واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون بهداشتي وزير بهداشت:افزايش مصرف مواد شيميايي سلامت انسانها را به خطر انداخته استخبرگزاري فارس: معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت: تغيير الگوي مصرف از منابع طبيعي به منابع مصنوعي مانند مواد شيميايي، استفاده از سموم دفع آفات، گرم شدن زمين، بارانهاي اسيدي و تخريب لايه ازن سلامت انسانها را به خطر انداخته است.
خبرگزاري فارس: معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت: تغيير الگوي مصرف از منابع طبيعي به منابع مصنوعي مانند مواد شيميايي، استفاده از سموم دفع آفات، گرم شدن زمين، بارانهاي اسيدي و تخريب لايه ازن سلامت انسانها را به خطر انداخته است.
به گزارش خبرگزاري فارس،عليرضا مصداقي نيا در پيامي به مناسبت ۱۱ اسفند روز جهاني بهداشت محيط افزود: مهد زمين پهنه پاك و بي آلايش و پر نعمت خود را ميليونها سال است كه بر همه مخلوقات و بيش از همه بر آدميان گشوده است.
ما انسانها كه موجودات برگزيده اين كره خاكي و امانتدار اين نعمت بزرگ الهي هستيم بايد نهايت تلاش خود را در حفظ آن انجام دهيم و اين گستره زيبا، پاكيزه و سالم را به آيندگان بسپاريم.
از طرفي توسعه پايدار در ميان ملل مختلف با توجه به شرايط خاص اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي آنها معنا مييابد ولي محور هر توسعه پايداري انسان سالم است.
حفظ دستاوردهاي نظام سلامت كشور و حفظ و ارتقاء سطح سلامت آحاد جامعه، حركت در مسيري است كه تحقق اهداف توسعه پايدار بر مبناي انسان سالم را در پي دارد.
صنعتي شدن كشورها به ويژه كشورهاي درحال توسعه به روند مواجهه با انواع آلايندهها و موادشيميايي موجود در محيط زيست و به تبع آن در مواد غذايي سرعتي فوق العاده بخشيده است و از طرفي رشد روز افزون جمعيت و پديده شهرنشيني و پيشرفت صنعت و تكنولوژي و افزايش آلايندهها و پيشرفت سريع فناوريهاي نوين در عرصه جهان به منظور تأمين نيازهاي بشري و بهرهمندي بيشتر از منابع طبيعي خطرات بسياري را متوجه انسان ميكند.
معاون وزير بهداشت گفت: ارائه فعاليتها و خدمات بهداشت محيط جهت پيشگيري از بيماريهاي مرتبط با عوامل محيطي اعم از بيماريهاي واگير و غيرواگير و حفظ و ارتقاء سطح سلامت جامعه ضرورتي انكار ناپذير است.
مصداقي نيا افزود: بهداشت محيط به فرايند ارزيابي، تصحيح، كنترل و پيشگيري از عواملي در محيط ميپردازد كه ميتواند بر سلامت نسل حاضر و آينده اثرات ناگواري داشته باشد و بسياري از بيماريها در جهان امروز حاصل ارتباط تنگاتنگ انسان با محيط زندگي اوست كه با افزايش آلايندههاي محيطي افزايش چشمگيري داشته است.
تغيير الگوي مصرف از منابع طبيعي به منابع مصنوعي همچون مواد شيميايي، استفاده از سموم دفع آفات در گستره بسيار وسيع در كنار بروز پديدههاي جهاني همچون تغييرات اقليم، گرم شدن جهاني، بارانهاي اسيدي، تخريب لايه ازن و از سوي ديگر بروز بيماريهاي نوظهور موجب تحميل بار مضاعفي بر مسئوليتهاي بهداشت محيط در جامعه امروزي شده است.
خوشبختانه در تاريخ فعاليت مهندسي بهداشت محيط كه در كشور به عنوان يك فعاليت منسجم قدمتي بيش از نيم قرن داشته و منشاء اثرات زيادي در ارتقاء سلامت جامعه بوده است كه باهمت والا و تلاش بي وقفه همكاران در اين حيطه روز به روز درخشش و اثربخشي بيشر داشته است كه بر هيچ انسان دوستدار سلامت بشريت پوشيده نيست.
رئيس دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران اضافه كرد: يازدهم اسفند روز ملي بهداشت محيط نقطه عطفي در برنامه هاي بهداشت محيط محسوب ميشود و مي تواند تلاشي ديگر براي آماده سازي عمومي و جلب همكاري هاي بين بخشي و حمايت مسئولان باشد همچنين فرارسيدن روز ملي بهداشت محيط فرصتي مناسب براي تقدير از زحمات همكاران، بازنگري فعاليتهاي انجام شده و برنامه ريزي براي آينده را فراهم مي آورد.
اينجانب ضمن تبريك اين روز فرا رسيدن آن را فرصتي مناسب براي تقدير از زحمات همكاران ميدانم و براي تمام همكاراني كه اين عرصه را براي خدمت به مردم عزيز كشورمان برگزيدهاند از درگاه خداوند متعال سعادت، بهروزي و موفقيت مسئلت ميكنم.
انتهاي پيام/
چهارشنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]