قرار داد.
نيويورك تايمز نوشت: در شرايط كنوني كه دولت آمريكا بودجه پنتاگون را كاهش داده و از اعزام انبوه نيرو به خارج از كشور پرهيز ميكند و همچنين ديگر مقبوليت مردمي براي اشغالگريها نيز وجود ندارد، طرح «مك راون» مدلي جديد از ميادين رزمي آمريكا ارائه ميدهد. وي ميخواهد، اختيار عمل و خودمختاري بيشتري براي آرايش نيروها و تجهيزات جنگي در نقاطي داشته باشد كه طبق برآوردهاي اطلاعاتي و با احتساب تحولات جهاني، حساسترين مناطق به شمار ميآيند.
اين مناطق بويژه در آسيا، آفريقا و آمريكاي لاتين در يك دهه گذشته كمتر شاهد اين حضور نظامي بوده است.
به نوشته اين روزنامه، در حالي كه باراك اوباما و پنتاگون استفاده از «نيروهاي عمليات ويژه» را مناسبترين راه ميدانند، اما فرماندهان منطقهاي پنتاگون و وزارت خارجه آمريكا با اين طرحها مخالف هستند.
فرماندهان منطقهاي پنتاگون بر اين باورند كه گسترش حيطه كاري نيروي عمليات ويژه، حوزه اقتدار عمل آنان را ميكاهد. همچنين برخي سفرا در مناطق بحراني جهان هم ميگويند كه اعزام كماندوها به اين مناطق، نقض حاكميت ملي كشورها است و مصداق آن هم تيره شدن روابط دو كشور پاكستان و آمريكا پس از كشته شدن بن لادن در عمليات نيروهاي ويژه است. دولت، نيروهاي مسلح و كنگره آمريكا معتقدند كه فرماندهي نيروهاي مشترك با اعمال نيروي گروههاي فشار، طرح گسترش حوزه كاري نيروي عمليات ويژه را پيشنهاد داده است.
طرح هزينههاي وزارت دفاع آمريكا چندي پيش منتشر شد و در آن افزايش بودجه و پرسنل فرماندهي عمليات ويژه پيش بيني شده است، در حالي كه ديگر بخشهاي نظامي بايد كاهش بودجه را تحمل كنند.
نيويورك تايمز افزوده است: هنوز هيچ تصميمي راجع به پذيرش پيشنهاد مك راون گرفته نشده است.
در راهكارهاي جديد، پيش بيني شده كه 12 هزار نيروي عمليات ويژه با توجيه حمله به اهداف تروريستي، آزاد سازي گروگانها، مأموريت آموزشي، ارتباطاتي و جمعآوري اطلاعات، در مناطق مختلف جهان بمانند.
در يك دهه گذشته 80 درصد مامويت اين نيروها در خاورميانه و جنوب غرب آسيا متمركز بوده است. شمار فعاليت روزانه آنان در اين مدت بيش از 12 هزار نيرو بوده است كه 80 درصد در خاورميانه مستقر بودهاند و سربازان بازگشته از عراق هم به مناطقي كه آمريكا نيرو نداشته، اعزام شدهاند.
مك راون همچنين ميخواهد اختيار عمل اعزام واحدها به نقاط حساس جهان را بدون انجام مراحل رسمي پنتاگون داشته باشد.
فرماندهي نيروهاي عمليات ويژه مدعي شده است كه ماموريتها را با نمايندگان ديپلماتيك هر كشور هدف اعزام، هماهنگ خواهد كرد، در حالي كه عمليات كشتن بن لادن را بدون اطلاع مقامات پاكستان انجام داد.
*جنگ افروزي راهبردي
در چنين شرايطي كه يك كانال تلويزيوني روسيه با اشاره به جنگهايي كه آمريكا در دهههاي اخير در جهان برافروخته است، ميگويد: جنگ افروزي سياست راهبردي دولت آمريكا و تأمينكننده منافع اين كشور است.
كانال تلويزيوني «ان.تي.وي» در يك برنامه سياسي ويژه افزود: آمريكا ميداند كه فقط جنگ ميتواند اقتصادش را تقويت كند.
در اين برنامه گفته شد:هرگاه آمريكا دچار مشكلات داخلي فراگير و گستردهاي ميشود، جنگ جديدي را در آسيا يا اروپا آغاز ميكند تا توجه افكار عمومي اين كشور را به مسائل خارجي منحرف كند. كانال «ان.تي.وي» خاطرنشان كرد: چنين واقعيتي را در جنگ با يوگسلاوي سابق در سال 1999 شاهد بوديم و آمريكا به همين دليل جنگ با عراق را در سال 2003 آغاز كرد. منبع خبري روسي سپس به سياستهاي خصومت جويانه آمريكا عليه ايران به ويژه تحريم يكجانبه بانك مركزي كشورمان اشاره و اضافه كرد: آمريكا از ايران كينه عميقي به دل دارد.
