تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837565748
نشست انتخاباتي چهار نامزد حوزه انتخابيه همدان و فامنين، در دانشگاه بوعلي برگزار شد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نشست انتخاباتي چهار نامزد حوزه انتخابيه همدان و فامنين، در دانشگاه بوعلي برگزار شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - همدان
سرويس: استانها
دانشگاه بوعليسيناي همدان با همكاري بسيج دانشجويي و جامعه اسلامي دانشجويان اين دانشگاه، ميزبان نشست انتخاباتي چهار نامزد انتخاباتي حوزه انتخابيه همدان و فامنين براي انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه همدان، در اين نشست انتخاباتي كه به مدت سه ساعت به طول انجاميد، "محمدباقر بهرامي"، "سيدمحمدكاظم حجازي"، "امير خجسته" و "رضا ميرزايي" چهار نفر از كانديداهاي انتخاباتي حوزه انتخابيه همدان و فامنين به معرفي برنامههاي خود پرداختند.
در ابتدا، "محمدباقر بهرامي" به بيان سوابق و مسئوليتهاي خود در 33 سال گذشته پرداخت و گفت، سفير فوقالعاده و تامالاختيار جمهوري اسلامي ايران در كشور جمهوري آذربايجان، سفير نمونه و سال در كشور جمهوري آذربايجان و دريافت دكتراي افتخاري روابط بينالملل به پاس فعاليتهاي ديپلماتيك، نماينده دورههاي چهارم و هفتم مجلس شوراي اسلامي، رييس گروه دوستي پارلماني جمهوري اسلامي ايران و اتريش و مشاور وزير بازرگاني بوده است.
وي در ادامه اظهار كرد: ما نيازمند توجه به تحول در ساختارهاي بينالمللي و نظارت درست از سوي مجلس هستيم كه متاسفانه از دور اول تاكنون آن گونه كه بايد نظارتي صورت نگرفته است.
وي اضافه كرد: بايد تحول ساختاري خود قوه مقننه با محوريت ولايت مطلقه فقيه محقق شود تا بتواند ساختارهاي بينالمللي را مديريت كند.
"سيدمحمدكاظم حجازي" نيز كه داراي كارشناسي ارشد انديشه سياسي در اسلام است، خود را اين گونه معرفي كرد: مدت هشت سال در شوراي اسلامي شهر و چهار سال در دور هشتم مجلس شوراي اسلامي نماينده مردم همدان بودهام.
وي كه كار اصلي خود را معلمي و تمامي توفيقات خود را مديون و مرهون اين شغل ميداند، اظهار اميدواري كرد: اين فرهنگ در دورانهاي مختلف نيز حفظ شود.
حجازي گفت، در مجلس هشتم، عضو كميسيون عمران و عضو كميته زيرساختها بوده و در فراكسيون دانشگاهيان و عمران شهري به عنوان اصليترين كميسيونهاي مرتبط با اين حوزه و ديگر فراكسيونها مانند نهضتهاي اسلامي و تربيت بدني فعاليت داشته است و در سالهاي 58 و 59 از اعضاي حزب جمهوري اسلامي محسوب ميشده است. همچنين در دوران دفاع مقدس به عنوان بسيجي حضور داشته و در هر مقطع در حوزههاي فرهنگي و اجتماعي نيز بر حسب نياز ورود پيدا كرده است.
وي با بيان اينكه مجلس نهم متمايز از مجالس ديگر وظايفي بر دوش دارد، اظهار كرد: امروزه با توجه به اقتضائات موجود، مجلس بايد به فضاي پارلماني تبديل شود.
"امير خجسته" نيز از حضور دانشجويان در اين محفل سياسي ابراز خرسندي كرد و گفت: جاي خوشحالي است كه دانشجويان ما اين گونه به سرنوشت خود حساس هستند.
خجسته گفت كه در دوران دفاع مقدس به مدت 14 ماه در جبهههاي نبرد حق عليه باطل حضور داشته و به مدت هشت سال و 15 روز در اسارت به سر برده است. وي كسب عنوان معلم و مدير نمونه كشوري، نايب رييس و عضو شوراي اسلامي شهر همدان، نامزد نمايندگي مجلس ششم و شش سال رياست سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران را از جمله سوابق كاري خود برشمرد.
وي گفت: در حال حاضر به مدت يكسال رييس هيئت امناي مجتمع آموزش عالي الزهرا(س) با پنج هزار دانشجو هستم و در نظر دارم با افزايش تعداد دانشجويان، اين مجتمع آموزش عالي را در غرب كشور مطرح كنم.
"رضا ميرزايي" نيز گفت كه در دروان دفاع مقدس در جبهه حضور داشته، به مدت 25 سال در استانداري، فرمانداريها و بخشداريهاي استان همدان سابقه فعاليت دارد و در گذشته عضو شوراي شهر همدان بوده است.
وي معتقد است: در تصميمگيريهاي كلان، حق مردم، جوانان و بهويژه طبقه سوم جامعه ضايع شده و با اقتدار مطالبات آنها محقق نشده است.
وي علت حضور خود را در اين دور از رقابتهاي مجلس شوراي اسلامي، بخاطر عدم تامين منافع مردم، عدم شايستهسالاري، عدم نظارت و در عين حال مقابله با باندبازي برشمرد.
ميرزايي گفت: به عنوان مثال اگر در ساير استانها در حوزه صنعت مشكلي به وجود آيد مجمع نمايندگان و استانداري سريع وارد عمل شده، اعتبارات لازم در اين زمينه را اخذ ميكنند اما استان همدان به علت سختگيريها به صورت جزيرهاي عمل كرده و مستثني از كشور محسوب ميشود.
در ادامه، از يكايك نامزدها اين سئوال پرسيده شد كه، "در صورت ورود به مجلس چه حوزهاي را برميگزينيد و علت آن چيست؟"
بهرامي، در مرحله اول كميسيون برنامه و بودجه و سپس كميسيون اجتماعي را برگزيد و در رابطه با علت انتخاب خود، گفت: با توجه به اينكه سند بالادستي چشمانداز 20 ساله، كشور را به عنوان الگو در منطقه معرفي ميكند و در حال حاضر نيز از نظر سياسي و ايدئولوژيك كشورهاي اسلامي بيداري خود را از ملت ما گرفتهاند، كشور ما نيازمند تحول ساختاري در امر قانونگذاري و نظارت است.
وي همچنين گفت: با مهيا شدن طرح جامع آمايش سرزمين كه در حال نهايي شدن است و بايد اين اتفاق 20 سال پيش رخ ميداد، ميتوان گفت جغرافياي همدان و ساير استانها نيازمند چه نوع توسعهاي است.
اين كانديداي دور نهم مجلس شوراي اسلامي در حوزه انتخابيه همدان و فامنين، تاكيد كرد: يكي از عوامل ريشهاي و ساختاري توزيع ناعادلانه ثروتهاي ملي در توسعه و رشد استانها و جغرافياي منطقه، نداشتن طرح جامعه آمايش سرزمين است كه البته تاكنون توسط دولتهاي نهم و دهم بهصورت موردي و نه كلي، با عنوانهاي متفاوت كارهايي انجام گرفته است.
بهرامي اظهار كرد: با وحدت و همدلي در سطح استاني و ملي ميتوان به اهداف موردنظر نائل آمد. همچنين با علم و مديريت علمي و اعمال ارزشهاي اسلامي و فرهنگ بسيجي در بخش صنعت، كه كل مشكلات كشور را ميتواند حل كند، بايد ورود پيدا كرد.
وي از تقسيم ناعادلانه منابع در بخشهاي مختلف از جمله صنعت و معدن انتقاد كرد و گفت: در حال حاضر 50 درصد ارزش افزوده صنعت و معدن در سه استان تهران، اصفهان و خوزستان توزيع ميشود.
