واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: استاندار خراسان رضوي خبر داد؛ افزايش ۲ برابري اصلاح روشهاي آبياري در سال آينده
استاندار خراسان رضوي توسعه بخش كشاورزي را يكي از اولويت هاي مهم استان عنوان كرد.
ايلنا: استاندار خراسان رضوي در جلسه ستاد اجرايي كارگروه توسعه بخش كشاورزي گفت: بنا بر نتايج اوليه سرشماري در استان، جمعيت روستايي يك درصد افزايش داشته است كه اين امر لزوم توجه بيش از پيش به روستاها را آشكار ميسازد.
به گزارش خبرنگار ايلنا از مشهد، وي با اشاره به نامگذاري سال گذشته در خراسان رضوي با عنوان سال توسعه و رسيدگي همه جانبه به روستاها، گفت: اين موضوع باعث توجه بيشتر مسوولان به روستاها و ارتقاي خدمت رساني به اين مناطق شد.
استاندار خراسان رضوي تصريح كرد: بهترين روش براي تثبيت جمعيت روستايي و توسعه بخش كشاورزي، رسيدگي به روستاهاست كه طي دو سال گذشته اقدامات خوبي در اين حوزه صورت گرفته است.
وي با بيان اينكه هم اكنون از مجموع ۸۰۰ هزار هكتار اراضي زير كشت استان تنها آبياري در ۸۰ هزار هكتار به صورت مكانيزه صورت ميگيرد، افزود: در سال جاري ۱۰ هزار هكتار ديگر در دست اقدام است و تا پايان سال مالي به بهره برداري خواهد رسيد.
صلاحي از كسب رتبه نخست خراسان رضوي در زمينه ارتقاي بهره وري آب در كشور خبر داد و خاطر نشان كرد: براي افزايش دو برابري اصلاح روشهاي آبياري كشاورزي در سال آينده برنامه ريزي شده است.
رييس ستاد اجرايي كارگروه توسعه بخش كشاورزي استان افزود: توليد آبزي در استان سالانه حدود چهار هزار و ۸۰۰ تن بوده كه اين رقم در سال آينده ده برابر افزايش خواهد يافت.
وي تصريح كرد: تامين حاشيه سود مطمئن براي توليدكنندگان محصولات كشاورزي و ارائه آن در بازارهاي استان با قيمت مناسب به منظور توانمندسازي كشاورزان از جمه اهداف سال آينده استان در بخش كشاورزي است.
استاندار خراسان رضوي اظهار داشت: بايد طي چند سال به گونهاي برنامه ريزي شود تا حدود ۵۰ درصد سود حاصل از فروش محصول كشاورزي به خود كشاورز برسد تا بتواند با انگيزه بيشتري اقدام به توليد محصول نمايد.
صلاحي با اشاره به اينكه از مجموع ۷. ۵ ميليون تن توليدات محصولات دامي و كشاورزي در استان حدود ۲۵ درصد آن ضايعات است تاكيد كرد: بايد براي كاهش اين ميزان ضايعات برنامه ريزي شود.
وي تشكيل و راه اندازي تعاونيهاي مصرف و توزيع با محوريت توليدات روستايي را از جمله راهكارهاي توانمندسازي كشاورزان دانست و خواستار صدور مجوز براي فعاليت اينگونه تعاونيها در سطح استان شد.
رييس ستاد اجرايي كارگروه توسعه بخش كشاورزي استان گفت: با توجه به تخصيص ۳۹۸ ميليارد تومان اعتبار براي توسعه بخش كشاورزي به استان بايد از ظرفيت ايجاد شده در راستاي توسعه اين بخش استفاده شود.
استاندار خراسان رضوي به مديران دستگاههاي اجرايي توصيه كرد تا ظرفيتهاي موجود در دستگاهها را شناسايي و در راستاي خدمت به مردم به كار گيرند.
صلاحي افزود: مديران بايد براي ارائه خدمات در تمامي زمينهها به سراغ مردم رفته و با كمك صدا و سيماي استان ظرفيتهاي قابل واگذاري و امكانات موجود در استان را در بخشهاي مختلف به سمع و نظر مردم رسانده و براي توسعه استان از خود مردم كمك بگيرند.
گفتني است در ابتداي اين جلسه طباطبايي رييس سازمان جهاد كشاورزي استان گزارشي از عملكرد استان در حوزه توسعه بخش كشاورزي ارائه كرد.
پايان پيام
پنجشنبه|ا|11|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]