واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: در سكوت مسئولان وزارت كشور صورت گرفت؛ پاسخ به شبهه سايت مهدي هاشمي در مورد آمار راي دهندگان تهران
سايت منسوب به مهدي هاشمي با جمع تعداد واجدين شرايط استانهاي تهران و البرز و كاهش 2 ميليوني آن نسبت به سال 88، نتيجه گرفته بود كه تعداد واجدين شرايط كمتر از ميزان واقعي اعلام شده است، اين در حاليست كه ...
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، صبح ديروز يكي از سايتهاي خبري دروغ پرداز كه منتسب به مهدي هاشمي است، شبههاي را در خصوص صحت انتخابات و ميزان مشاركت اعلام شده از سوي وزارت كشور اعلام كرد.
قضيه از اين قرار بود كه طبق نقل خبرگزاريها از تمدن، استاندار تهران و براتلو، رئيس ستاد انتخابات استان تهران، تعداد واجدين شرايط شركت در انتخابات در تهران 5 ميليون و 400 هزار نفر عنوان شده بود.
از سوي ديگر آمار واجدين شرايط رأي دادن در استان البرز حدود يك ميليون و 300 هزار نفر اعلام شده بود و اين در حالي است كه آمار واجدان شرايط شركت در انتخابات رياست جمهوري خرداد 88، حدود 8 ميليون و 700 هزار نفر بود.
سايت مذكور با جمع تعداد واجدين شرايط استانهاي تهران و البرز فعلي و كاهش 2 ميليوني آن نسبت به سال 88 نتيجه گرفته بود كه تعداد واجدين شرايط كمتر از ميزان واقعي اعلام شده است تا بدين وسيله درصد مشاركت بالاتر از مقدار واقعي به نظر برسد.
اين در حالي است كه فرض اوليه اين سايت از يك اشتباه بزرگ سرچشمه ميگيرد و آن اينكه آمار 5 ميليوني واجدين شرايط رايدادن مربوط به شهر تهران و نه استان تهران بوده است، بنابراين تعداد راي دهندگان ورامين، فيروزكوه، دماوند، رباط كريم، شهريار، نظر آباد و ... در حساب و كتاب سايت مذكور فراموش شدهاند!
يك حساب ساده هم براي پي بردن به اشتباه - يا غرض ورزي - اين مطلب كافيست؛ چرا كه طبق آمار فعلي تعداد آراي شمارش شده شهر تهران حدود دو ميليون و 200 هزار راي است كه با در نظر گرفتن مشاركت 48 درصدي اعلام شده، تعداد كل واجدين شرايط حدود چهار ميليون و 600 هزار نفر قابل محاسبه است كه با در نظر گرفتن آراي شمارش نشده، به همان عدد بيش از 5 ميليوني اعلام شده مي رسيم.
البته عدم تصحيح آمار ارائه شده از سوي استاندار و رئيس ستاد انتخابات استان تهران كه در مصاحبه هاي جداگانه آمار شهر تهران را به جاي استان تهران داده اند، جاي سوال دارد.
شيطنت انتخاباتي سايت مهدي هاشمي و سكوت مسئولان
به محض طرح اين شبهه از سوي سايت مذكور، بلافاصله سايتهاي ضد انقلاب آن را به خبر اول خود تبديل كردند و مدعي تقلب و مهندسي آراء در انتخابات مجلس نهم شدند.
اين در حالي بود كه همه آمارهاي استفاده شده از سوي اين سايت پيش از انتخابات اعلام شده بود، بنابراين به نظر ميرسد تهيه و تنظيم اين مطلب و آمار جعلي آن پيش از انتخابات صورت گرفته است تا يك روز بعد از حضور مردم پاي صندوقهاي راي شيريني آن را در كام مردم تلخ كند.
اما تعجب آور اينست كه مسئولان وزارت كشور از ديروز تاكنون تمايلي به پاسخ به اين شبهه سايتهاي ضد انقلاب نشان نميدهند و در تماسهاي مكرري كه با حسنعلي نوري، جانشين ستاد انتخابات وزارت كشور در خصوص اين اتهام برقرار شد، وي از ارائه هر گونه پاسخ امتناع ورزيد و در نهايت سايتهاي خبري بدون همكاري مسئولان امر، اقدام به پاسخدهي به اين شبهه كردند.
دوشنبه|ا|15|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]