بهرامي گفت: محوريت استان همدان در بخش كشاورزي بوده و سهم توليد ناخالص داخلي استان در اين بخش 20 درصد و ايجاد اشتغال 28 درصد است. در حالي كه استان همدان پنج درصد توليدات كشاورزي كشور را به خود اختصاص داده، سهم توليد ناخالص داخلي استان در بخش صنعت 13 درصد و ايجاد اشتغال 28 درصد است.
بهرامي تصريح كرد: ما بايد پيگير بازگرداندن حق استان باشيم و اين امر بدون ديد جديد علمي و تحول در ساختارهاي نظارتي در سطح ملي و استاني محقق نميشود.
وي معتقد است: براي توسعه كشور و استان پتانسليهاي موجود در داخل كشور جوابگوي ايدهآلهاي نظام نيست و علاوه بر تجميع و بسيج امكانات داخلي بايد با نظام بينالملل به شرط عدم دخالت در مسائل داخلي كشور، براي توسعه آن استفاده كرده، تعاملي سازنده داشته باشيم.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين نشست، حجازي، اول كميسيون عمران و سپس كميسيون سياست خارجي مجلس را انتخاب بعدي خود برشمرد و علت انتخاب خود را چنين عنوان كرد: امروز يكي از مهمترين منابع مالي نظام در حوزه عمران موضوعيت پيدا ميكند و مقدمات تدوين بودجه در اين حوزه شكل ميگيرد چراكه بودجههاي عمومي و جاري مهمترين حساسيت را در اين راستا دارند.
وي اظهار كرد: همدان جزو محرومترين استانهاي كشور محسوب ميشود.
حجازي به وجود كاستي در زيرساختهاي استان همدان اشاره كرد و اقدامات صورت گرفته در پيشبرد پروژه راهآهن، فرودگاه و آزادراه كربلا را به عنوان عملكرد خود در حوزه كميسيون عمران برشمرد و به نقش كليدي خود در تصويب 32 طرح در مجلس اشاره كرد.
وي تصريح كرد: در بودجه سال 91 مقدمات دريافت بيش از 10 رديف ملي براي استان مهيا شده است كه اميدواريم در مجلس نيز مصوب شود.
خجسته نيز، نخستين كميسيون انتخابي خود را سياست خارجي و علت آن را وجود حساسيت جهان به اين حوزه دانست.
وي در ادامه به تحريمهاي صورت گرفته از سوي غرب عليه كشورمان اشاره و عنوان كرد: اين اقدام براي در انزوا قرار دادن جمهوري اسلامي ايران انجام شده و ميشود.
وي سپس كميسيون فرهنگي مجلس را مدنظر قرار داد و تلاش مجلس را در اين زمينه كافي ندانست و گفت: اگر هم تلاشي صورت ميگيرد آنچنان هجمه دشمن سنگين است كه مكفي نيست.
ميرزايي نيز تمايل خود را براي حضور در كميسيون سياست خارجي و امنيت ملي اعلام و اظهار كرد: در سنوات گذشته كساني كه در مقام تصميمگيري قرار داشتهاند با بدنه جامعه كمتر در ارتباط بودهاند و به همين علت مصوبات يا از سبك اروپاييان الگوبرداري شده يا به صورت غيركارشناسي تصويب شده است.
وي تصريح كرد: اگر ميبينيد ژاپن پس از جنگ جهاني دوم در كوتاهترين زمان ممكن پلههاي ترقي را يكي پس از ديگري طي كرد به اين علت بود كه فرهنگ را با سنت و تكنولوژي تلفيق كرد و به نتيجه ايدهآلي دست يافت اما كشور ما اين گونه نيست.
