تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836269552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توصيه‌هاي پليس فتا براي افزايش امنيت رمزعبور


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: توصيه‌هاي پليس فتا براي افزايش امنيت رمزعبور


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - حوادث

معاونت اجتماعي پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات نيروي انتظامي راه‌حل‌هاي حفظ‌ رمزهاي عبور را ارائه كرد.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معاونت اجتماعي پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات ناجا در گزارشي با اشاره به انتخاب رمزها ساده و قابل حدس توسط برخي از كاربران اعلام كرد كه كاربران بايد در نظر گيرند كه يك رمزعبور بايد به قدر كافي مشكل باشد تا يك برنامه كامپيوتري رمزشكن نتواند آن را به راحتي حدس بزند و برهمين اساس توصيه‌هاي را براي كاربران درنظر گرفته است.

رمزعبور بايد طولاني باشد چرا كه رمزعبور هرچه طولاني‌تر باشد، احتمال اين كه يك برنامه كامپيوتري بتواند آن را حدس بزند كمتر مي‌شود برهمين اساس به كاربران توصيه مي‌شود رمز عبورشان حداقل ده حرف داشته باشد. البته بعضي افراد از رمزهايي شامل چند كلمه كه بدون فاصله پشت سر هم آورده مي‌شوند، استفاده مي‌كنند كه اغلب به آنها «عبارت رمز» گفته مي‌شود كه ما نيز توصيه مي‌كنيم تا آنجايي كه برنامه يا سرويس مورد استفاده به شما اجازه مي‌دهد، رمزعبور خود را طولاني انتخاب كنيد.

براين اساس رمزعبور بايد پيچيده باشد چرا كه علاوه برطول، پيچيدگي نيز از كشف رمز توسط نرم‌افزارهاي رمزشكن (كه تركيبي تصادفي از حروف را كنار يكديگر قرار مي‌دهند) جلوگيري مي‌كند. پس در صورت امكان سعي كنيد رمزعبور شما شامل حروف بزرگ و كوچك انگليسي، اعداد و علامت‌هايي مثل نقطه و كاما باشد ضمنا به ياد داشته باشيد كه يك رمزعبور بايد به قدر كافي مشكل باشد تا افراد نتوانند آن را حدس بزنند.

رمز خود را دو دستي تقديم سارقان ندهيد

رمزعبور را بايد بتوان به خاطر سپرد؛ چرا كه اگر شما نتوانيد رمزعبور خود را حفظ كنيد و آن را جايي بنويسيد، احتمالا آن را دو دستي به فردي كه به خانه، كيف‌پول يا حتي سطل آشغال دفتر شما دسترسي دارد، تقديم كرده‌ايد.

راه‌هاي زيادي براي ايجاد و نگهداري رمزهاي عبور طولاني كه بتوان آنها را حفظ كرد وجود دارد حتي امكان استفاده از نرم‌افزارهايي مثل «LastPass» كه اين كار را براي شما به خوبي انجام مي‌دهند، نيز وجود دارد. البته استفاده از نرم افزارهايي مانند Microsoft Word براي اين كار مناسب نيست؛ رمزعبور اين فايل‌ها توسط نرم افزارهاي رايگاني كه در اينترنت نيز پيدا مي‌شوند قابل بازيابي است.

براساس اين گزارش، رمزعبورتان را مخفي نگه داريد چراكه هميشه هنگام واردكردن رمزعبور به افرادي كه ممكن است آن را از روي شانه شما بخوانند توجه كنيد. همچنين به جز در موارد كاملا ضروري رمزعبور خود را به هيچ‌كس نگوييد.

اگر هم مجبور بوديد كه آن را به دوست، همكلاسي يا يكي از اعضاي خانواده بگوييد، ابتدا آن را به يك رمزعبور موقتي تغيير دهيد و به شخص مورد نظر بدهيد. پس از اتمام كار، آن را به حالت قبل بازگردانيد. البته، اغلب اوقات راه‌هاي ديگري مانند ايجاد يك رمز عبور جداگانه در حساب خود وجود دارد كه در صورت امكان بهتر است از اين روش‌ها استفاده كنيد.

يك رمزعبور ‌بايد بگونه‌اي انتخاب شود كه اگر فردي آن را دانست، حداقل ضرر را برايتان به همراه داشته باشد.

رمزهاي عبور نبايد يكسان باشند؛ از يك رمز عبور براي بيش از يك حساب استفاده نكنيد، زيرا اگر فردي آن را بفهمد به تمام اطلاعات شما دسترسي پيدا خواهد كرد. فرض كنيد رمزعبور كامپيوتر و ايميل شما يكسان است، حال اگر فردي بتواند كامپيوتر شما را «هك» كند يا به طريقي رمز آن را بدست آورد، به ايميل شما نيز دسترسي خواهد داشت.

رمزهاي عبور را به صورت دوره‌اي عوض كنيد و توصيه مي‌شود رمز عبور خود را بطور منظم حداقل هر سه ماه يك بار عوض كنيد زيرا به مرور زمان احتمال اين كه ديگران رمز عبور شما را بفهمند، افزايش مي‌يابد.

چند راه خوب براي ساختن رمزهاي عبور مطمئن

براساس اين گزارش، به كاربران توصيه شده كه براي ساختن رمزعبور بهتر است از كاراكترهاي متنوع و روش‌هاي مختلف همچون حروف بزرگ و كوچك، حروف و اعداد، مخلوط‌كردن بعضي علامت‌ها و از چند زبان استفاده كنند.

چرا كه استفاده از اين روش‌ها پيچيدگي و امنيت رمزعبور را بالا مي‌برد، اما آن را كاملا بي‌معني و غيرقابل حفظ كردن نمي‌كند. حتي استفاده از بعضي از راه‌هاي شايع مثل بكار بردن 0 (صفر) به جاي حرف O يا علامت @ به جاي حرف a هم ايده خوبي است، زيرا اين كار حداقل، زمان پيداشدن رمز عبور توسط نرم‌افزار رمزشكن را افزايش مي‌دهد يا آن را براي افراد معمولي غيرقابل حدس زدن مي‌كند.

رمزهاي عبور را مي‌توان با علامت‌هاي جايگزين رايج (مثل مخفف‌ها) به عبارات پيچيده و عجيب تبديل كرد.

براي رمز عبور خود، به جاي انگليسي از فينگليش استفاده كنيد

كاربران بايد بدانند كه كار يك نرم‌افزار رمزشكن اين است كه حروف مختلف را با هم تركيب كرده و آنها را در محل رمز عبور قرار مي‌دهد تا از طريق آزمون و خطا، رمزعبور را بيابد كاربران بايد دقت داشته باشند كه نويسندگان اين برنامه‌ها مي‌دانند كه اكثر افراد از يك كلمه معني‌دار براي رمزعبور خود استفاده مي‌كنند، به همين دليل برنامه خود را به گونه‌اي آماده مي‌كنند تا ابتدا كلماتي را كه در لغت‌نامه قرار دارد، امتحان كند.

اكثر اين نرم‌افزارها براي زبان انگليسي و لغات آن طراحي مي‌شوند، پس توصيه مي‌شود براي رمز عبور خود، به جاي انگليسي از فينگليش استفاده كنيد.

براساس اين گزارش،‌اين روش‌ها چند راه ساده براي پيچيده‌كردن و در عين حال قابل حفظ ماندن رمزهاي عبور هستند، بديهي است كه شما مي‌توانيد از روش‌هاي ابداعي خود براي اين كار استفاده كنيد.

انتهاي پپام

يکشنبه|ا|7|ا|اسفند|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن