واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: گزارش ايسنا از روز دوم سفر پروژهاي معاون اول رييسجمهور به كردستان؛ محمدرضا رحيمي: دولت در زمينه مسكندار شدن مردم تلاش ميكند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: سياسي
محمدرضا رحيمي معاون اول رييسجمهور كه از روز دوشنبه به منظور افتتاح چند طرح به سنندج سفر كرد امروز سهشنبه نيز با سفر به چند شهرستان استان كردستان در مراسم افتتاح و كلنگزني چند طرح و پروژه شركت كرد.
حضور معاون اول رييسجمهور در مراسم كلنگزني مجتمع پتروشيمي ديواندره
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، معاون اول رييسجمهور در دومين روز سفر خود به استان كردستان به روستاي دربند از شهرستان ديواندره سفر كرد و در مراسم كلنگ زني مجتمع پتروشيمي ديوان دره حضور يافت.
در اين مراسم تعدادي از مقامات محلي نيز معاون اول رييسجمهور را همراهي ميكردند.
براي ساخت اين مجتمع پتروشيمي 600 ميليارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
بايد زمينه رشد شهرستان ديواندره فراهم شود
به گزارش ايسنا، محمدرضا رحيمي در مراسم كلنگزني مجتمع پتروشيمي ديواندره در روستاي دربند شهرستان ديواندره يكي از شهرستانهاي استان كردستان با ابراز خرسندي از حضور در جمع مردم، تاكيد كرد كه بايد زمينه براي رشد بيشتر شهرستان ديواندره فراهم شود و ديواندره نيازمند اين است كه مورد حمايت بيشتري قرار بگيرد.
وي با اشاره به سرمايهگذاري بخش خصوصي در احداث اين مجتمع پتروشيمي گفت: بايد استاندار، سرمايهگذاران بيشتري را براي سرمايهگذاري در اين شهرستان و استان جذب كند.
وي گفت: قرار شده است كه سرمايهگذار اين پروژه دو سه كارخانه ديگر نيز در استان كردستان ايجاد كند و ما نيز از اين سرمايهگذاريها حمايت ميكنيم و وظيفه دولت حمايت است.
وي همچنين با تشكر از مردم ديواندره و ويژگيهاي اين منطقه گفت: بايد زمينه بيشتر براي رشد ديواندره فراهم شود.
در اين مراسم كلنگزني، مدير اين پروژه با بيان اينكه 600 ميليارد تومان براي احداث اين پروژه در نظر گرفته شده، گفت: قرار است در طول چهار سال اين پروژه به نتيجه برسد و از بهترين تكنولوژي براي ساخت اين مجتمع پتروشيمي با جذب نيروي متخصص استفاده شود.
پروژه كارخانه خودروسازي سايپاي كردستان در شهرستان بيجار كلنگزني شد
معاون اول رييسجمهور همچنين وارد شهرستان بيجار يكي ديگر از شهرستانهاي استان كردستان شد و در مراسم كلنگزني پروژه كارخانه خودروسازي سايپاي كردستان شركت كرد.
اين پروژه قرار است با مشاركت گروه صنعتي مدلل و گروه خودروسازي سايپا احداث شود.
در اين مراسم علاوه بر معاون اول رييسجمهور، تعدادي از مقامات محلي استان كردستان نيز حضور داشتند.
رحيمي هنگام حضور در شهرستان بيجار دقايقي نيز در جمع مردم اين منطقه حضور پيدا كرد و به ابراز احساسات آنها پاسخ گفت.
هنگام حضور معاون اول رييسجمهور در شهرستان بيجار، مردم اين منطقه به سبك و آيين محلي خودشان از معاون اول رييسجمهور استقبال كردند.
كلنگ احداث كارخانه بتن گازي شهرستان بيجار به زمين زده شد
با حضور معاون اول رييسجمهور كارخانه بتن گازي بيجار در استان كردستان كلنگزني شد.
به گزارش ايسنا، محمدرضا رحيمي در اين مراسم با ابراز اميدواري مبني بر اينكه "احداث اين كارخانه در رشد و آباداني اين منطقه و كشور تاثيرگذار باشد"، اظهار كرد: احداث اين كارخانه بر مردم بيجار مبارك باشد و انشاءالله در زمان باقي مانده از دولت دهم اقدامات ديگري نيز در شهرستان بيجار براي توسعه و پيشرفت اين منطقه اتخاذ شود، چراكه شايستگي مردم بيجار بسيار بالاست و اميدواريم بتوانيم خدمات بيشتري به مردم اين منطقه ارائه دهيم.
در اين مراسم كه نامجو وزير نيرو و ديگر مقامات محلي استان كردستان معاون اول رييسجمهور را همراهي ميكردند، مسوول اين پروژه توضيحاتي را در مورد اين كارخانه و ويژگيهاي آن ارائه كرد.
كلنگزني دانشگاه صنعتي كردستان در شهرستان قروه با حضور معاون اول رييسجمهور
معاون اول رييسجمهور در ادامه روز دوم سفر پروژهاي خود به استان كردستان، در مراسم كلنگزني دانشگاه صنعتي كردستان در شهرستان قروه( زادگاهش) حضور پيدا كرد.
به گزارش ايسنا، دانشگاه صنعتي كردستان در شهرستان قروه در دو فاز ساخته خواهد شد كه فاز اول آن پنج هكتار و فاز دوم آن شش هكتار است.
بر اساس آنچه كه مقامات محلي گفتند تاكنون براي ساخت اين دانشگاه شش ميليارد تومان در نظر گرفته شده است.
دولت در زمينه مسكندار شدن مردم تلاش ميكند
معاون اول رييسجمهور بر اين نكته كه بايد با برنامهريزي مناسب و گسترش صنعت و عمران و آباداني، ريشه بيكاري را بخشكانيم، تاكيد كرد.
به گزارش ايسنا، محمدرضا رحيمي با حضور در ورزشگاه تختي شهرستان قروه در جمع مردم اين شهرستان به ايراد سخنراني پرداخت و با اشاره به اينكه «قرار اين سفر را از شش ماه قبل گذاشته بوديم و تلاش داشتيم برنامهها را به نحوي تنظيم كنيم كه با فراغ بال در خدمت ولينعمتان خود قرار بگيريم» گفت: متاسفانه انجام سفر با تاخيرهايي مواجه شد، در ارديبهشت ماه سال 91 نيز براي پيگيري برخي از كارها و امور بار ديگر خدمت شما خواهيم رسيد.
رحيمي با اشاره به همراهي وزراي راه و شهرسازي، نيرو، صنعت، تجارت، اقتصاد و دارايي و رييس كل بانك مركزي با وي در جريان اين سفر، گفت: همراه اين دوستان براي پيگيري مسائل و گرفتاريهاي مردم كردستان خدمت شما رسيديم و دو جلسه پي در پي برگزار شد و در اين جلسات بسياري از گرههاي استان باز شد كه بخشي از اين گرهها نيز مربوط به شهرستان قروه و مناطق اطراف آن بود.
رحيمي با ابراز خرسندي از حضور در جمع مردم و با تشكر از آنها گفت: من هر چه دارم، از شما دارم و راهها را براي خدمت بيشتر به شما فراهم كردهايم و من شخصا از خود هيچ چيزي ندارم، مگر آن چيزي كه شما به من اعطا كردهايد.
معاون اول رييسجمهور با اشاره به برخي از مشكلات مردم اين منطقه و تاكيد بر حل اين مشكلات، گفت: انشاءالله زمينهاي فراهم شود كه فرماندار اين منطقه به صورت مستقيم با دفتر من براي پيگيري مشكلات مردم شهرستان تماس و ارتباط داشته باشد.
وي با اشاره به اهميت عمران اين منطقه و شهرستان قروه، گفت: بايد شهرستان قروه را تميز و شاد كنيم و براي انجام اين كار نيز بودجه كافي در نظر گرفته شده است.
رحيمي با بيان اينكه «آقاي رييسجمهور در سفر آخر به كردستان دستور داده است كه بودجه عمراني كردستان 5/ 2 برابر افزايش پيدا كند» گفت: من از آقاي فرماندار ميخواهم كه زمينه شادابي و طراوت هر چه بيشتر اين شهرستان را فراهم كند.
وي در ادامه به اهميت كشاورزي و توسعه و رشد اشاره كرد و گفت: در صدديم كه با احداث چندين سد، آبهاي زيادي كه در استان وجود دارد، را در درون خود استان جابجا كنيم.
معاون اول رييسجمهور با اشاره به آغاز عمليات اجرايي دو سد در اين استان، گفت: اين سدها براي تامين آب شر و آب كشاورزي منطقه و استان احداث خواهد شد و اميدواريم با توسعه كشاورزي شاهد برداشت محصولات خوب در اين منطقه باشيم و كشاورزي و دامداري در منطقه گسترش پيدا كند.
رحيمي در ادامه به معضل بيكاري و عزم دولت براي حل اين مشكل اشاره كرد و گفت: بايد با برنامهريزي مناسب و گسترش صنعت و عمران و آباداني، ريشه بيكاري را در اين شهرستان بخشكانيم.
وي با بيان اينكه «دولت برنامهريزي كرده كه دو ميليون و 500 هزار شغل در كشور ايجاد شود و بخش عمدهاي از آن ايجاد شده و بخشي از آن نيز مربوط به استان كردستان و شهرستان قروه است» گفت: همانطور كه آقاي فرماندار گزارش دادند، تلاشهاي خوبي براي رفع بيكاري صورت گرفته، اما كافي نيست و بايد چندين برابر شود.