وي با وجود موافقت با اجراي قانون هدفمندي يارانهها، گفت: اين پروسه بايد در يك دوره پنج تا هفت ساله انجام ميشد تا مردم بتوانند شرايط اقتصادي خود را تطبيق دهند.
ميرزايي در ادامه بر عدم انطباق قوانين وضع شده با واقعيات اشاره كرد و سوءمديريت را علت منتقد شدن جوانان عنوان كرد.
به گزارش ايسنا، سئوال بعدي اين نشست، تعريف جهاد اقتصادي و جويا شدن نظر نامزدهاي انتخاباتي در رابطه با طرح تحول اقتصادي بود كه، بهرامي، به عنوان نخستين پاسخگو اظهار كرد: جهاد اقتصادي، فرهنگي جهادي در مديريتهاي كلان كشور و فرهنگ بسيجي با ذات و جوهره صرفا علم و دانش است كه ميتواند اقتصاد كشور را نجات دهد.
وي تصريح كرد: طبق اسناد بالادستي، نوع و روش اعمال مديريت و رسيدن به اهداف، جهادي مانند جهاد دفاع مقدس را ميطلبد.
بهرامي تصريح كرد: اصل 44 قانون اساسي، انقلابي اقتصادي در كشور به وجود آورد كه اقتصاد كشور را به اوج ميرساند.
حجازي نيز در اين زمينه گفت: مقام معظم رهبري براي ارتقاي سطح عمومي درآمد مردم محور جهاد اقتصادي را مطرح كردند و جهاد، حركتي خاص براي قشر محروم در جامعه نيست بلكه عموم مردم را در حوزه كاري خود قرار ميدهد.
وي عنوان كرد: مهمترين اصل در جهاد اقتصادي، ايجاد حركت عمومي براي ارتقاي ثروت عمومي جامعه است تا در سطح بينالمللي به عنوان جامعهي الگو مطرح شود.
خجسته نيز جهاد را جهد و كوشش معنا و بيان كرد: ما بايد براي تحقق جهاد اقتصادي خود را وقف كنيم و اين موضوع تنها به حرف و لفظ محدود نشود. اين امر محقق نخواهد شد مگر اينكه تحول در مجلس و مجلسيان ايجاد شود.
وي، اصلاح مسئولان و نمايندگان مجلس را راهكار ايجاد جهاد اقتصادي عنوان كرد و ايجاد كادر مديريتي استاني و ملي را پيشنهاد داد.
ميرزايي نيز به سئوالات مطرح شده اعتراض كرد و گفت: اين سئوالات دغدغه مردم نيست و بايد به گونهاي باشد كه در بدنه جامعه تحول ايجاد كند.
وي اظهار كرد: در حال حاضر افراط و تفريطهاي موجود در جامعه باعث شده عملكردها نتايج خوبي نداشته باشند.
در مرحله دوم اين نشست كه تريبون آزاد بود، دانشجويان به طرح سئوالات خود از كانديداها پرداختند.
موضوع سئوالات پرسيده شده از بهرامي شامل عملكرد وي به عنوان سفير در جمهوري آذربايجان براي كاهش فشارهاي روحي و شكنجه عليه شيعيان اين كشور، اعلام موضع وي در برابر رييس قبلي دانشگاه آزاد، تحصيل در دوران نمايندگي و عملكرد وي در جريان فتنه بود.
بهرامي نيز در پاسخ به اين سئوالات، گفت: جاسبي، از نظر سياسي در خط من نيست چراكه من اصولگرا هستم. اما از نظر قانون جمهوري اسلامي، تحصيل در دوران نمايندگي مجاز و قانوني است.
وي در رابطه با عملكرد خود در جمهوري آذربايجان نيز گفت: به شهادت بسياري افراد خاص، قويترين سفير پس از انقلاب در اين كشور من بودم و در ظرف سه سال گذشته مديريتي اعمال كردم كه عمق استراتژيك ما تقويت شيعه بوده است.