كانال تلويزيوني روسي با اشاره به تسخير لانه جاسوسي توسط دانشجويان پيرو خط امام(ره) در سالهاي نخست پيروزي انقلاب اسلامي گفت: آمريكا از آن واقعه به شدت كينه به دل گرفت، زيرا كه ايران در سطح جهاني آمريكا را تحقير كرد و هيچكس تاكنون نتوانسته بود پوزه واشنگتن را اينچنين به خاك بمالد.
در ادامه گزارش گفته شد: آمريكا عمليات بزرگي را براي آزادي گروگانها آغاز كرد، اما كماندوهاي آمريكايي در «طبس» گرفتار قهر طبيعت شدند و در برخورد بالگردها با يكديگر، هشت نظامي آمريكا كشته شدند و بقيه با به جاي گذاشتن چندين فروند بالگرد و تجهيزات پيشرفته فرار كردند.
«ان.تي.وي» يادآوري كرد گروگانهاي آمريكا بيش از 400 روز در ايران در اسارت بسر برده و سپس آزاد شدند.
كانال روسي در ادامه اين برنامه با اشاره به حمايت بيچون و چراي آمريكا از رژيم صهيونيستي اعلام كرد: وارد كردن اتهام به فعاليت هستهاي ايران توسط آمريكا در حالي است كه اسرائيل زرادخانه بزرگ اتمي دارد.
در اين گزارش خاطرنشان شد كه اسرائيل از امضاي پيمان «ان.پي.تي» خودداري ميكند و به همين دليل متعهد به بازرسي برنامه هستهاي خود توسط آژانس بين المللي انرژي اتمي نيست و در همين حال در ايران، هزاران ساعت بازرسي از تأسيسات هستهاي صورت گرفته است كه نشان ميدهد برنامه هستهاي ايران فاقد سمت و سوي نظامي است.
*كانون تهديدها و ناامنيها
«غالي حسن» تحليلگر استراليايي نيز با تأكيد بر اينكه اسرائيل و آمريكا هر دو زرادخانه بزرگ هستهاي دارند و آمريكا تنها كشور استفادهكننده از سلاح هسته اي است، خاطرنشان كرد: اسرائيل و آمريكا كانون خطرات و ناامنيهاي هستهاي در جهان هستند.
اين تحليلگر استراليايي در مقالهاي كه پايگاه خبري «جنبش عدالت جهاني» مالزي آن را منتشر كرد، آورده است: اسرائيل پيمان منع تكثير سلاحهاي هستهاي را امضا نكرده است و خطري براي كشورهاي جهان محسوب ميشود. وي تصريح ميكند: آمريكا قصد دارد ايران را از حق فعاليتهاي صلحآميز هستهاي محروم كند، اما در مقابل چشم خود را بر روي زرادخانه هستهاي اسرائيل بسته است. در واقع رسانههاي غربي تلاش ميكنند تا توجه جهانيان را از كانون خطر واقعي كه اسرائيل است، به سوي ايران منحرف كنند كه حتي يك بمب هستهاي هم ندارد و تاكنون نه كشوري را اشغال كرده و نه به كشوري تهاجم كرده است.
اين تحليلگر سياسي استراليايي با تاكيد بر اينكه فشار بر ايران براي بازگرداندن سلطه غرب به منطقه است، مينويسد: علاوه بر تحريمها و مجموعهاي از عمليات تروريستي عليه ملت ايران، اسرائيل و آمريكا ايران را به اقدام خصمانه تهديد ميكنند. ايران به طرز ناعادلانهاي به پيگيري برنامه نظامي هستهاي متهم شده و به عنوان تهديد براي صلح و ثبات جهاني معرفي ميشود. وي در مقاله خود مينويسد: اين اتهامات كه از سوي اسرائيل و آمريكا ساخته ميشود با، استفاده از رسانههاي صهيونيستي نيز تبليغ ميشود. «بيبيسي»، رسانههاي «روپرت مرداك» صهيونيست، الجزيره، نيويورك تايمز و ديگر رسانههاي غربي، سالهاست كه ايران را هدف اصلي حملات تبليغي خود قرار دادهاند. جنگ رسانهاي در واقع دومين جبههاي است كه اسرائيل و آمريكا عليه ايران باز كردهاند. وي در ادامه، رژيم صهيونيستي را اصليترين خطر براي منطقه و جهان دانست و نوشت: بر اساس نظرسنجي اخير كه در ميان شش كشور عربي مصر، اردن، لبنان، مراكش، عربستان سعودي و امارات متحده عربي از سوي دانشگاه «مريلند» انجام شده است، 88 درصد پاسخگويان عرب، آمريكا و 77 درصد نيز اسرائيل را در رتبههاي اول و دوم تهديد براي امنيت منطقه دانستهاند. موسسه نظر سنجي «يورو بارومتر» وابسته به كميسيون اروپا نيز اسرائيل را بزرگترين تهديد صلح جهاني دانسته است. بنابراين، اين «اسرائيل است كه بايد هدف تحريمها قرار گيرد نه ايران.» «غالي حسن» ميافزايد: اينكه ايران علي رغم گزارشهاي آژانس و نهادهاي اطلاعاتي غربي مبني بر نداشتن برنامه هستهاي نظامي، همچنان تهديد ميشود، نشان ميدهد كه برنامه هستهاي ايران فقط بهانهاي براي فشار بر اين كشور است. آمريكا و اسرائيل اين موضوع را بهانه قرار دادهاند تا منطقه را به دوران قبل كه سلطه بلامنازعي داشتهاند، بازگردانند و ايران بزرگترين مانع در برابر اين استراتژي است.
*جنگطلبي آمريكا
از سوي ديگر، «ليو يان» يك ژنرال ارتش خلق چين، سياستهاي جنگ طلبانه آمريكا را به شدت به باد انتقاد گرفت و گفت: ما نبايد چشمان خود را بر روي مسائل و مشكلات سوريه و ايران ببنديم.
«ليو» كه عضو آكادمي علوم نظامي چين است با اشاره به اوضاع خاورميانه افزود: جنگهايي كه آمريكا بر منطقه تحميل كرده، نه فقط مشكلاتي در ابعاد فجايع بشري به وجود آورده است، بلكه ماشه را بين جنگ سالاران كشيده و ما (چين) بايد در اين ارتباط واكنش نشان دهيم. وي كه اظهاراتش در روزنامه «مردم» منتشر شد، اظهارداشت: برخي قدرتهاي مسلط جهاني شرايط را طوري فراهم كردهاند كه بتوانند به هر كشوري كه دوست دارند حمله ور شوند. وي با انتقاد از نقش و جايگاه ضعيف سازمان ملل گفت: جنگطلبان ميتوانند براساس تمايلشان لشكركشي راه بيندازند و كسي هم نميتواند از آنها در اين مورد كه اين جنگ درست است يا غلط ، سؤالي بكند.
وي با ابراز تاسف از اينكه آمريكا باعث شده روابط بينالملل امروزي به قانون جنگل شبيه شود، افزود: طبيعت و منطق امپرياليسم تغييري نكرده است. هنوز جنگ، راهزني و دخالتها براي منافع كاپيتاليستي وجود دارد. ما اينها را در جنگهاي اخير مشاهده ميكنيم.
وي با اشاره به مقاومت سوريه و ايران در مقابل رفتارهاي يك جانبه گرايانه آمريكا، تاكيد كرد: برخي قدرتها به راحتي سازمان ملل را در صورتي كه قطعنامهاي به نفع آنان نباشد، انكار ميكنند. وي تصريح كرد: سازمان ملل نيازمند اصلاحات اساسي است.
اين ژنرال چيني در پاسخ به سؤالي در مورد سياست چين در قبال تحولات جهاني گفت: بسياري از منافع چين با خاورميانه گره خورده است.
وي با اشاره به اينكه در حدود يك پنجم نفت جهان از تنگه هرمز ميگذرد و چين بزرگترين خريدار انرژي از ايران است، افزود: اگر واردات امن نفت چين برهم بخورد، روند توسعه صلحآميز اين كشور دستخوش تاثيرات منفي خواهد شد. عضو آكادمي علوم نظامي چين تاكيد كرد: بنابر اين ما نبايد چشمان خود را بر روي مسائل و مشكلات سوريه و ايران ببنديم. وي تصريح كرد: من زماني با يك نويسنده آمريكايي صحبتي داشتم و او ميگفت كه هدف از جنگ عراق و ليبي، ضربه زدن به چين بوده است.
وي با اشاره به اينكه اين فرد آمريكايي در اقامه دليل ميگفت كه تا سال 2020 ، نسبت ميزان نفت وارداتي چين از 55 درصد به 70 درصد خواهد رسيد كه بيشتر آن از خاورميانه و شمال آفريقا تأمين خواهد شد، گفت: اقدامات آمريكا در اين مناطق از جهان، بخشي از سياستهاي ضدچين است. ليو تاكيد كرد: حتي اگر اين مسأله نظر شخصي يك آمريكايي باشد، ما ( چين ) نبايد در اين مورد خونسرد و بي تفاوت باشيم.