معاون اول رييسجمهور با بيان اينكه «بايد چندين كارخانه قابل توجه در اين منطقه احداث شود» گفت: قرار است كارخانه آلومينيوم در اين منطقه احداث شود و اين امر مراحل اداري خود را طي ميكند.
رحيمي با بيان اينكه «اين كارخانهها با حمايت صندوق توسعه ملي ايجاد خواهد شد» به اهميت تقويت كارخانه ذوبآهن زاگرس اشاره كرد و گفت: بايد اين كارخانه را گسترش دهيم تا زمينه براي اشتغال و رشد بيشتر در اين منطقه را فراهم كنيم.
وي با بيان اينكه «براي انجام اين كارها نيازمند سرمايهگذار هستيم» گفت: همه ما نوكر مردم هستيم و بايد در راستاي خدمت به مردم تلاش كنيم.
معاون اول رييسجمهور همچنين به اهميت توسعه بهداشت و درمان و آموزش در اين منطقه اشاره كرد و گفت: احداث دانشگاه براي توسعه اين منطقه ضروري است و دانشگاه آزاد و پيامنور را نيز بايد گسترش دهيم و دانشگاهي كه در اين منطقه در بخش صنعت احداث ميشود، بايد جزو بهترين دانشگاهها در كشور در اين زمينه باشد و ما بايد امكانات لازم را فراهم كنيم.
رحيمي همچنين گفت: دانشگاه آزاد و پيام نور اين منطقه نيز بايد دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي بگيرد.
وي با بيان اينكه «دولت در زمينه مسكندار شدن مردم در شهرها و روستاهايي كه فاقد مسكن هستند، با ساختن مسكن مهر و اتخاذ تدابير مناسب تلاش ميكند» با ارائه گزارشي از ساخت مسكن مهر در كشور و اين استان گفت: بايد مسجدجامع اين منطقه را نيز هر چه زودتر آماده و نهايي كنيم.
معاون اول رييسجمهور با اشاره به سكونت مردم شيعه و سني در اين منطقه به صورت مسالمتآميز و دوستانه در كنار هم، گفت: مردم اين منطقه منادي وحدت هستند.
رحيمي همچنين بر تكميل بيمارستان اين منطقه تاكيد كرد.
وي تصريح كرد: ما انشاءالله سرحال و پركار در خدمت شما هستيم و افتخار داريم كه در راستاي خدمت به شما تلاش كنيم.
پيش از صحبتهاي معاون اول رييسجمهور، فرماندار اين منطقه، استاندار كردستان و دو امام جمعه سني و شيعه شهرستان قروه به ايراد سخنراني و ارائه گزارشي از وضعيت اين منطقه پرداختند و برخي از پيشرفتها و مشكلات استان را برشمردند.
استاندار كردستان نيز در اين مراسم گفت: اميدواريم به زودي شاهد تحول اساسي در راستاي سرمايهگذاري و اشتغال هر چه بيشتر در منطقه قروه باشيم.
كلنگزني شبكه پاياب سد سورال در استان كردستان
محمدرضا رحيمي ـ معاون اول رييسجمهور ـ در ادامه روز دوم سفر پروژهاي خود به استان كردستان، به منطقه دهگلان اين استان رفت و در مراسم كلنگزني شبكه پاياب سد سورال در اين منطقه حضور پيدا كرد.
به گزارش ايسنا، سد سورال ظرفيت 11 ميليون متر مكعب ذخيره آب را داراست و هزار و 200 هكتار از اراضي اطراف اين منطقه را آبياري ميكند.
اين سد از نوع خاكي با هسته روسي است و طبق آنچه مسوولان گفتهاند، هزينه ساخت آن 200 ميليارد ريال شده است.
آغاز آبگيري سد سورال در منطقه دهگلان كردستان با حضور رحيمي
در ادامه حضور معاون اول رييسجمهور در منطقه دهگلان استان كردستان، آبگيري از سد سورال اين منطقه با حضور وي و وزير نيرو و همچنين مردم اين منطقه آغاز شد.
محمدرضا رحيمي با ابراز خرسندي از حضور در جمع مردم اين منطقه و آبگيري اين سد، اظهار اميدواري كرد كه مردم اين منطقه هميشه در سلامت كامل باشند و نتيجه افتتاح اين سد براي مردم مفيد و موثر باشد.
رحيمي گفت: من در اين منطقه حضور پيدا كردم كه به مردم سلام و عرض ادبي داشته باشم.
سد سورال از نوع سنگريزهاي با هسته قائم روسي و طول تاج سد 240 متر و عرض تاج سد، هفت متر ميباشد و 170 ميليارد ريال براي ساخت آن هزينه شده است.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|2|ا|اسفند|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]