بهرامي در ادامه گفت: يكي از مخالفان و كساني بودم كه به صورت ريشهاي در براندازي فتنه حضوري فعال داشتهام و دارم.
در ادامه نمايندهاي از دانشجويان براي طرح سئوالات خود از حجازي، پاي تريبون حاضر شد و از پاسخهايي كه نامزدها به سئوالات مطرح شده ميدادند، اظهار تاسف كرد.
وي ضمن نقد عملكرد حجازي، اظهار كرد: وظيفه يك نماينده قانونگذاري و سپس نظارت است نه اجراء.
وي، علت استقبال از جاسبي را جويا شد و بالا بودن سطح راي طرح "وقف دانشگاه آزاد" را، تحصيل اكثر نمايندگان مجلس در اين دانشگاه دانست.
حجازي نيز در پاسخ، سئوالات مطرح شده را قضاوت دانست نه سئوال، و گفت: سئوال با جمعبندي متفاوت است.
وي در رابطه با عملكرد وبلاگ خود، گفت: تمام اموري كه در اين مدت انجام دادهام در وبلاگم به ثبت رسيده است اما براي روشن شدن اذهان بايد بگويم در ساخت پروژههاي زيرساختي و فعاليتهاي عمراني و حتي حوزههاي فرهنگي و سياسي، حضوري فعال داشتهام.
حجازي عنوان كرد: در طول دوره مسئوليت خود به دنبال مرتفع كردن چالشهاي گذشته در حد توان و ايجاد فضاي همگرايي بودهام.
وي درباره سئوالات مطرح شده، گفت: اين سئوالات تضييع حق شماست؛ در حوزه كميسيون عمران، لوايحي كه مرتبط با كميسيون بودجه بود به صورت خاص جزو سه نفر در تبيين قوانين مترتب با كميسيون عمران بودهام. در قوانين مرتبط با شوراها، كه يك نهال نوپاست در جمعبندي شوراي عالي از بين 290 نماينده، چهار نفر اعلام شد كه من نيز جزو آنها بودم.
اين كانديداي دور نهم مجلس شوراي اسلامي در رابطه با استقبال خود از جاسبي، اظهار كرد: اين ملاقات براي ارتقاء دانشگاه آزاد همدان و ايجاد دو دانشكده پزشكي و دكتراي معماري كه در دانشگاه بوعلي سينا موضوعيت پيدا كرد، بود.
وي با بيان اينكه زندگي ما بسيار شفاف است، تصريح كرد: اموال موسسه شهيد مدني به شخص خاصي تعلق ندارد.
دانشجوي ديگري براي سئوال از خجسته، پاي تريبون آزاد حاضر شد و از وي خواستار بيان حرف دل بود.
خجسته در پاسخ گفت: در اين نشست ابتدا بايد اهداف بيان و سپس سئوالات در اين زمينه مطرح ميشد.
وي مجددا بحث كادر مديريتي استان همدان را پيش كشيد و گفت: اين كادر بايد به گونهاي طراحي شود كه از نخبگان، افراد تاثيرگذار و تحولگرا استفاده شود و كساني كه استضعاف را درك كرده باشند تا بتوانند براي مستضعفين برنامهريزي كنند. وي براي اثبات اجراي اين ادعاي خود بنياد شهيد را مثال زد كه اين امر در آن محقق شده است.
خجسته همچنين تشكيل تيم فكري را از ديگر اموري برشمرد كه بايد از افراد نخبه و متخصص بهره برده شود.
به گزارش ايسنا، در ادامه، نماينده ديگري از دانشجويان سئوالات خود را با سخني از شهيد دكتر چمران آغاز كرد كه، "مراقب باشيد پُستها پَستتان نكند" و علت ردصلاحيت و تاييد صلاحيت مجدد خجسته، عزل شبانه و نصب روزانه فردي ديگر، سرزدن به خانوادههاي ايثارگران و اهداي هديه نقدي، موضوع كارخانه قروه كردستان و ورشكست شدن شركت احرار را جويا شد.