فروشنده بزرگ تسليحات
از ديگر سو، يك وب سايت تامين كننده تسليحات در آمريكا با انتشار اطلاعاتي از رشد صدور مجوزهاي پنهاني حمل سلاح و افزايش فروش تسليحات در دوره اوباما، رئيسجمهور آمريكا را بزرگترين فروشنده سلاح در آمريكا معرفي كرد.
روزنامه آمريكايي «هافينگتون پست» نوشت: يكي از سايتهاي اينترنتي تأمين كننده تسليحات در آمريكا موسوم به « Ammo.net» با اشاره به اينكه فروش تسليحات گرم و درخواستهاي مربوط به صدور مجوزهاي پنهاني حمل سلاح از زمان رياست باراك اوباما رئيسجمهوري آمريكا در كاخ سفيد به بالاترين ميزان خود رسيده است، اعلام كرد كه اوباما بزرگترين فروشنده سلاح در آمريكا محسوب ميشود. وب سايت « Ammo.net» در گزارشي با عنوان «باراك اوباما؛ بزرگترين فروشنده سلاح در آمريكا» با اشاره به اينكه خصومت اوباما در قبال صاحبان سلاح يكي از فاكتورهاي كليدي و مهم پشت پرده رونق مالي چند سالهاي است كه صنعت تسليحاتي آمريكا از آن بهره مند ميشود، نوشته است: از انتخابات رياست جمهوري سال 2008 ميلادي تاكنون، در مقايسه با گذشته، مردم بيشتري در آمريكا درصدد خريد سلاح و مهمات هستند و اين به معناي افزايش گسترده فروش توليدكنندگان تسليحات و مهمات و افزايش ميلياردها دلار در مجموعههاي مالياتي ايالتي و فدرال آمريكا و صدور مجوزهاي پنهاني جديد حمل سلاح براي صدها هزار آمريكايي است.
اين وب سايت تسليحاتي آمريكا در ادامه اين سؤال را مطرح كرده است: بنابراين، آيا صنعت تسليحاتي آمريكا بايد از رئيسجمهور اوباما براي دور دوم انتخابات رياست جمهوري حمايت كند يا خير؟!
وب سايت « Ammo.net» در قالب اطلاعاتي گرافيكي نشان داده است كه از زمان رياست جمهوري اوباما ميزان مالياتها بر تسليحات و مهمات جديد آمريكا تا حدود 48 درصد افزايش داشته است و ايالتهاي «كاروليناي شمالي»، «آيوا» و «يوتا» نيز بيش از 100 درصد افزايش فروش تسليحاتي داشته اند.
اين وب سايت به نقل از مديرعامل «انجمن ملي سلاح آمريكا» نوشته است: حمايت و طرفداري ظاهري اوباما از تفنگداران و بيميلي وي به تنظيم قوانين تسليحاتي، بخشي از توطئه گسترده رئيسجمهوري آمريكا براي فريب راي دهندگان آمريكايي (براي پيروزي در دور دوم انتخابات) و پنهان كردن نيات واقعي خود براي نابود كردن متمم دوم قانون اساسي آمريكا در دور دوم رياست بر كاخ سفيد است.
بر اساس متهم دوم قانون اساسي آمريكا، داشتن يك نيروي منظم شبه نظامي مردمي براي امنيت يك كشور آزاد ضروري است و حق مردم براي حمل و نگهداري سلاح، محترم شمرده ميشود.
وب سايت « Ammo.net» در ادامه به نقل از مدير عامل «انجمن ملي سلاح آمريكا» آورده است: استراتژي رئيسجمهور براي ما كاملا واضح است؛ استراتژي او انتخاب مجدد در انتخابات رياست جمهوري و متعاقب آن، اشتغال به از بين بردن و نابود كردن آزاديهاي تسليحاتي و حذف متمم دوم از منشور حقوق بشر قانون اساسي است.
هافينگتون پست در ادامه نوشت: با اين وجود، اوباما هيچ اقدامي را در راستاي تحميل قوانين بيشتر (به صنعت تسليحاتي) اتخاذ نكرده و حتي با امضاي قانوني كه مجوز حمل سلاح توسط مردم آمريكا در داخل پاركهاي ملي را مجاز ميداند، حقوق تسليحاتي مردم آمريكا را بسط داده است.
چهارشنبه|ا|17|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]
-
گوناگون
پربازدیدترینها