خجسته در رابطه با ردصلاحيت خود، بيان كرد: اين موضوع به قبل از جابهجايي من بازميگردد. وي علت بركناري خود را فضاي سياسي موجود عنوان كرد.
وي با بيان اينكه كار من در بنياد اشباع شده بود، تصريح كرد: علت رد صلاحيت مرا عدم التزام به اسلام و نظام جمهوري اسلامي ايران مطرح كرده بودند كه پس از پيگيريها اعلام كردند اين موضوع سوءتفاهم بوده است.
وي همچنين ديدار با خانواده ايثارگران را تكذيب كرد.
به گزارش ايسنا، به علت تمام شدن وقت مقرر براي خجسته، وي از پاسخ به سئوالات ديگر بازماند.
دانشجوي ديگري با حضور در پشت تريبون از بهرامي كه جلسه را پيش از اين ترك كرده بود، پرسيد: شما كه پايتختنشين بوده و زادگاهتان اسدآباد است، چرا در همدان كانديدا شدهايد؟
وي، از حجازي نيز به عنوان عضو كميسيون عمراني مجلس به علت نحوه پيشرفت آزادراه كربلا، اينكه به گفته وي، براي ساخت يك پل در استان پنج سال به دنبال بودجه يك ميليارد توماني بايد دويد و نيز وضعيت مسكن مهر، انتقاد كرد.
حجازي نيز، انتقادات وارده را تكذيب كرد و آزادراه كربلا را يك پروژه ملي دانست و درايت خود را در پيشرفت اين آزادراه به رخ كشيد و اينكه بدون مداخلاتش آزادراه به جايي نميرسيد.
اين دانشجو از ميرزايي نيز پرسيد كه چه ضمانتي وجود دارد كه شما در دور بعدي براي انتخابات رياستجمهوري مانند شوراي شهر استعفا ندهيد؟
ميرزايي نيز به توجيه خود پرداخت و اينگونه پاسخ داد: در شوراي شهر چهار سال تعهد اخلاقي داشتم كه بيش از آن خدمت كردم.
وي خطاب به دانشجوي سئوال كننده گفت: شما حسادت ميكنيد اگر من براي رياستجمهوري كانديدا شوم؟ من آمدهام براي جوانان و طبقه سوم جامعه صحبت كنم.
وي، علت از دست دادن ميزباني جشنواره كودك و نوجوان توسط همدان را، عدم آشنايي مديران استان با الفباي اقتصاد عنوان كرد كه به گفته وي، هزينه كردن براي ايجاد نشاط در بين كودكان را اسراف تلقي ميكنند.
ميرزايي در ادامه بيان كرد: رد صلاحيت نشدهام بلكه عدم احراز بود يعني براي تاييد من به نتيجه نرسيده بودند.
در ادامه ديگر نماينده دانشجويان از ميرزايي پرسيد: شما طرفدار هاشمي هستيد؟ موضع خود را نسبت به جريان انحرافي اعلام كنيد. به عنوان عضو شوراي شهر نتوانستيد مشكلات شهر را حل كنيد حال چطور ميخواهيد از مردم در مجلس حمايت كنيد؟
ميرزايي در پاسخ به سئوالات، گفت: من با هركس كه با ولايت زاويه داشته باشد، زاويه دارم.
وي به حوزه كاري گذشته خود اشاره و عنوان كرد: شهرداري(همدان) مجموعه بستهاي است و بدنه آن فسيل شده است و نياز دارد قوانين آن در مجلس به صورت ريشهاي حل شود و نيازمند تزريق بودجه ملي و استاني براي رفع مشكلات است.
ميرزايي گفت: شورا(شوراي شهر همدان) منهاي كارهاي امنيتي و قضايي است در حالي كه متاسفانه در قالب شهرداري محصور شده است.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|8|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]
-
گوناگون
پربازدیدترینها